Şimdi Ara

KİMSEYLE KONUŞMUYORUM HİÇ ARKADAŞIM DA YOK KAFAM RAHAT! (EDIT: TRENE BİNDİM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
15.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası bende bu durumdayım ve rahatsızım düğünüm olsa çağırcağım 10 kişi olucak 20 yaşındayım arkadaşlarım uzun ders aralarında kafeteryaya çıkarken ben muhabbet etmeyi bilmediğimden okul kütüphanesinin %15 civarını okudum ama bence eksik birisiyim üzücü bi durum benimkisi bu artı bir şey değil sorunlu bi salak olarak görüyorum kendimi açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama forumda 2000 küsür mesajın var buna ne diyeceksin?

• Yalnız yiyen yalnız ölür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali9949

bu devırde arkadaslık yapanlar zaten senı bı sekılde kullanmaya ve ılerde de samımıyet ılerletıp senden borç alıp gerı odememe derdındelerdır.. Bkz kızlar bile arabana bakar ona gore yamanmaya calısırlar paranı yemeye calısırlar. Arkadaslarda kız gibidir somurme derdındedır. birinin etınden faydalanırsın digerleri de daha beter olan manevı yonden de senı cokertirler

aynen doğru. yaklaşık 6 yıl görüşmediğim arkadaşla yeniden görüşmeye başladığımda 1-2 ay sonra yine eskisi gibi benden para istedi. vermeyincede küsüyor.
    10 yıldır görüşmediğim başka bir arkadaşımla faceden bulup görüştük, arabama göz dikti. 19 a aldığım arabayı hiç utanmadan 15 teklif etti. ve benim 3 katım maaş alıyor.. o arabayıda zaten kendisine değil işsiz sapsız kardeşine alacaktı..
    15 yıldır görüşmediğim üniveristeden arkadaşımı faceden bulmuştum. 1-2 ay sonra açtığı kreşe beni ortak etmek vaadiyle benden o zamanın paraıyla 5 milyar para istedi vermeyince küstü birdaha da konuşmadı.
    konu açıcam daha da var.

• öyle bi anlatmışın ki asosyal olasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beniyibiriyim

quote:

Orijinalden alıntı: ali9949

bu devırde arkadaslık yapanlar zaten senı bı sekılde kullanmaya ve ılerde de samımıyet ılerletıp senden borç alıp gerı odememe derdındelerdır.. Bkz kızlar bile arabana bakar ona gore yamanmaya calısırlar paranı yemeye calısırlar. Arkadaslarda kız gibidir somurme derdındedır. birinin etınden faydalanırsın digerleri de daha beter olan manevı yonden de senı cokertirler

aynen doğru. yaklaşık 6 yıl görüşmediğim arkadaşla yeniden görüşmeye başladığımda 1-2 ay sonra yine eskisi gibi benden para istedi. vermeyincede küsüyor.
    10 yıldır görüşmediğim başka bir arkadaşımla faceden bulup görüştük, arabama göz dikti. 19 a aldığım arabayı hiç utanmadan 15 teklif etti. ve benim 3 katım maaş alıyor.. o arabayıda zaten kendisine değil işsiz sapsız kardeşine alacaktı..
    15 yıldır görüşmediğim üniveristeden arkadaşımı faceden bulmuştum. 1-2 ay sonra açtığı kreşe beni ortak etmek vaadiyle benden o zamanın paraıyla 5 milyar para istedi vermeyince küstü birdaha da konuşmadı.
    konu açıcam daha da var.

genelde parayla karı kızla birlikte lan tıpler bunu yapar. Yada cınsel ıcerıklı hap kullananlar yapabılıyor. Beyınlerı artık oyle calısmaya baslıyor ve doymuyorlar. Sadece para derdınde oluyorlar uyusturucu bagımlılıgına benzer bir bagımlılık. Para karsılıgı yapan bayanlara para akıta akıta onalr gibi davranmaya baslıyorlar erkeklikleri ve sereflerı kayboluyor. Sanırım su ılaçlarda beyınlerını etkılıyor ve sonuc bu.

2. bir durumsa baskası tarafından dolandırılınca bellı dolandırıcılık teknıklerını ogrenen seref yoksunu ınsanlar bunu tanıdıklarına uygulamaya baslıyorlar. Hatta annesını babasını dolandıran bıle var. Analar neler doguruyor...

• Icini rahatlatmak icin kendine uydurdugun ve bizi de inandirmaya calistigin yalanlar bunlar.

Elbet, senin gibi birileri vardir. Herkes gerizekali ve bos bir sen sorgulayip dusunen birisin oyle mi? Kendini kandirma kardes. Git sosyalles. Asosyalsin. Yalnizligi bilincli olarak tercih etmis gibi yapma bosuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedemiş şair ? Hayatta çok insan tanıman yada çok arkadaşının olması hayatına renk katmaz kazık çeşidi artar ve menü genişler hepsi bu ....
  • inan en güzelini yapıyorsun....

nekadar az insan o kadar cok huzur...

yukarda bir arkadas yazmıs sosyal lesecegin insanların durumu harbiden vahım o arkadasa hatılıyorum...

her sosyallesmedigin insan için bir kıtap oku ınan daha yararlı oluyor...
  • SOSYAL OLACAM DİYE STARBAKSLARDA İKİ YÜZLÜ İNSaNLARLA MUHABBET EDIP BİR KAHVEYE 15TL VERMEK İSTEMİYORUM AÇIKCASI.

Keşke bunu başta deseydin okumazdım

• Ornek verir misiniz? Cunku bos beles gezen insanlarin kafasinin bos olacagina ben de inaniyorum. Ha sutcu imam, ilahiyat birincilik falansa yormana gerek yok kendini. Yazma ben anlarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 25 Ocak 2018; 2:31:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşıyosun bu hayatı dostum
  • Lise zamanlarımda bir sürü arkadaşım vardı.Ortamda sigaraya içkiye başladım.Sınıf sınıf gezer abilik taslayıp küçüklerden kalem silgi falan alırdık.Birçok kez disiplin cezası yedik.Hep beraber gezerdik.Babamdan bir dünya dayak yiyodum.Lise bitti o arkadaşlıklar da bitti.
    Şuan mahallemde 2 arkadaşım var biri asker biri kız . Allahtan nişanlım yanımda da yalnız kalmıyorum.
    Yalnızlık çok zor.Yalnızken çok mutluyum diyenlerin çoğu yalnızlığını kabullenemeyen insanlardır.Yalnızlık mutluluğu getirmez güçsüzlüğü getirir
    Yalnız kalmayın.Mutlaka 1 arkadaş edinin.
  • Düşüncelerinde haklı olduğun şeyler çok benim kuzenlerim lise çağındalar ve ellerinde siğara yeri gelince alkol eksik olmuyor sırf gösteriş için Cünkü ortam gençleri oraya doğru sürüklüyor.
    kendi karakterine ve yaşam tarzına uygun arkadaş edinebilirsin.Dertleşecek ve Bazen kafa dağıtacak gerçekten dosta ihtiyaç olduğuna inanıyorum.
  • Cafe ziyareti sonrası depresyona girebilen nadir insanlardansınız, tebrikler

Sıradanlık ve avamlık öldürüyor, nargile cafe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sumer kolcak sen misin diyecektim de derste kismini okuyunca degildir dedim :/

• Genccizer G kullanıcısına yanıt
    Sınavda derece yapmış birisiyim birader ayda 1.4 bin tl başarı bursu alıyorum ve en iyi yerlerden birinde tıp okuyorum. Her türlü pozitif bilim ile aram çok iyidir özellikle astronomi ve kimya. İngilizce ve almancayı sertifikalı olarak advance düzeyde biliyorum. temel düzeyde de ispanyolca biliyorum. İlla saydıracaksınız yani? Bunlar sadece akademik başarılarım, üstüne sosyalliğin getirdiği bir sürü şey biliyorum. sosyal insanlar daima daha başarılıdır bu bir gerçek.
    Sosyal olmayan başarısızdır demiyorum ancak kendinizi special snowflake sanmaktan vazgeçin ve biraz etrafınıza bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 25 Ocak 2018; 12:26:53 >
  • 15 TL kahveye vermemek için değer mi
  • Yazının sonu "yemek yemiyorum, fotosentez yapıyorum" diye bitecek sandım, şükür durum o kadar kötü değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neppy

sumer kolcak sen misin diyecektim de derste kismini okuyunca degildir dedim :/

yaşıyo mu o hala ne takip ederdim bee. en son odanın ortasına klozet koymuştu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.