Şimdi Ara

KİMSEYLE KONUŞMUYORUM HİÇ ARKADAŞIM DA YOK KAFAM RAHAT! (EDIT: TRENE BİNDİM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
15.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam da tahmin ettigim gibi. Akademik basari diye lys sonucunu gosteriyor. Ben de saniyorum ki bir seyler uretmis/uretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 25 Ocak 2018; 14:4:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genccizer G kullanıcısına yanıt
    Birader şaka mısın, sütçü imam falan diyorsun ben de hayır derece yapmış birisiyim diyorum şimdi ne yazıyorsun. Daha üniversite okuyorum 20 yaşlarında kim bir şey üretmiş? Söyle o zaman sen ne ürettin? Benim ileride potansiyelim daha büyük senin elinde ne var peki? Türkiye'nin en başarılı insanı Aziz sancar 40 yaşında bir şeyler üretmeye başlıyor. Neyin kafası bu arkadaş, attığın çamur bana ulaşamadan yere düşer yanlış kişiyle uğraşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 25 Ocak 2018; 14:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genccizer

Tam da tahmin ettigim gibi. Akademik basari diye lys sonucunu gosteriyor. Ben de saniyorum ki bir seyler uretmis/uretiyor.

Bu nasıl bir sığ bakış açısıdır böyle. Elde edemediğiniz şeyleri kötülemekten vazgeçin.
  • Kardesim bende evde takilmayi seven biriyim haftanin her gunu disari cikan insanlari anlamam ama arkadaslik etmeyi, insanlarla sosyallesip bi yerde bi seyler icmeyi fln niye bu kadar kotuledin ki ?

Inan sen yarin bi is gorusmesine gitsen bu eksiklik hemen farkedilecektir ise bile almazlar seni normal insan iliskilerin bozulmustur artik senin. Kendini gelistir biraz sucu hep insanlarda arama.
  • 2 karma sergiye katildim. Kisisel sergimi acmak icin hazirlaniyorum yakindir. Birkac tane eserim satildi. Bak bunlar benim icin onemli degil ama bence sen kendini profesor triplerinden kurtar once. Hayatinin Akademik basarilarla dolu oldugunu iddia eden birisi icin bu basarilar onemli olmamali bence. Ki ulkenin 3 milyonu lysde universitelere yerlesiyor ilk 20 bini falan da senin gibi en iyi yerlerde okuyor. Ote yandan universitelerde hali hazirda hazirlik egitimi var. Ulkenin dort bir yani da dil kurslariyla dolu.

Aziz sancar bilmiyorum ama madem basaridan konusuyoruz o zaman ben de sana picasso demis olayim. Bu adam cocuklugundan beri resimle ugrasmis bir adam. 15 yaslarindaki eskizleri dahi duruyor. Surekli uretmis calismis cabalamis ve sonunda tarihe adini picasso olarak yazdirmis. Resimlerin disinda yuz binlerce baski kitaplar icin hazirlanan resimler ve yuzlerce heykelden soz ediyoruz. Rekorlar kitabina girmis birisi. Hatalarinda dahi anlatlar barindiran tablolara sahip. Bilmem anlatabildim mi? Ha eminim aziz sancarin da urettigi uzerinde calistigi cok sayida konular vardir. Ogrencilik yillarindan gecerli hem de.

• Demacia kullanıcısına yanıt
    Akademik basari nedir? Lys kazanmak mi? Birak yuksek lisansi 1 sene sonra dahi onemsenmeyecek bir sey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevik001981

işe bakya benim 2,5 yasinda kizim var otizim hastasi cocuk otizimli diye asosyal herzaman yanliz kalmak istiyor kimseyle iletişim kurmak istemyor bende sosyal olsun diye kres kalablik ortamlara sokyorum sürekli disari cıkaryorum sizde insanlarsan kacyorsunuz yanlizligi tercih edyorsuunz ben sosyal olsun diye zaman ve para harciyorum sizde asosyalligi iyi bir sey gibi anlatyorsunuz. sonuc olarak saglikli normal insanlar sosyaldirlar asosyalligi tercih edyorsaniz bence bir pisikyatrıye görunun bunu laf olsun diye yazmiyorum sonradan yalnızlıktan farklı piskolojik rahstsizliga yakalanmayın

2,5 yaşındaki çocukla 20-30 yaşındaki adamların psikolojisi kesinlikle aynıdır.
  • Takam kafana bosver seni asosyallikle suclayanlara bir sor tiyatro ya mi.gidiyorlar kitap mi okuyorlar yoksa gezilere falan mi katiliyorlar

Anca paralarinin yetmedigi mekanlarin onunde veya starbaksta resim cekip instagrama atmayi saniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "En fazla sınıfa girince biriyle göz göze gelirsem selamun aleyküm diyorum o kadar."dan sonrasını okumadım.
  • Sizinki fanusun içinde yaşamak gibi bir şey.
    Hayatımız insanlarla anlamlı hale geliyor.
    Elbette herkesi hayatına almayacaksın ama yediden yetmişe kafana uyan, değer verdiğin ve değer gördüğün insanlarla hayat çok daha güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 25 Ocak 2018; 15:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa1451

Açıkcası bende bu durumdayım ve rahatsızım düğünüm olsa çağırcağım 10 kişi olucak 20 yaşındayım arkadaşlarım uzun ders aralarında kafeteryaya çıkarken ben muhabbet etmeyi bilmediğimden okul kütüphanesinin %15 civarını okudum ama bence eksik birisiyim üzücü bi durum benimkisi bu artı bir şey değil sorunlu bi salak olarak görüyorum kendimi açıkcası

10 kişi gene iyi varmış sende bende inan o kadar da yok...

• Asosyal.birde baba parasi yiyorsan intahar ette hem kendini hem anne babani kurtar.

• geride kalmissiniz. twitter'da akIyor kendisi simdilerde :D

• Bazılarımız şiirlere tutunuyor,
    Bazılarımız şarkılara…
    Bazılarımız filmlere tutunuyor,
    Bazılarımız kitaplara…
    Sanırım artık insan, tutunamıyor insana.

Oğuz Atay bunu 1972 yılında kaleme almış yıl 2018 varın gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Bu tip konular altında "olur mu canım insan sosyal olmalıdır, ne demek yanlız takılmak?, asosyal olmak marifet degil!!!" diye kuduranları görünce ayrı keyif alıyorum :) Adım gibi eminim bu tip durumlara aşırı tepki gösterenler hiç bir işi tek başına yapamayan, sürekli olarak başkalarına muhtaç kalan, tek başına bi yerlere gidemeyen, amiyane tabirle tek eliyle ... doğrultamayanlardır. Bunlar zamanı geldiğinde yanlız kaldıkları anda çok ağır bir şekilde bocalıyorlar, kız gibi depresyona giriyorlar. Mesela benim eski ev arkadaşım, 2 hafta dışarıya çıkacak birini bulamadığında içkiye başlıyordu :))

Lafın kısası "insan" olacaksınız ilk önce bunu başkalarıyla değil, tek başınıza başarın. Önce kendinizi keşfedin, varoluş amacını sorgulayın, hayata karşı ne kadar dirayetli olabileceğinizi sınayın. Bu aşamalardan geçtikten sonra sosyalleşmeye başlarsanız, evden çıkıp direkt cafe/bar hayatına dalmış olan boş beleş asalaklardan ayrılırsınız.

altına imza atılası bir yorum olmuş. teşekkürler yorumunuz için.

• Genccizer G kullanıcısına yanıt
    Ne demek önemsenmeyecek bir konu? Adam kazanmak değil derece yapmaktan bahsetmiş. Kardeşim seni haklı buluyordum ama bu son dediklerinden sonra haksız konuma geçtin. Resmen kıskançlık yapmışsın. Sokakta kimi çevirip sorsan lys'de derece yapacaksın ama şu bedeli ödeyeceksin. sorduğum kişi direkt tamam der kabul eder. Neredeyse her şeyin kapısı açıyor bu başarı. Türkiye'den çıkan Dünyada adını duyuran ve insanlığa çok faydalı olan bireylere bak hepsi en iyi yerlerde okumuş, LYS'de derece yapmış kişiler. Yanılıyorsun, iyice kendini haksız duruma düşürüyorsun o yüzden devam etme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 25 Ocak 2018; 17:52:1 >
  • ayrıca kimseyi merak etmiyorsunuz ve kimin ne yaptığı da pek umrunuzda değil.
  • Haklısınız.

• aynı yaşta aynı görüşlere sahibiz. sınıftakiler bizi beğenmiyor diyor. hem hazırlıkta hem ayrı ayrı ana sınıfta böyle dediler. hoca sınıfın ortasında asosyal sosyopat dedi. anladım ki beyin öyle bir yükseklik seviyesine geliyor ki artık insanlarla konuşmayı falan geç ancak dediğin gibi bilim teknolojik vs makaleleri okurken zevk alabiliyorum. sen bilimin teknolojinin en uç noktalarını beyninde geçirirken karşındaki mahluk "kankieeeeeeee starbaksa gidelim bilmemnelerde ordadir yaaaa" diyince iyiki diyorum kendime karşımdaki kişi değilim. ignorance is bliss diyebilirsiniz ama etrafın ve dünyadan farkında olunca insan kabuğuna çekiliyor, insanlığın aslında ne kadar pis bir yaratık olduğunu anlıyorsun.
  • yaşam tarzına saygım var fakat üniversite sonrasında nasıl geçineceğini de düşünmelisin.

"Boş insanlarla muhatap olmadığım için kendime ayıracak çok zamanım oluyor." boş insanlarla muhatap olmak için onları sevmen gerekmiyor, ya da muhatap olduğun zaman ne kadar boş olduklarını söylemekte zorunda değilsin. Dürüst olacağım eğer bu şekilde kendini küçük yaşlarda kısıtlarsan ileride iş ortamına ayak uydurmakta sıkıntı yaşarsın.

babadan zengin değilsen biraz bunu aşmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.