Şimdi Ara

KİMSEYLE KONUŞMUYORUM HİÇ ARKADAŞIM DA YOK KAFAM RAHAT! (EDIT: TRENE BİNDİM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
15.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xhacker09x

quote:

Orijinalden alıntı: QaraxanUluturk

quote:

Büyükşehir de ilâhiyat gibi güzel bir bölümü okuyorsun. Kardeşim. Giyimini değiştir, vücut geliştir, cilt bakımını yap. Şık bir beyefendi ol. Sosyal faaliyetlerde görev al, dini topluluklara git. Diksiyon eğitimi al. Ankara gibi yerde yaşıyorsun çok iyi. Hele ki sınıfın kız erkek ayrı değilse çok iyi.

Bundan 4 yıl önce bende öyle düşünüyorum ve o haldeydim .... Küçük bir ilçeden, Üniversite kazanınca ufkum açıldı. Hayatım değişti. Karakterim değişmedi, kalitem arttı..

İlahiyat okuduğumu nereden biliyorsun ?

İlk sayfada mesaj olarak belirtmiştin.

Ha doğru ya. Tavsiyeler için teşekkür ederim

• Anladım teşekkür ederim
    iyi forumlar
  • Peki madem önemsemiyorsun , bu konuyu neden açtın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Büyükşehir de ilâhiyat gibi güzel bir bölümü okuyorsun. Kardeşim. Giyimini değiştir, vücut geliştir, cilt bakımını yap. Şık bir beyefendi ol. Sosyal faaliyetlerde görev al, dini topluluklara git. Diksiyon eğitimi al. Ankara gibi yerde yaşıyorsun çok iyi. Hele ki sınıfın kız erkek ayrı değilse çok iyi.

Bundan 4 yıl önce bende öyle düşünüyorum ve o haldeydim .... Küçük bir ilçeden, Üniversite kazanınca ufkum açıldı. Hayatım değişti. Karakterim değişmedi, kalitem arttı..

İlahiyat okuduğumu nereden biliyorsun ?

İlk sayfada mesaj olarak belirtmiştin.

Ha doğru ya. Tavsiyeler için teşekkür ederim

Rica ederim

• Bir an kendimi okuyorum sandım kardeşim, ağzına sağlık. Kız meselesinde de sonuna kadar haklısın. Son 5-6 ayda sırf bu 20-25 yaş grubuna has aşırı ilgili sevgili moduna girmediğim için ilişki yürütemedik 2 arkadaşla. Kızlarla ilgili atıp tutacak kadar onları çözemediğim için net de konuşmak istemiyorum ama sanırım senin de belirttiğin kriterlere uyan, cıvık cıvık aşkitom modundan ziyade karşılıklı saygı, güven ve anlayışla birşeyleri büyütmek isteyen kızlarla tanışma şansımız Türkiye'de çok az gibi görünüyor maalesef. Erkekte olgunluk istediğini deklare edenlerin çoğu aslında mevki yada otorite sahibi, dolgun bir cüzdan ve sayısız kredi kartı; metroseksüelite isteyenler de tamamiyle kendilerine sadık kalacak, karakterleri yada kişilikleri çok da önemli olmayan yerli birer Brad Pitt bekliyorlar.

Ben bu şekilde yaşamaktan mutluyum aslında işin özünde ama kafanda hayalini kurduğun gibi özel biriyle tanışıp, bir şeyleri paylaşma fikri de çekici gelmiyor değil zaman zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

güzel gidiyordun da kendini boş zamanlarında makale okuyan aydın, diğerlerini boş beleş insan olarak tanıtmasaydın iyiydi... hayatın kendine göre güzel olabilir ama senin kalitesiz olduğun aşikar...

En zengin universitede okuyorum. Insanlarin ne oldunu anladim herkes birbirine dusman. Adam dogru soyluyor bence sen burada gereksizsin ve senin yorumunu begenenlerde dahil.

• iyi yapıyorsun, bu aralar ben de bu moddayım.
  • Ben de kendimi Bi Eylül meselesi filmindeki Tek gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

güzel gidiyordun da kendini boş zamanlarında makale okuyan aydın, diğerlerini boş beleş insan olarak tanıtmasaydın iyiydi... hayatın kendine göre güzel olabilir ama senin kalitesiz olduğun aşikar...

Kardeş gözün kapalı 2. El araba alabilir misin? Bu ülkede. Alamazsın sende biliyorsunki ortalık sahtekar dolu. İşte bu ülkenin %97 si böyle. Kimse hümanizm kasmasın. Doğru söyleyene, düşünene, okuyana, aratırana, sorana, sorgulayana düşman bir TOPLUMUN özeti işte.

• bana sosyal fobi gibi geldi durumun..

kendini avutmak için bahaneler anlatmışsın gibi..

insan bir süre yalnız kalmak isteyebilir ama

insanlardan hoşlanmıyorum.hiç arkadaşım..arayanım yok dedin mi orada sosyal fobi ve depresyon devreye girer..

kendince yaptığın hobiler hiç bir zaman insan ilişkilerinin verdiği doyumu vermez..

zira hapiste bile en büyük ceza tecrit dir.. kimse tek başına hücrede kalmak istemez .koğuş da kalmak ister..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist1976 -- 26 Ocak 2018; 1:47:12 >
  • Valla benimde hiç arkadaşım yok arayanım soranımda yok hayat böyle güzel bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal lik de yeni bir mertebe ye ulaşmış sın bravo. İş hayatında da böyle ol oku oku yaz çiz internetten araştır ama çalışma ise güce gitme 45 inden sonra çöp ev projesine geç öylece devam. Aman deyim birine selam verme mecburiyetin de kalırsın ne yaparsın o zaman. Tüm hayatın alt üst olur.

• nasıl yani ? tek mi yaşıyosunuz
  • 2 kelimeyi bir araya getirip konusamaz ama kendi haric herkes bos beles

• Asosyallik iyi bir şey değil haberin olsun Herkes geri zekalı bir sen akıllı durumu da yok. Bir psikoloğa falan gitmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsungerHeisen -- 26 Ocak 2018; 5:5:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

valla hocam tanışmamız da apayrı bir olaydı..en beklemediğim zamanda gelişti herşey. normalde çok tartışıyor sonra barışıyorduk..artık alışkanlık gibi birşey olmuştu bende..kusurlarını görmezden geliyordum..ama ne zaman istanbul'a geldi gözümün içine baka baka aldattı beni..o gün bu gündür hiçkimseye güvenmiyorum..zor atlattım,ilk 1 sene acayip zor geçti.. kadıköy'de takılırdık hep..her kaldırımında her sokağında izimiz vardır..1 sene sınırından dahi geçmedim kadıköy'ün..1.5 sene sonunda yavaş yavaş kendime geldim ve toplam 3.5 sene oldu şimdi..unuttum diyebilirim..en azından aklıma gelmiyor, gelse de içim köpürmüyor eskisi gibi..elimden gelenin fazlasını yaptım ama o malesef mutluluğu başkalarında aradı..hayırlısı olsun diyorum artık ne diyeyim..

Benzer bişey bende yaşadım, senin ruh haline sahibim hocam. Olaydan sonra inanılmaz bi çevre edindim takıldım ama bende uzun bi süredir asosyal takılıyorum. Açıkçası çokta mutluyum. Hayatımın en büyük eğlencesi kardeşimle kamp yapmak tek sosyal etkinliğim :)

• zaten konuşacak doğru düzgün insan bulmakta bu ülkede sorun olmaya başladı ,şu forumda dahi normal bir cevap versen anında saçma ,hakaret dolu cevaplar geliyor ama işin ilginci ters ve kötü cevap versen karşındaki hemen susuyor (nasıl bir toplum olduysak artık)
    hele ki hiç anlamayanların çok anlıyormuş gibi davranması insanı tam çileden çıkartıyor

lakin bu dünya böyle ve bu şekilde yaşamak zorundayız
    aslında ben yalnızlığı savunmuyorum ama kafa dengi insan bulmak artık çok zor ,ufacık menfaatine dokunsan anında sana ters düşüyor
  • tadigrat T kullanıcısına yanıt
    Kendi kendimi boşuna sıkıntıya sokmuşum diyorum valla hocam insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı. Hayata bir kere geliyoruz tadını çıkarmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

Yalaka olup,yalanlar üretip çevre edinmek,zamanını ve cebindeki parayı kız-alkol-sigara-kahve gibi kötü alışkanlıklara harcamak,sürekli karşı cinsten bahsedip onla yaşamış olduğu olayları anlatmak,sosyal medyada kahraman olmak çoğu insanın sosyal olmaya verdiği ad.Bu tarz insanlar sadece kendi çıkarını düşünür,en azında benim izlenimlerin bu yönde.Bu şartlarda olması gerektiği gibi olan sensin.Uzun vadede ne para ne de arkadaş huzur getirmiyor.Eğer günlük hayatta anlaşabildiğin bir ailen varsa en mutlu insan sensin demektir.

Güzel yazı
  • Bu sosyal medyanın, tumblr'in, snapchat'in allah belasını versin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.