Şimdi Ara

kimya müh versus makine müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

kimya müh versus makine müh

(En Son Oy Tarihi: 9.8.2024)
Giriş
  • yni kurulmuş ama imkanları geniş vakıf üniversitesinde makine mühendisliği okumak mı yoksa köklü bir üniversitede kimya mühendisliği okumak mı daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota97 -- 11 Ağustos 2020; 20:17:55 >

• yeni kurulmuş üniden kasıt neresi ona bağlı. apartman ünilerindense direk uzak dur, orda bırak makina mühendisliğini kanatlı hayvan yetiştiriciliği bile okunmaz
  • Makine biraz daha altyapı ve köklülük istiyor diğerlerine göre.Kimya daha mantıklı olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apartman değil, ostim vakfının kendi kurduğu staj garantisi verdiği teknopark gibi geniş imkanlara (kağıt üzerinde) sahip bir yer. labtı sınıftı hocaydı o konularda sorun yok gördüğüm kadarıyla.
  • Kesinlikle köklü kimya

• makineci aç kalmaz.
  • toyota97 T kullanıcısına yanıt
    Özel unilerden çekiniyorum ya hele birde bölüm makinaysa iyice cekinirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK MÜH VS KİMYA MÜH
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    şu ostim teknik dedikleri okul mu? aman aman ordan uzak dur adı üstünde ostim
  • vazgeçtim mk direk yaz
    herifler nasıl olmuşsa yunus çengeli yarı zamanlı ve misafir öğretim üyelerine yazmış
    yunus çengelin olduğu yere ben para verip giderim o kadar mükemmel bi hoca
  • ne tür bir sorun bu? ostim türkiyenin en büyük sanayilerinden birisi
  • standart bir vakıf üniversitesi durumu yok burda arkadaşlar ben araştırdım. üstü kapalı devlet desteği var. makine ve ee gibi bölümlerin bütün öğrencileri burslu. ticarethane durumu pek yok gibi görünüyor.
    ankaralı mısın bilmiyorum ama ostimin içinde ne olaylar dönüyo bi bilsen
  • ankaralıyım ostimin çok hoş olmayan bir yer olduğunu biliyorum
  • Makine yaz gec kimyada is yok formasyon kovalarsin

• xploer kullanıcısına yanıt
    kimya değil kimya mühendisliği
    Abi yinede makine okuyup daha spesifik bir bolumde master yapabilirsin diye dusunuyorum

kimya mühendisliği spesifik bir bölüm değil brom eğer ingilizce ve bölüm olarak backgroundun varsa çok çok iyi maaşlar kazanılır
    hocam kimya mühendisliği trde adam yerine konmasa da dünyada en döğer gören mühendisliklerden birisi. 4 temel mühendislikten birisi aynı zamanda. yazmayı düşünmüyorum. ankara yazacaktım içime sinmedi. hacettepe ya da odtü tutsa yazardım ama
    Karar sizin tabi ki ben fikrimi belirttim sadece. Hayırlısı ne ise o olsun. İyi geceler

• Hocam ostim tekniği boşver gitsin, demiral akbar diye bir adam var konuşmasını bilmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.