Şimdi Ara

Kimler gitmeli. Hangi bölgelere transfer şart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galatasaray'dan kimler gitmeli sizce.
    Hangi bölgelere oyuncu şart.

Ben defansı beğeniyorum özellikle marcao ulfaluji gibi topla ileri çıkıyor. Dikine gidiyor. Takımda defans hattı çok hoş.

Ama forvet ve orta saha da topla içe kat etmekde zorlanıyoruz bence.

Gitmesi gerekenler.
    Djagne

Ve orta saha değişmeli oyunu çözemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yabancılardan Diagne,Belhanda,Mariano gidecek.Kostas belki kiralık sözleşmesi iptal edilebilir.Türklerden gidecek olanlar zaten belli yazmaya gerek yok.
  • Fernando, Mariano, Belhanda, Diagne, Mitroglou

As oyunculardan bence bunlarla yolları ayırmamız lazım.

Muslera
    Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
    X X X
    Feghouoli X X

Finansal kısıtlamalar sebebiyle ortasahada Emre Akbaba'yı 11 olarak düşünebiliriz. Babel zaten geldi sol kanada.
  • Mariano nagatomo yazan görüyorum hala. Nagatomo Asya kupasından sonra bitti. Mariano fernando bi maç var 3 maç ruh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda marcao luyindama muslera linnes ve belki feghouli dışındaki butun ecnebiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 11 Mayıs 2019; 17:2:54 >
  • İlk gidecek isim Diagne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu nagatomo ve marianoda benim göremeyipte sizin gördüğünüz ne var? Adamlar resmen çöplük. Linnes gibi adam var tutup nagatomoyu oynatıyorsun, mariano ona keza orta bile açamıyor yaptığı kaptırdığı toplarda cabası. Mitroglu oynamadıki gitsin adama bi şans verilmedi cagneye verilen ücret konuşulmasın diye adamı bile bile kestiler aslında cagne denen heriften 10 gömlek üstün forvettir kendileri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

Fernando, Mariano, Belhanda, Diagne, Mitroglou

As oyunculardan bence bunlarla yolları ayırmamız lazım.

Muslera
    Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
    X X X
    Feghouoli X X

Finansal kısıtlamalar sebebiyle ortasahada Emre Akbaba'yı 11 olarak düşünebiliriz. Babel zaten geldi sol kanada.
    Emre 1 yıla ancak döner, hiç bir zaman da eskisi gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Emre 1 yıla ancak döner, hiç bir zaman da eskisi gibi olmaz.

Alıntıları Göster
    Bu mesajı sakatlıktan önce yazmıştım

Şimdi 2 ofansif orta sahaya ihtiyacımız oldu Belhanda'nın gideceğini düşünürsek.
  • Mariano 2 milyon euro

Belhanda 9 milyon euro

Mitroglu --> alacaklarını olimpiakos ödeyecek

Diagne +10milyon euro

Böyle bakınca 25 milyon euroya yakın bir gelirimiz olacak. İki forvet, bi on numara iki de orta saha lazım. Sağ beke bedelsiz douglas gelecek gibi. Orta sahanın biri de bedelsiz ingiltereden düşünülüyor. Parayı forvete gömecek hoca. Maç kazandıracak gdolcü istiyor.

• Ha bana soracak olsanız sağ beke yabancı almam. Emre gibi anadoludan genç bi isim getirim.ama hoca kanatta da kullanmak için douglası istiyormuş. Hem de bedava.

• Mariano ve Feghouli uyumu aşırı fazla yeni bir oyuncu alınmamalı bana göre sağa beke bellirli bir düzende oynuyoruz zaten yüksek tempoya orta sahada çıkamayız belhanda feghouli kalmalı ... Şimdi sanırım Donk Ndiaye ve Onyekuru ile yollar ayrılacak mutlaka yerli pır pır kanat oyuncusu almamız lazım herkes o ismi biliyor zaten(mor=) malesef ki malesef takım ruh hastalarıyla dolu Diagne eğerki teklif yüksekse satılmalı veteran bir golcü alınmalı Kostas kötüyse kontenjan nedeniyle başka takıma kiralanmak üzere kiralık kontratı iptal edilmeli .. Satmadan alamazsın saçma kuralıyla sanırım sadece kaliteli bir orta saha almamız gerekecek iki yönlü imbula tarzı: ) geriye kalan transferler fırsat manajer transferleri olacak
  • Stoper bölgesine yatırım yaptık.. her halükarda o ikili kalacaktır.. artı bir de muslera kalır.. bu 3 mevkinin dışında hepsi yenilenmeli..tabi bu kadar transfer yapılamaz..
  • Mbaya Diagne => 10.000.000 - 15.000.000 € (Fatih hocanın istediği tarzda bir santrafor değil. Galatasaray baskısını da kaldıramadığı açık.)
    Younes Belhanda => 8.000.000 - 12.000.000 € (Kötü oyuncu değil. Ama ofansif anlamda yetenekleri kısıtlı. Maaşına baktığımızda daha iyi isimler bulunabilir. Maliyetli olur ama olur. Ayrıca öfke kontrol sorunu olduğu da aşikar. Büyük maçların bir çoğunda kayıp.)
    Mariano => 2.000.000 € (Yaşlandı. Ama asıl sorun istikrar. Performansı sürekli değil maalesef. Sözleşmesinin son senesi. Satılabilir.)
    Nagatomo => 1.000.000 € (Mariano ile aynı koşullar geçerli.)
    Fernando => 3.000.000 € (Fernando iyi oyuncu. Ama onun da yaşı ilerledi sayılır. İstikrar sorunu var. Daha genç
    diri biri daha iyi olur. Son senesi olduğu için, zarar etmemek adına satılabilir.)

Yaklaşık 30.000.000 € civarı gelir elde edilebilir.

Sezon sonu boştaki isimler;

Mario Balotelli
    Daniel Sturridge
    Fredrik Gulbrandsen
    Youssef El Arabi
    Marcus Berg

Juan Mata
    Yacine Brahimi
    Hector Herrera
    Stefan Johansen
    Leroy Fer
    Adam Maher
    Hatem Ben Arfa

Nacho Monreal
    Alberto Moreno
    Filipe Luis
    Martin Olsson

Santrafor,orta alan ve solbek için bonservissiz kadroya katılabilecek isimlerden bazıları. Her bölge için bir bonservissiz takviye hiç fena olmaz.
    Bunun dışında yerli oyuncu lazım.

Ömer Toprak (Stoper), Umut Bozok (Forvet), Emre Mor (Kanat), Mert Müldür (Bek), Efecan Karaca veya Deniz Türüç (Kanat), Gökhan Akkan ya da Altay Bayındır (Kaleci), Orkun Kökçü (Orta Saha)

Bu takviyelerle birlikte (bazıları kiralık) hem alternatif anlamda kadromuz derinleşmiş,kalitesi artmış olur hem de olası yabancı sınırlamasına karşı tedbirimizi baştan almış oluruz.

Oyuncu satışından elde edilen gelirle bu takviyelerin yanına 1-2 bonservisli oyuncu alınırsa sağlam bir kadro kurulmuş olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.