Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi nedenini anlayamadığım noktalar var.Birkaç gün önce bilgisayara autorun virüsü bulaşmıştı bu durum o zamanda vardı bende tüm disklere (C ve D) format attım.Autorundan kurtulduk ama bu noktalar gitmedi.PC ye bir zararı yok ama beni sinir ediyor.
Diğer bir sorun ise oyunda siyah büyükçe bir kare oluşuyor.Ama sadece 1 noktada yani başka yerlerde yok.Belli bir noktada yanıp yanıp sönüyor.Daha önce böyle problem yoktu ne olduysa bu noktaların çıkışından ve autorun virüsünün bulaştığından sonra oluştu.Ekran kartı güncel.Game booster ve ram cleaner de kullanıyorum.Formatta attım ama sorun çözülmedi.
Monitörde ölü pixel olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ||TÜRK||
Monitörde ölü pixel olabilir.
teşekkürler ama 3 tane program denedim ölü pixel yok gözüküyor :S
Ekran auto butonuna bastığınızda bir değişiklik oluyor mu . Ayrıca ekran kartını söküp onboard'tan çalıştırmayı deneyin bakalım aynı noktalar olacak mı . Eğer hala noktalar varsa başka monitör deneyin .
eklemeyi unutmuşum.. msn 2011'i yükledikten sonra çıkıyor noktalar
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Ekran auto butonuna bastığınızda bir değişiklik oluyor mu . Ayrıca ekran kartını söküp onboard'tan çalıştırmayı deneyin bakalım aynı noktalar olacak mı . Eğer hala noktalar varsa başka monitör deneyin .