Şimdi Ara

KİMSENİN SENE İÇİNDE ALDIĞI PUANI ALAMAYACAK OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkatimi çekti sadece ben değilmişim, iyi kötü sene içinde 100 net yapan 60 70'e 120 yapan 100 altına düşmüş.
    İnsanlar hayal kurdu o kadar umutlandı. Burda benim gibi sene icinde tonla deneme çözen adam vardır. Zamanıydı fem10lusu 6lısıydı. Bunlarla ümitlendik şaka maka 120 leri gördük 110 altı inmedik.
    Sınav heyecanı cart curt anlarım da ulan 10 net 20 net düşsün hadi. kendi acımdan max 80 85 net gelecek. belki daha düşük.

Gecen sene böyle bir şey hatırlamıyorum ben.
    Belki az calıstım gecen sene ondan ama yıne cevremden de gormedım boyle bır sey.

Çalışıp da yapamayan bir benim sanıyordum sanırım aynı durumda olan baskaları da varmıs..

• yav kardeş 150 yapıp 50 bininci olsan nolacak, ne önemi var kaç net yaptığınızın. rakipleriniz geçen senenin ygssine mi girdi naptı
  • 100-110du şimdi 60 tane işaretledim mi emin değilim. Aklımın ucundan geçmezdi böyle olacağı. 217bin gozukuyor puanza da hadi bir ihtamal 200bin olsun yediremiyor insan kendine. En kötü 40bin diye şartlamıştım amk. Gerizekalı muamelesi gorduğumle kalacağım o kadar çalış 200bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende varım yalnız değilsin canımı dişime taktım yıl boyunca ama sonuç bittim battım ve mahvoldum
  • Çoğunluğu fem ve zaman olan dememe netlerim 100-110 arasında gidip geliyordu ama 85-90 net falan gelecek

• 130-140 arasıydı 115-125 arası bekliyorum. Bu kadar düşmesi şaşırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kesha- -- 16 Mart 2015; 12:27:29 >
  • Bu nedir beyler niye böyle oldu.
    Harbi ben de aptal damgası yiyeceğim çalışmadan böyle olsa eyvallah ama çalışıp da yapamadım ak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendinizi kandirmayin, bu seneye has bir durum degil bu. 2013 ygsde 145 net yapan arkadasim 120 kusur yapabildi, yine 140 kusur yapan, bazen feni fulleyen tmci arkadasim fene bakamadan 100 net yapabildi. Senin onundek adamlar yapabildiyse o adamlar senden daha iyidir, acik ve net. Bu isler deneme netlerindeki gibi olsaydi her yer Turkiye birincisi dolardi

• quote:

Orijinalden alıntı: SingingInTheShower

130-140 arasıydı 115-125 arası bekliyorum. Bu kadar düşmesi şaşırttı.

kardeşimsin gel öpücem
  • aynı durumdayız hocam fem 10luda fem 6lıda 100 falan yapardım şimdi 60-70 arası bişey gelicek böyle işin ta .......
  • hatai H kullanıcısına yanıt
    işin kötü yanı o geçen sene ölü halimle 345 puan aldım, bu sene it gibi çalıştım 365 alsam şükrederim ki 400ün altına inmiyodum bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: SingingInTheShower

130-140 arasıydı 115-125 arası bekliyorum. Bu kadar düşmesi şaşırttı.

aynen benim de son donemde oyleydi femde falan. ben 110 kusur bekliyorum o da cok sasirtici yanlislarim cikmazsa.

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt
    ben 360 almıştım şuydu buydu hastaydım falan derken dedim ben calısırsam a.koyarım bu sınavın.
    calıstık cıkardık netlerı denemelerde 110 lara 115 lere. en zorunu cozmeye calıstık. guvender 408 geldi dedim ben bundan daha iyisini yaparım her sey iyi güzel derken hop sınav batırdı.

ben de 360 70 alsam öpüp basıma koyacak hale geldım. gerci bir anlamı da kalmadı gıbı artık benım ıcın. kendımı bı sene daha calısmaya hazırlayacam ama bır yer tutturmam lazım evde kalamam artık 1 sene daha yuzune bakamam bu sekılde evdekılerın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.