Şimdi Ara

KİMLİK KAYIP!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kimliğimi bulamiyorum ne yapmam gerekiyor bilen varsa lütfen yazsin cok mağdur durumdayim

• pasaport varsa eğer süresi geçerli onunlada girebiliyorsun sanırım. oda yoksa yarın sabah nüfus müdürlüğüne gitmek olacak ilk işin.
  • yarın nufus mudurlugu acık mı yarın pazar?
  • Sabah 6 da acik diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yardım???
  • sabah saat 7 ile 10. 15 arasi butun nufus mudrlukleri acik yalniz siz kimligi kaybettiginiz icin muhtarliktan blge filan gerekur mi bilemiycem

• Her yere iyice baktin mi? Belki ailenden biri giris belgenin yanina koymustur? Eger kaybolduysa sabah gidersin, buyuk ihtimalle acik olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş insan 3 5 gün önceden kontrol etmez mi herşeyi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSYM'nin sitesinde açık olacak nüfus müdürlükleri yazıyor. Kayıp kimlik için ne yapılıyor onu bilmiyorum. Önceden gazete ilanı ya da ceza gibi şeyler vardı.
  • kardeş muhtarlıktan kağıt olman gerek o kağıtla nüfüsaa gidiyorsun en fazla 20 dakka da san ayep yeni kimliğini veriyorlar :) ayrıyetten 80 tl cezası var ama o gün ödersen ya 60 yada 66 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam. not bende cıkartalı bir iki hafta geçti sadce kayıptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor34!

yarın nufus mudurlugu acık mı yarın pazar?

evet açık bildiğim kadarıyla
  • Yarın saat 10 a kadar çıkartabilirsin nüfus müdürlüğünden

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor34!

Arkadaslar kimliğimi bulamiyorum ne yapmam gerekiyor bilen varsa lütfen yazsin cok mağdur durumdayim

Yarın açık olucak Nufüs müdürlüğü git çıkarttır ama 60 lira falan alıyorlar diye biliyorum
  • İlk iş muhtarlığa gidiyorsun nüfus cüzdanım kayıp diyorsun vesikalık veriyorsun 1 tane sonra o belgeyi alıp nüfus müdürlüğüne gidiyorsun ordada 1 vesika istiyorlar sonra cüzdanını veriyorlar birde cezası var hemen ödersen biraz indirim yapıyorlar kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.