Şimdi Ara

Kimler protein tozu kullanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar boyum 188 kilom 90. p90x ile kilo verip kas yapmaya bugun basladım. Abimde aynı boyda fakat kilosu 80. O protein tozu alıyo. Benim almam saçma mı olur? Nasıl daha cabuk yag yakabılırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemdesouza

arkadaşlar boyum 188 kilom 90. p90x ile kilo verip kas yapmaya bugun basladım. Abimde aynı boyda fakat kilosu 80. O protein tozu alıyo. Benim almam saçma mı olur? Nasıl daha cabuk yag yakabılırım?

yaşi belirtlemelisin l-carnite kullan yağlarini eritebelirsin çagatay ulusoyda bunu kulalniyormus öyle okumustum protein tozu için erken 6 ay sonra basla.
  • Protein tozu yağ yaktırmaz; L-carnitenin de yağ yaktırdığına dair bir araştırma sonucu yok sadece performansı arttırdığı düşünülüyor.
    Protein tozu acil protein ihtiyacı içindir düzenli spordan 8-10 ay sonra başlanabilir. Ben 14.ayımda başlamıştım.
  • Hicbirsey kullanmayin, dengeli beslenin. Spora sabirla devam edin. Ha su var, spordan hemen sonra meyve sebze sut yogurt falan o tarz karisimlar var -recovery formula diyorlar insanely workoutta- onlardan kullanabilirsiniz. Kaslarin tamirini ve vucudun toparlanmasini kolaylastirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi protein tozunu almalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.