Şimdi Ara

KİMSEYLE KONUŞMUYORUM HİÇ ARKADAŞIM DA YOK KAFAM RAHAT! (EDIT: TRENE BİNDİM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
15.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asosyallikle ovunmek moda oldu forumda. Genc arkadaslarim yalnizligi asil, degerli bir sey gibi gostermeye calismaktan vazgecin. İnsan sosyal bir canlidir. Bir sure sonra pisman olursunuz, hele hele universite yillarini boyle heba etmeyin. Bos insanlar, kahve 15 lira vs. vs. bunlar hep avuntu. O yillariniz geri gelmeyecek kendinizi kandirmayin.

Maalesef bir de soyle bir aci gercek var, herkes bos bir siz mi dolusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Ocak 2018; 9:57:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstat konu dagilacak ama işte elimizden geleni yapyoruz haftada 5 gün egitim kres vs vs

• Hocam ben şunu anlamıyorum. Eksik bendeyse bilgilendirirsen sevinirim. Şimdi adam diyor ki ben 4 enstrüman çalıyorum. Klasik gitar elektro gitar akustik gitar bass gitar. Sen de elektro ve bass demişsin ondan soruyorum. Bir kere klasik gitar çalan adam akustik çalar. Sadece telleri farklı ve daha büyük sanırım. Klasik gitar çalan adam ayarları öğrendikten sonra elektro da çalar. Hatta daha kolay çalar çünkü klasik gitarda tek başına solo tat vermez ama elektroda verir. Hatta elektroda muhtemelen fingerstyle çalamıyorsundur. Bass gitar da elektroyla aynı sayılır. 4 tel var bass sesler geliyor. Şimdi sen de elektro ve bass çalıyorum dediğin için soruyorum. Elektro çalan adamın bass çalması, klasik çalan adamın her türlü gitarı çalması normal değil mi? Hadi klasik çalan adam keman çalıyorum dese tamam. Ama sesi farklı olan başka gitar çalınca niye o gitarı da çalıyorum diyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzeli kardeşim. Kimsele muhattap olmucan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaptan mağara adamı,is that you??

• Yaşadığının farkında olan kaç kişi var?

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Kendini insanlardan soyutlayanlar kendini direkt einstein falan sanmasa iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Katılıyorum. Kendini insanlardan soyutlayanlar kendini direkt einstein falan sanmasa iyi olacak

Kendini soyutlayanlar einstein degil ancak,avm lerde cafelerde omru gecenlerden cok cok cok daha dolu oldugu kesin.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Sosyal bir bireyim, ömrüm geçmez ama bayağı bir vaktim geçer. Haftada 4-5 gün dışarıdaymdır.
    Doluluk konusunda kapışmak ister misin, akademik başarılarla doludur hayatım. Kendimi çok geliştirdiğimi de rahatlıkla söyleyebilirim
    İnsanları kategorize etmekten vazgeçin. O boş dediğiniz insanları tanıyorum, çoğu asosyalim moruq diyenlerden daha başarılı ve dolu kişiler.
  • Yalaka olup,yalanlar üretip çevre edinmek,zamanını ve cebindeki parayı kız-alkol-sigara-kahve gibi kötü alışkanlıklara harcamak,sürekli karşı cinsten bahsedip onla yaşamış olduğu olayları anlatmak,sosyal medyada kahraman olmak çoğu insanın sosyal olmaya verdiği ad.Bu tarz insanlar sadece kendi çıkarını düşünür,en azında benim izlenimlerin bu yönde.Bu şartlarda olması gerektiği gibi olan sensin.Uzun vadede ne para ne de arkadaş huzur getirmiyor.Eğer günlük hayatta anlaşabildiğin bir ailen varsa en mutlu insan sensin demektir.
  • nasil duruyorsun anlamıyorum oglen 12 de kalkiyorum dışarı cikiyorum 3 gibi geliyorum biraz pc filim falan gene canim sıkılıyor kahveye gidiyorum 12 1 de geliyorum evde daraliyorum muhakkak kaçmam lazım gezmem lazım su hayata bir daha gelmicez paraninda önemi yok bi saaten sonra

• arkadaşları salla ama ölecem kızsızlıktan
  • Gizli cahillerdensin yani. Herkes aptal, sen zeki. Aynen devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Türkiye'de Asosyal olmanın pek bir zararı yok...

Sosyalleşeceğiniz kitlelerin durumu vahim çünkü...

Pek bir şey kaybetmez aksine kazanırsınız.

Yurt dışında ise bu bir dezavantaj olur, çünkü bizdeki herkesin yaşamı stabil, klasiktir, birbirine benzer... İnsanlar kendini aşamayınca takılıp kalırlar, farklılık yaşayamazlar, etraflarına da faydalı olamazlar doğal olarak.

Ama yurt dışında özgür insanlar çok farklı tecrübeler edinirler, bunları duymanız birinci ağızdan sizi zenginleştirir.

Bence burada asosyal olan biri kendini ilk olarak dile ve yurt dışına açmalı.

İşte ben de böyle düşünüyordum Bu arada aynı okulda aynı bölümü okuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: QaraxanUluturk

quote:

Yurt dışında ise bu bir dezavantaj olur, çünkü bizdeki herkesin yaşamı stabil, klasiktir, birbirine benzer... İnsanlar kendini aşamayınca takılıp kalırlar, farklılık yaşayamazlar, etraflarına da faydalı olamazlar doğal olarak.

Ama yurt dışında özgür insanlar çok farklı tecrübeler edinirler, bunları duymanız birinci ağızdan sizi zenginleştirir.

Ankara İngilizce İlahiyat mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim çok fazla arkadaşım var yine de keşke zamanında daha çok arkadaş edinseymişim diyorum; adam arkadaşım yok diyor Tercih meselesi bazıları yalnız yaşamayı sever. Bunun "loser" lık ile alakası yok.
    Bu arada Starbucksta kahve 15 tl değil, 7-8 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 23 Ocak 2018; 21:7:5 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QaraxanUluturk

quote:

Ankara İngilizce İlahiyat mı?

Evet

• dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz. yaşın verdiği şeylerden ötürü artık küsünce barışma olayıda olmuyor lise de ortaokulda falan kavga etsekte barışıyorduk şimdi yaş kemale erdi arkadaşlarla kavga edince tekrar barışma gibi bir söz konusu olmuyor. benimde arkadaşım 2 tane anca çıkar bunlarla çatışmaya bile girerim onlarda aynı şekil benim için girer. bunlar dışında iş yerinden falan samimi olduğum 10 kişi var bir 10 kişi de öyle havadan sudan merhabalaştığım adam var ama bende yalnızım hiçte pişman değilim zaten onlarda a sosyal çoğu evlendi zaten karısıyla çocuğuyla geziyorlar bende yaş 32 oldu avm gidiyorum alışveriş iyi geliyor kitap bakıyorum ingilizce falan sonra teknosa vatan falan geziyorum hafta sonları 2 3 saat geziyorum yürüyorum bu yaz trafik böyle olursa bisiklet alıp işe öyle gidip gelmeyi planlıyorum ama trafik fena . tek eksiğim hatun. onuda bulurum inş. yaş geçtikte insan artık katlanamıyor bazı şeyleri aşmış olmak istiyor karşı tarafta hala aşamayınca sorun çıkıyor mesela ergenler gibi 24 saat yazamam ya da aşıklar gibi telefonda saatler konuşamam efendi olsun karşılıklı saygı sevgi yürütelim tarzı bir eş adayı bulursam birazda eli yüzü düzgün olursa çok iyi olacak insan cidden tek olunca çoğu etkinliği yapamıyor . sinemaya gitsem çiftin yanına denk geleceksin operaya gitsen tek olmaz eğlenemezsin müzeye gitsen tek başına tadı çıkmaz. tek başına yapılacak en iyi şey yürümek bende bunu çok iyi yapıyorum hafta sonu 3 saat yürüyorum geziyorum size tek tavsiyem yaşınız gençken evlenin ilerde çok zor oluyor keşke 25 27 arası elime geçen fırsatlardan biriyle evlenseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 23 Ocak 2018; 22:46:43 >

• Asosyal değilsin, zekisin! tebrik ederim. Saygı duyulacak kadar hatta, senin gibilerin nesli tükenme tehdidin de hayat boyu mutluluklar yazacamda hayatın sırrını çözmüşsün azizim, sevgiler saygılar.
  • bu devırde arkadaslık yapanlar zaten senı bı sekılde kullanmaya ve ılerde de samımıyet ılerletıp senden borç alıp gerı odememe derdındelerdır.. Bkz kızlar bile arabana bakar ona gore yamanmaya calısırlar paranı yemeye calısırlar. Arkadaslarda kız gibidir somurme derdındedır. birinin etınden faydalanırsın digerleri de daha beter olan manevı yonden de senı cokertirler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.