Şimdi Ara

kimliksiz ucaga binilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sehir ici sunexpress ya da pegasus binilir mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kimlik Olmadan veya Ehliyetle Uçağa Binebilir misiniz?

Havayolu güvenliği yönetmelikleri, uçağa binerken kimlik ibraz etmeyi gerektirmektedir. Ancak bazı durumlarda, kimlik olmadan veya ehliyet gibi alternatif bir kimlik belgesi ile uçağa binmek mümkündür.

Kimlik Olmadan Uçağa Binebilir misin?

Genel olarak, kimlik olmadan uçağa binmek mümkün değildir. Havayolu şirketleri, yolcuların kimliklerini doğrulamak ve kimlik hırsızlığını önlemek için kimlik ibraz etmesini isterler.

Alternatif Kimlik Belgeleri Kabul Edilir mi?

Ehliyet, çoğu havayolu şirketi tarafından kabul edilen geçerli bir kimlik belgesidir. Ehliyetiniz güncel ve geçerli olduğundan emin olun.

Pasaport Olmadan Uçuşlara Binebilir misin?

Yurtiçi uçuşlar için pasaport gerekli değildir. Ancak yurtdışı uçuşlar için geçerli bir pasaporta ihtiyacınız olacaktır.

Kimliksiz Uçağa Nasıl Binebilirsin?

Çok nadir durumlarda, kimliğinizi başka şekilde doğrulayabiliyorsanız kimlik olmadan uçağa binmek mümkün olabilir. Örneğin, tanınmış bir topluluk lideri iseniz veya havayolu şirketinde çalışıyorsanız, kimliğiniz sözlü olarak teyit edilebilir.

Ancak, kimliksiz uçağa binmek son derece zor ve önerilmez. Kimliğinizi kanıtlayamamanız durumunda uçuşunuz iptal edilebilir ve ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.

Uçağa binerken her zaman geçerli bir kimlik belgesi ibraz etmenizi öneririz. Bu, sorunsuz ve güvenli bir yolculuk için en iyi yoldur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

sehir ici sunexpress ya da pegasus binilir mi??

Şehiriçi nereden nereye uçak var yahu

• vaaay jetin varsa sormazlar

Adam şehiriçi uçak kullanıyor biz hâlâ dolmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UÇAĞIN KİMLİĞİ OLMASADA OLUR TABİ SENDE OLMASI LAZIM

• Zor olmuyor mu şehir içi kaldırıp indirmesi hocam? GTA San Andreasdaki gibi mi uçak yoksa olduğu yere inip kalkabiliyor 8e bas 2ye bas...

• AhmedKaymakcı kullanıcısına yanıt

• Atatürk - Sabiha Gökçen arası sanırım. Hep demiştim, haftaiçi o yolu gitmek işkence. Ring uçuş koymaları lazım diye. İsabet olmuş.

Kimliksiz uçağa binemiyorsun normalde. Yasak.
    Fakat yanında kimlik yerine geçebilecek, en azından bi öğrenci kartın olursa eğer; durumu açıklayıp bir seferlik rica edebilirsin. Fakat hiç bir kimlik belgesi olmadan binmen çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidersin tabi ama bazı pilotlar akbil bastıktan sonra kıllık yapabiliyor

• Şehir içinde kimliğe gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

sehir ici sunexpress ya da pegasus binilir mi??

şehiriçinde paso yanındaysa sıkıntı çıkarmazlar dostum
  • Ay cok komik yorumlar ya

• yurt içini yanlış yazmış herhalde konu sahibi niye şehir içi diye espriler yapıyorsunuz?
    benim bildiğim pasaport yada kimlik olmadan imkansız ama ehliyet vs. geçer mi bilmiyorum
  • Ben unutmustum bir keresinde orda bir odaya aldilar birkac soru sordular inanmak icin sonra tc kimlik numarami verdim 1 ucusluk gecici bir kagit cikardilar yani zor da olsa biraz erken gidersen halledersin

• bi arkadasim yurt ici icin kimlik unhttu ehliyet var umarim sorun cikmaz

• Ehliyetle belki ama o da yoksa imkansiz. Sadece check in degil kapilardan gecerken bile kontrol ediliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hort olmasın ama belki birilerinin işine yarayabilir diye yazıyorum
    İlk önce olay kimliğin yokluğunun farkedilmesiyle başlar ve sizi bir panik alır eğer ikamet ettiğiniz yerde oturuyorsanız sıkıntı yok tabii ki 2 3 gün önceden olmadı lazım ki yeni bir kimlik çıkartasanız sabah farkettiniz ve akşam uçuşunuz var ve kaybolduğundan da eminsiniz yapılacak adımlar
    1)Nüfus müdürlüğüne gidip durumu anlatıyorsunuz ve kimliğin kaybolduğunda dair bir belge veriyorlar 18 yaşından küçükseniz velinizin yanında olması ve ikametgah ve 2 adet foto alıp gidiyorsunuz 18 yaşından büyükseniz veliye gerek yok eğer bunlardan biri bile yoksa gidip orada moralinizi bozmayın ama bunlar varsa ikamet ettiğiniz yerde iseniz bu en güzel yöntem
    2)Karakola gidiyorsanız kimliğinizi kaybettiğinizi söylüyorsunuz 18 yaşından küçük iseniz velinizin ile yoksa hiç olmadı teyze amca ile gidin yoksa teslim olmaya gelmiş gibi işlem görebilirsiniz yani ifadeniz alınıp nezarette bekletilebilirsiniz ilk başta vermeyiz falan diye hık mık edeceklerdir ama sıkıntı yok bürokrasi kolay işlemez hiç bir zaman bunu aklınızda tutun ve imza karşılığı kayıp tutanağı verecekler belki sorgusuz alınabilir o zaman ki ruh haline bağlı polisin ve bu belgeyi kesinlikle mühürlettin artık bu belgeye uçağa girebilirsiniz
    3)Check-in yaparken söylerseniz sizi polise götürecekler orada sicil sorgulamasından sonra uçağa bilebilirsiniz
    Bu yazı da benim başımdan geçenleri anlattım umarım yardımcı olur işinize yarar internette aranlar bunu bulabilirler ben pek bir şey bulamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3RR1BL3WH1SP3R -- 11 Haziran 2015; 22:55:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.