Şimdi Ara

KİMSE ÇİRKİN ERKEĞİN HALİNİ ANLAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam tek başıma Kadıköy'de bir pub'da içiyordum. Oturduğum yer direk sokağa bakıyordu. Liseden arkadaşlarım beni gördü. Çağırdılar. 2 3 saat onlarla takıldım.

Sizce ben bir gün Elliot Rodger olur muyum dedim. Yok başladılar işte tip önemli değil o kadar falan filan. Bal gibi de önemli. 4 erkek 1 kızdık. 1 erkek 1 kız sevgili, 1 erkeğin tipi ortalama, diğer erkeğin tipi benim seviyemdeydi. Ortalama tipli erkeğin seyrek de olsa sevgilisi oluyor. Diğer erkek lisede benim gibi ret yedi birkaç kez, o işlerden elini ayağını çekti sonra.

Hepsi de aynı anda bana tip önemli değil, önce arkadaş olacaksın, karakter önemli falan diyordu. Ulan kızlar benimle arkadaş olmak bile istemiyor.

Kıza sordum işte beğenmesen sevgili olur muydun diye, o da ben zaten onu ilk gördüğümde of ne yakışıklı çocuk demedim, tanıdıkça hoşlandım falan dedi ama asıl soruyu cevaplamadı. Beğenmese, içinden "ulan senin ben tipini ..." dese sevgili olmazdı, haksız mıyım? Ki bazı kızların benim arkamdan "tipe bak" dediğini duyuyorum.

Tek iyi yanım vücudum. Bazı kızları vücuduma bakarken yakalıyorum. O bile kurtarmıyor.

Size soruyorum ben yakışıklı olsaydım 30 40 kez ret yer miydim? Yemezdim.

• Metroda acayip çirkin bir erkek gördüm. İçimden DH'deki konuları düşündüm. Adama acıdım. Sonra aynı durakta indik ve adamı sevgilisi bekliyordu. Birbirine sarılıp öpüşüp el ele önümden gittiler. Ben şok ki sevgilim bile yok. Tip bence de önemli ama tipsizler de sevgili buluyor ve evleniyor.
  • anlamak zorunda da değil

ağlama
  • Metroda acayip çirkin bir erkek gördüm. İçimden DH'deki konuları düşündüm. Adama acıdım. Sonra aynı durakta indik ve adamı sevgilisi bekliyordu. Birbirine sarılıp öpüşüp el ele önümden gittiler. Ben şok ki sevgilim bile yok. Tip bence de önemli ama tipsizler de sevgili buluyor ve evleniyor.
  • Dış görünüş önemli, bir kişiye ait ilk gördüğümüz şeydir. Tip vücut bakım giyim bunlar önemli. Ama tip olmasa diğerlerinin olması bir işe yaramıyor. Tip orta halliyse vücutla iyi giyimle yükselebiliyorsun
  • ooztari kullanıcısına yanıt
    Ooo çok yakışıklı çocuk işte aradığım erkek bu şeklinde seni bulmalarını beklediğin sürece yalnızlar ortamımda kalmaya devam edeceksin. Erkekler gördüğünde kadınlar tanıdığında aşık olur. Gözüne birini kestirip heh buna teklif edeyim düşüncesiyle gittiğin sürece şansın varsa da ret yersin. Bu işlerden elini ayağını çekip olduğun gibi ortamlara girip insanlarla diyalog kurduğunda muhakkak biriyle elektriğin tutar. Google da güzel kız fotoğrafı arar gibi sokakta kız arayanlardan olmaya niyetlenmeni tavsiye etmem. Spor salonu, yoga kulüpleri, dans okulları vb alanlarda sosyalleşebilirsin. Çok insan çok şans. Unutma kaybedecek bir şeyin yok ise ret yemekten korkmazsın. Sen kadınların peşinden koşma, ortama gir kendini göster bırak onlar sana gelsin. Bol şanslar 👍
  • ooztari kullanıcısına yanıt
    “Size soruyorum ben yakışıklı olsaydım 30 40 kez ret yer miydim?”
    Uğur böceğine böcek ilacı sıkanı gördünüz mü hiç ? Ama hamam böceğine ilaç sıkmayan yoktur herhalde . Biri güzel biri çirkin ama ikiside böcek . Burdan yola çıkabilirsiniz . Tip önemsiz diyen yalan söylüyordur . Heryerde herşeyde olmasada çoğu yerde tip önemlidir .
  • Herkes kendi seviyesinde bir kız ile çıkabilir, çakabilir sen tipsizsen gidipte süper kızlara bakma önce kendi seviyendeki kızlar ile ikili ilişkilerini geliştir sonra ikili ilişkin gelişince tipsiz olsan bile çok güzel bir kıza çakabildiğini göreceksin kaldı ki Elliot Rodger tipsiz bir herif değildi ezik bir salak olduğu için Sg yemiş kızlardan sen ezik olma yeter duruş önemli ben saatime bakarken bile kadınlardan laf yediğim oldu vucudunu geliştir boyunda gayet iyi vucut geliştirme yaparsan özgüven kesinlikle artacaktır kadınların bakışı değişiyor zaten bide otuzbir çekme kardeşim çok önemli burası otuzbir olayını sonlandır çok çeken adamın kendine güveni olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcan y -- 5 Mart 2020; 1:55:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kel olduğumdan beri umrumda değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

kel olduğumdan beri umrumda değil
    kardeş ayıp değil mi avatarımı çalmışsın
  • Konuyu okumadım bile.
    En güzel kızların yanındaki erkek tiplerine bakmanız yeterli...
  • Yav siz hiç sıkılmaz mısınız

İnsan en beğendiklerini bile 24 saat pelesenk ederse bayar
  • birsürü öpücü erkek tanıdım, 40 lı yaşlarda hala bekar olan ve birsürü kızla yatan tipler. ama şu gerçek değişmiyor. tipleri ne kadar ise o ölçüde kızlar yüzlerine bakıyor. tipi iyi olana her kız yanaşıyor. tipi orta olana orta üstü kız hiç gelmiyor. tipi kötü olana ise orta altı kızlar bakıyor.

siz on binde bir denk gelecek bir "çirkin adamla güzel kız gördüm" örneğine bakıp: "tip önemsiz" demeyin. tip önemlidir. istediğin kadar bakımlı, konuşkan, o, bu, şu ol, tipine göre bulursun. milyoner isen onu bilemem tabi.
  • Olm sevgili yapmak ne zor şey lan. Bi de neredeyse herkesin sevgilisi var bi benim yok. Sebebi boyumun kısa olması. Daha yeni internetten bir kızla tanıştım, görüşelim dedik, buluştuktan sonra yarım saat olmadan kız kalkalım dedi:( sonradan söyledi ki hayal kırıklığına uğramış. Üzdü açıkçası çoğunlukla bu boydan sorun yaşıyorum üzücü bir durum. Yaşıtlarım evlendi bile çocukları var ama ben daha flört aşamasına dahi gelemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

kel olduğumdan beri umrumda değil
    Kel kendine gel tıp önemli değil önemli olan insanlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.