Şimdi Ara

Kiminde tip var boy yok kiminde boy var tip yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kiminde ne boy var ne tip ama para var.

Bende ne tip ne para ne boy var ak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal ortam yoksa hicbiri işe yaramıyor. Ne tip, ne para, ne boy... Tabi bu dedigim kız meseleleri için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimininde huzuru yok.

• Hocam sence uzun boy kaç cm’den başlar?

• Kimisinde de ne tip ne boy ne de beyin var

• sende de zeka vardır hukuk mühendislik falan okumuşsundur. bende de hiçbiri + zeka yok. 2 yıllık kötü bölümü bile zor bitirdim matematiğim çarpma işlemine kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok mu çirkinim ? Tip konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kiminde de akıl yok

• Siz kafayı sıyırmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliratio

Siz kafayı sıyırmışsınız
    Kiminde tip var boy yok kiminde boy var tip yok
  • Her insanin bir becerisi yatkin oldugu zeka vardir
    Ilk once kendini taniman gerek
  • Ona bakarsan kiminde de diş teli var
  • İçin güzel olmadıktan sonra boy pos kimin umrunda. Kişiliğini iyileştir iyi bir insan ol.Gerisi inan bana hiç önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Sosyal ortam yoksa hicbiri işe yaramıyor. Ne tip, ne para, ne boy... Tabi bu dedigim kız meseleleri için geçerli.

hahaha. hangi dünyada yaşıyon bro? tip ve boy olunca kızlar kendileri geliyor zaten kaç kez şahit oldum

• boy, tip, para, sosyal beceriler, beyin hiçbiri yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Jones

hahaha. hangi dünyada yaşıyon bro? tip ve boy olunca kızlar kendileri geliyor zaten kaç kez şahit oldum

Alıntıları Göster

Evet belki gelme ihtimalleri artar ama yine de pek alakası yok, ortam her daim en önemli faktördür bu konularda. Emin ol tipi boyu ortalama üstü olup yine de hic manitası olmamış çok fazla insan var etrafta. Ya da senin yaşadığın çevre çok absürd bir çevre çünkü ben de iyi gozlemlememe ragmen neredeyse hiçbir kızın bir erkeğe yürüdüğünü görmedim. En fazla bakış atarlar ve hamle yine erkekten beklenir. Türk kızlarının genelinde çekingenlik veya ego vardır. Ne kadar yakışıklı ve karizma olursa olsun yalnız ve ıssız bir insan kimse tarafından istenmez. Ama şu konuda sana katılabilirim; sosyal ortam kurulmuş ise eğer tabiki o ortamda tercih yakisikli ve karizma olan adamdan yana olacaktır, tabi biraz konuşkansa. Yani sosyal skiller her zaman daha önemlidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 16 Mart 2021; 13:44:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.