Şimdi Ara

Kimsenin Ev Arsa Almaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lafa geldi mi herkes aman arsa al aman ev al kiraya ver vs vs

Ama gerçekler cok baska

Çevremde bana yatirim soran arkadaslarima hep arsa ve altın öneririm bunlar yok abi inatla gider criptoya girer hayvan gibi batar borsa girer kendini broker sanar sonra batar dolar alir euro alir bozdurdukca zarar eder vs vs

Müteahhit bir tanıdığım var adam mis gibi evler yaptı normalde sarı siteye girsen evi 3.8 3.6dan asagi alamazsin adam satamadi satamadi satamadi e nakit lazim vs hop gitti 2 evin 1ini 3e birini 3.3e satmak zorunda kaldı

Gecen memur bi arkadasla oturduk yasca benden büyük 8 10 senedir memur adam parayı koyacak yer bulamıyor ki artık gidip cripto borsa morsa giriyor gene de ev almıyor kiradan devamke diyor

Gerci insanlara da hak veriyorum bugün devlet inatla arsa sahibinden yüksek vergiler alma pesinde ev alsan kiracı basli basina dert adamdan senede 150k kira alsan eve en az 200klik zarar veriyor omg tanidik ustan mustan olacak yada isten anlayacan ki kendin halledecen

Yani bilmiyorum millet kafayi yemis sen 200 lira borc istesen hemen soguk yaparlar ama borsaya criptoya battikca para veriyorlar battikca para veriyorlar

Hele bir arkadas vardi kumarda 1.5 2 ev parasi yedi omg hala daha da kumar peşindeydi en son

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Babamın gölbaşında aldığı arsaya imar geldi köşeyi döndük valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi mi
    Müteahhite mi vereceniz

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

yok hocam düz satılacak.

• Neden hocam ev yapilsa daha cok kar etmiyor mu

Gerci imara da bagli gecen bi arsa vardı arkadasta devlet 2 kat vermiş max ulen 2 kati hangi müteahhit yapsin mecbur satcam diyordu ben de sat o zaman yapacak bir şey yok dedim çünkü imar geleli baya olmuş arsasi fiyatlanmis 280m bir yer zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bizimkisine de 2 veya 3 kat izin var ama alan büyük, nasıl olacak bilmiyorum. 3 tane falan villa sığar. 2 dönüm arazi.

• Villa yapan müteahhit tanidik da var hocam ama villayi satmasi zor

Millet daire istiyor zengini bile daire istiyor omg garip bir ülke

Hakkınızda hayırlısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcradan arsa veya ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

biz villa'da oturuyoruz, valla kimse daireye gitmek istemiyor. müstakile alışan birine eziyet gelir. öyle yan yana iç içe dandik müstakillerden bahsetmiyorum

• arsayı satmak zor hatta baya zor. yatırımlık arsa alınmaz, alanların çoğu saf tayfa oluyo arsası elinde kalıyo.

arsa çok değerli ama kendin kullanıp ev yapacağın arsayı alman lazım.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Sence en mantıklı yatırım ne reis

• nasıl 3 villa sığar la 1 dönüme zaten 4 villa yaparsın 250 m2 den herhalde sallıyon

• unraveling kullanıcısına yanıt

Bizim villa 1 dönüm arazide ne bilim ona göre düşündüm

• Arsayi neden alayim aga torunum zengin olur en fazla ben goremem onun para ettigini. Ev fiyatlari hem cok pahali hemde yatirdigin paraya oranla kira getirisi düşük hemde kiraciyla mi ugrasicam en iyisi altin veya eurobond

neee bileyim hacı. hiç anlamam ki. zamanında fırsat varken aldık bişeyler yoksa şuanda ben de kalmıştım ortada

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ne aldın reis

• Konutu orta direk yatırım amaçlı ve oturmak için alırdı fiyatlar arşa çıktı kredi musluğu kesildi orta direk alamıyor duruma geldi Zengin kesimde gidip 5-6 milyon tl yi 30-50k kira alacağı konuta bağlamaz zaten.
    Arsa da şehir içleri zaten primini yaptı güç yetmiyor almaya şehirden biraz uzak ileride imara girme potansiyelli yerlere yatırım yapılabilir.
    Ha faizler aylık %3-5 iken ve kredide verilmiyorken 3-5 milyon olan evler eğer kredi açılırsa minimum x2 yaparlar pusuya yatıp nakitiniz varsa en minimum anı yakalayıp sıfır ev alınabilir yada az katlı konumu güzel eski daireye girilebilir dairenin dandikliğine bakmayın az katlılarda arsa payı yüksek oluyor mesela 4 katlı şehir içinde eski daire buldunuz orayı alsanız o arsanın 4 de 1 i sizin normalde o paraya o arsanın 4 de 1 ini alamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TavukMemesi -- 16 Haziran 2024; 14:7:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ev arabayı diyom zamanında ucuzken ve düşük faizli kredi varken alabildik yoksa kalmıştık ortada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.