Bildirim
kimse yokmu elektronikle uğraşan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimse alınmasın ama, bundan 3 ay önce foruma yazmayı bırakmıştım o zaman bile led bağlama ile ilgili soru sorulmuyordu, ciddi ciddi tartışma ortamları oluşturmuştuk; motor sürücüleri, invertörler, FM vericileri, IR kontroller vs vs hakkında çok seviyeli bir forum ortamı vardı. şimdi bakıyorumda ne o kullanıcılar ne de o soruları getiren arkadaşlar var. neyse yargılamak bize düşmez... -
ne yapalım arkadışım ben bu sitede yeni sayılırımım 3ay öncesini bilmiyorum ama demek ki elektronik bilgimiz bu kadarına yetiyomuş
o zaman sen konu aç da bizde faydalanalım... -
site açtım ordan faydalanabilirsin.
kimsenin bilgisine tecrübesine birşey dediğim yok arkadaşım sadece forum neydi ne oldu onu yorumluyorum, ok? bak daha öncede söyledim yine söylüyorum "kimse alınmasın" birbirimizi kırmayalım... -
abi ları anladım da , bu niye karışmış araya.
ben de elektronik muh. okuyorum, ilgili sayılırım biraz.. -
ORTAK COK SÜPER TARTISMA ORTAMLARI OLUYOR YİNE DİGER BÖLÜMLERDE DONANIM GENELDE FALAN AMA ELEKTRONİKTE BİRAZ KESAT BU İŞLER NEDENSE ORJİNAL SORU GETİREN VE GÜZEL BİRSEYLER SORAN YOK ARTIK -
Haydi biri ortaya bir şey atsın konuşalım.. -
bu endüstri meslek lisesinden elektronik mühendisliği bölümüne girmek çok mu zor -
arkadaşlar benim açtığımF1devreçalışmadı bölümüne baka bilirsiniz -
imkansız gibi bise -
06oguzhan06 arkadaşıma aynen katılıyorum. İlgi bayağı az... Diğer kategorilerdeki yığılma oranı yanında elektronik devede kulak kalıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X