Şimdi Ara

KİMSEYLE KONUŞMUYORUM HİÇ ARKADAŞIM DA YOK KAFAM RAHAT! (EDIT: TRENE BİNDİM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
6
Favori
15.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaLpazan

quote:

Orijinalden alıntı: cevik001981

işe bakya benim 2,5 yasinda kizim var otizim hastasi cocuk otizimli diye asosyal herzaman yanliz kalmak istiyor kimseyle iletişim kurmak istemyor bende sosyal olsun diye kres kalablik ortamlara sokyorum sürekli disari cıkaryorum sizde insanlarsan kacyorsunuz yanlizligi tercih edyorsuunz ben sosyal olsun diye zaman ve para harciyorum sizde asosyalligi iyi bir sey gibi anlatyorsunuz. sonuc olarak saglikli normal insanlar sosyaldirlar asosyalligi tercih edyorsaniz bence bir pisikyatrıye görunun bunu laf olsun diye yazmiyorum sonradan yalnızlıktan farklı piskolojik rahstsizliga yakalanmayın

2,5 yaşındaki çocukla 20-30 yaşındaki adamların psikolojisi kesinlikle aynıdır.

malesef otizim spektrom bozuklugu olan cocugun psikolojisi 30 yasindaki adamdan daha bozuk zaten hastaligin ilk ismi cocukluk sizofrenisi sonradan osb olarak degistirilyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda bizlerle konuşuyorsun bak.
  • Benide depresyona soktun moruk
  • Büyükşehir de ilâhiyat gibi güzel bir bölümü okuyorsun. Kardeşim. Giyimini değiştir, vücut geliştir, cilt bakımını yap. Şık bir beyefendi ol. Sosyal faaliyetlerde görev al, dini topluluklara git. Diksiyon eğitimi al. Ankara gibi yerde yaşıyorsun çok iyi. Hele ki sınıfın kız erkek ayrı değilse çok iyi.

Bundan 4 yıl önce bende öyle düşünüyorum ve o haldeydim .... Küçük bir ilçeden, Üniversite kazanınca ufkum açıldı. Hayatım değişti. Karakterim değişmedi, kalitem arttı..

• Asosyal insan para biriktirip yurtdışı seyahatleri yapmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Büyükşehir de ilâhiyat gibi güzel bir bölümü okuyorsun. Kardeşim. Giyimini değiştir, vücut geliştir, cilt bakımını yap. Şık bir beyefendi ol. Sosyal faaliyetlerde görev al, dini topluluklara git. Diksiyon eğitimi al. Ankara gibi yerde yaşıyorsun çok iyi. Hele ki sınıfın kız erkek ayrı değilse çok iyi.

Bundan 4 yıl önce bende öyle düşünüyorum ve o haldeydim .... Küçük bir ilçeden, Üniversite kazanınca ufkum açıldı. Hayatım değişti. Karakterim değişmedi, kalitem arttı..

Sen yetkili bir abiye benziyorsun
  • Sosyal medyanın insanları daha çok asosyalleştirdiğini toplumca yaşıyoruz. Sohbet ya da aktivite amaçlı toplanmalarda bile herkesin elinde bir telefon facebook, instagram vs. İnsanlar artık birbiriyle gerçek hayatta görüşmüyor. Yaşım 33 ve geldimiz noktayı çok yadırgıyorum. Sosyal medyanın, whtsapp gruplarının muhakkak yararı vardır ama abartıyoruz. Her insan kendi içinde yanlızlaşıyor.
    Yanlız kalmayın sizin gibi düşünen ve yaşayanlara şans verin...
  • quote:

Büyükşehir de ilâhiyat gibi güzel bir bölümü okuyorsun. Kardeşim. Giyimini değiştir, vücut geliştir, cilt bakımını yap. Şık bir beyefendi ol. Sosyal faaliyetlerde görev al, dini topluluklara git. Diksiyon eğitimi al. Ankara gibi yerde yaşıyorsun çok iyi. Hele ki sınıfın kız erkek ayrı değilse çok iyi.

İlahiyat okuduğumu nereden biliyorsun ?

• Dip asosyal nokta,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım fakat mutlu değilim yalnızlıktan sıkıldım boş boş yaşıyorum

• Yorumların çoğunu artıladım, bu konuda herkes kendince haklı.
  • ne desem bilemedim. gönül bu ya bir gün sana da konar. sevdiğin kadınla gezersin ülkeyi. inan bana çok zevkli çok güzel ama her güzel şey de bitiyor. sen parayı peşin vermişsin ama değer be.
  • Hocam kişiden kişiye göre değişir elbette ancak bas mı daha zor yoksa elektro mu?
    hangisini çalarken daha cok zevk alıyorsunuz?
    ne tür müzikler dinlersiniz?
    Bende elektro var ama kulaktan calamıyorum bıraz zorlanıyorum calarken
  • Kardeşim nasıl mutluysa öyle yaşa, içe dönük olmak ta insana ait bir özelliktir ve bir çok bilim adamı içe dönüktür. Burada "Asosyal olman lazım ıms ıms" ayakları yapan işte "Aslında sen de istiyon da uzanamadığın ciğere çemkiriyon hadi hadi" ayakları yapan adamlara bakma. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşaman gerekiyor, her insan aynı değil çok farklı.

Ama kendine sor; "Gerçekten asosyallik bana sıkıntı oluyor mu?" Eğer içinden gelen bir evet varsa sana gerçekten sıkıntı oluyordur dostum. Eğer sıkıntı oluyorsa da yapman gereken tek şey klüplere, gruplara katılıp insanlarla daha çok konuşmaya çalışmak yani.

Hayat senin, dilediğin gibi yaşa. Ama en önemlisi senin psikolojik sağlığın, unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Hocam kişiden kişiye göre değişir elbette ancak bas mı daha zor yoksa elektro mu?
    hangisini çalarken daha cok zevk alıyorsunuz?
    ne tür müzikler dinlersiniz?
    Bende elektro var ama kulaktan calamıyorum bıraz zorlanıyorum calarken

1- Bas gitarın elektro gitara göre kolay veya zor yönleri var. Kolay olması aslında parçadaki bas notalarının basit olmasından dolayı kaynaklanıyor. Yani akor, solo, teknik bakımından müziğin türüne göre değişse de benim dinlediğim parçalarda bas çok arkada kalıyor. O yüzden bas çalmak kolay geliyor çünkü daha basit. Metal ve türevlerinde böyle. Tam tersi olarak metalde elektro gitar çok fazla teknik içerir ve oldukça zordur. Müziğin türüne göre değişiyor hepsi. Fiziksel olarak ise bas gitarın telleri biraz daha yüksek ve kalın o yüzden biraz güç istiyor basarken. Bir de fretler arasındaki mesafe daha fazla o yüzden kısa kalın parmaklarınız varsa tavsiye etmem.

2- Fark etmiyor ama bas gitar daha zevkli geliyor. Bir parçanın üzerine bas çalmak arka planda olan enstürmanı ön plana koyuyor elektroda olduğu gibi sesler birbirine karışmıyor. Bu tek başıma çalarken böyle zaten hep tek başıma çalarım.

3- Slamming Brutal Death Metal dinliyorum

• Ben de aynen senin gibiyim neredeyse. Senden farkli olarak sadece bol-bol dizi, film izliyorum. Kitap da okuyorum. Whatsapp falan zaten yok bende. Hiç arkadaşım olmadı, hiçbir zaman kafeye, sinemaya gitmedim. Gelecekte herhalde 'ulan gençliğimizi boş yere harcadık' deriz ama ne yapalım.

• Insan yapisi geregi sosyal bir varliktir , yeme icme barinmadan sonra sosyal ihtiyac gelir.

Uzun sureli yalnizlik cok ciddi rahatsizliklara sebep olur.

Tavsiyem bir an once bu huyundan vazgec

• Bende bi ara böyle diyordumda son 1 yıldır bir sevgilim olsun istiyorum.Ona sarilsam,elini tutsam.İnsan kendini özel hissetmek istiyor bir süre sonra,özelliklede karşı cins tarafindan..

• quote:

Orijinalden alıntı: QaraxanUluturk

quote:

İlahiyat okuduğumu nereden biliyorsun ?

İlk sayfada mesaj olarak belirtmiştin.

• Yalnızlık gibisi var mı be patron sensin karışan yok itiraz eden yok herşey senin istediğin gibi olur böyle devam ;)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.