Şimdi Ara

2 yıl öğrenci olup hiçbir derse girmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye kayıt olacağım ve 2 yıl boyunca hiçbir derse girmeyeceğim. Dondurma durumu yok iki yıl sonunda okulu bırakacağım. Bu iki yıl boyunca okuldan atıla gibi bir durum olur mu? Veya bir sıkıntılı durum?

• hakkcakir H kullanıcısına yanıt
    Derdin ne la :))
  • yeni konu açmayaym da sorayım arkadaşlar 3. sınıfa geçtim 1. sınıftan altta 6 dersim var yazın verirsem 4 e düşüyor okuldan atılma var mı yoksa oku okuyabildigin kadar mı
  • Üniversitede mi üniversiteyse kalma yok diye biliyorum ama 4 yıl içinde bütün dersleri vermezsen diplomayı almazsın hiç zayıfın olmaması lasım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arzu Görücü

Üniversitede mi üniversiteyse kalma yok diye biliyorum ama 4 yıl içinde bütün dersleri vermezsen diplomayı almazsın hiç zayıfın olmaması lasım.

hocam kalma yok altta dersim var diyelim benim okulda 8. senem oldu okuldan atılıyor muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

quote:

Üniversitede mi üniversiteyse kalma yok diye biliyorum ama 4 yıl içinde bütün dersleri vermezsen diplomayı almazsın hiç zayıfın olmaması lasım.

hocam kalma yok altta dersim var diyelim benim okulda 8. senem oldu okuldan atılıyor muyum

yeni yasaya göre 7. senenin sonunda mezun olmazsan atılıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

quote:

yeni yasaya göre 7. senenin sonunda mezun olmazsan atılıyorsun

of o kötü olmuş 2 sene salladım ben okulu 3. senem olacak bu sene hala 1. sınfıım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.