Şimdi Ara

kimse bu kadar şanssız olamaz.. halinize şükredin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıl bir sebeple İşimi aşımı ve eşimi kaybettikten sonra sınırlı özgürlükle kendime yeni bir yol çizdim, yeni işime gidip gelmek için bir skuter almak istedim ve yaşadığım şu sanssızlıklara bakın. daha ne yapayım ben.

önce bayiye gittim 7 rengi olan motorun sadece benim istediğim rengi yoktu diğer 6 rengi vardı. neyse bayi fabrikadan isteyelim sıkıntı olmaz dedi. tamam dedim 2bin nakit 3bin kk taksit olarak anlaştık. bayi ile oturduğum yer arasında 50 km olması sebebiyle telefondan kk bilgilerimi verdim 3bin tl çeksin diye, 1 saat sonra bayiden telefon geldi 3bin çekeceklerine 30tl yi 9 a bölmüşler
    tekrar verdim bilgileri yarım saat sonra gene bayi aradı gene 30 tl yi 9 a bölmüşler 3. denemede becerebildiler ve dedilerki motor fabrikada hazır gidip alabilirsin.
    o dönem fabrikada mesul müdür olmam sebebiyle aşırı yoğundum iş çıkışı gideceğim dedim fabrika müdürü de tmm bekçiye bırakalım dediler istediğin saatte gel al dediler. ertesi gün gittim bekçi ve diğer görevliler bizzim haberimiz yok motoru veremeyiz dediler bir sürü tartıştık gene vermediler. ertesi gün gidip alacakken bayi aradı gitme yanlış motor hazırlamışlar düzeltecekler yarın git dedi, tmam dedim. ertesi gün köpeklerle dolu yoldan elimde 2 metrelik sopayla korka korka geçip gittim gene haber vermemişler bekçiyle diğer görevlilere 1 saat tartıştık sonra en snunda bekçiden izin alabildik. (bu arada fabrikanın müdürleri ve görevlileri 5 den sonra eve gidince telefonları açmıyorlar o kadar beklememin sebebi bu)
    motoru bir sevinçle aldım arkama bakmadan gittim eve, bir de ne göreyim gene yanlış motor teslim etmişler bana gene bir ton kavga ettik 10km yapmıştım fabrika motoru geri almayız diyor bayi fabrikaya kızıyor alt üstü 1 motor istedik sizden 1 motoru nasıl ayarlayamadınız vb.. fabrika en son km yapmasın bir şekilde getirsin demiş, kimi diyor km sayacını sökelim kimi diyor elde değişmeli götürelim en son kamyona yükledik fabrikaya bıraktık neyse cuma günü bıraktık salı günü aldık motoru
    talihsizlik plaka aşamasında devm etti bu sefer
    eş dost kazansın dedim bir tanıdığa sigorta yaptırdık
    ertesi gün işyerinden zar zor izin aldım sabah 9 da emniyete gittim sıra aldım 12 de sıra gelmedi çalıştığım fabrikanın sahibinin 'nerdesin gel artık hadi' vb.. baskıları ile 12 de döndüm iş yerime 3 saat boşuna bekledim.
    3 gün sonra bir yalan uydurup iş yerimden izin aldım gene emniyete gittim 2,5 saatte sıra geldi evraklara bakan polis sigortan kağıdın nerde dedi, sigortam sistemde gözüküyor eve gidince çıkarır takarım dedim polis de olmaz yazıcıdan çıktı al gel dedi gene işim olmadı
    2 gün sonra gene bir bahane ile iş yerinden çıktım emniyete gittim 2 saatte sıra geldi polis baktı sigortan gözükmüyor sistemde dedi bende imkansız işte sigorta poliçem dedim, diğer polis şaka ile karışık sahte evrak düzenlemiş olmasın dedi ilgilenen polis de göreceğiz dedi, sonra araştırrıken polis dedi ki şase numasında 2 harf yanlış yazılmış düzelttir öyle gel dedi.
    söve söve sigortacıyı aradım bir sürü kavga ettik aşırı zor bir durum ama düzelteceğiz dedi 1 haftada düzeltemeyince sigortayı şikayet ettim bi siteden ve sabahına şirketin genel müdür yardımcısı olduğunu söyleyen bir bayan aradı ve 1 saate çözeceğim siizn durumu dedi ve 1 saate çözdü.
    koştum gittim aynı gün emniyete polisler beni tanıyordu artık gel sıra bekleme dediler gittim ama gene bir aksilik çıkmalıydı çıkmasaydı olmazdı polislerde gene birşey çıkacak kardeş hissediyorum sende bu şans varken dedi ve gene çıktı tabiki sigorta her tarafta düzeltilmiş ama emniyetin sisteme düşmemiş bu seferde :D
    kimse akıl erdiremiyor, ertesi gün gene gittim polisler beni görünce gülmeye başladı ne oldu dedim gel kardeş gel dediler gittim meğerse o gün polislerin sistemi bozukmuş bir polis numaramı aldı ben seni arayacağım kontrol edeceğim dedi neyse ertesi gün polis aradı gel kardeş sistemde duruyor sigortan herşey normal hemen gel dedi bir heyecanla gittim aldım evrakları.

motoru her gün kullandım fakat 5 gün kullanmadım 5. gün sonunda bir de ne göreyim akü bitmiş. gittim servise senin soğukta biter normal dediler 75 tl ye yeni akü takıldı gene 10 gün kullandım 4 gün kullanmadım gene akü bitmiş servis ücretsiz akü taktı gene 1 hafta kullandım 2 gün kullanmadım bir baktım gene akü bitmiş. kimse anlamıyor sebebini servis elektrik kaçağı da yok diyor ve serviste araştırıyorlar derdini fabrikadan teknisyen çağırdılar.
    şuan serviste bakalım ne olacak göreceğiz

• Hepimizin başına geliyordur hocam öyle aksilikler .Sabredin .
  • Önceden şükrederdim de kötü insanların işi hep rast gidiyor. Sakat doğsam da mutsuz olacaktım, şimdi de mutsuzum yanı pekte fark yok.

İç huzurum 0, neye şükredim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmlerde basina surekli aksilik gelen karakter gibi bi olay yasamissin kardeş

• daha okurken içim karardı
  • Sen buna sanssizlik mi diyorsun

• benim de iç hzurum sıfır,şans sonradan elde edilmiyor galiba, şans doğuştan gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okurken bunaldım
  • ulan içim sıkıldı okurken sigara yaktım
  • Halime şükrettim hocam sağolun

• Harbiden sıkıldım be Geçmiş olsun hocam ne diyeyim ama lütfen 2. mesajınızda yazdığınız gibi büyük konuşmayın sabretmek lazım geçici durumlar oluyor böyle
  • Taktiği veriyorum herkese vermem. Cünüp gezcen abijim ki işlerin yolunda gitsin.yoksa afedersin sittin sene işlerin yolunda gitmez. hayırlı işler
  • CENABET MOTOR

• İstanbulda sıradan bir gün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlooDWinD kullanıcısına yanıt
    Ben şansa inanıyorum ve o şansın da bende olmadığına Emin’im. Herşeyde Sabır çok zormuş valla

• 5 gün durmayla akü bitmez usta onda bir iş var haberin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.