Şimdi Ara

Kimya Mühendisliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar hacettepe matematik öğrencisiyim myp ile kimya mühendisliğine geçmek istiyorum. Gazide (%30İngilizce) tutuyor Ankara Üniversitesinde ise (%100İngilizce) geliyor. Hangi üninin imkanları daha iyi? Kampüs hayatı ve öğrenci portföyleri önemli değil. Eğitim kalitesi, mezun ağı, iş bulma imkanı gibi konular önemli. Ayrıca iytede malzeme bilimi ve mühendisliği diye bir bölüm var ne kadar araştırsam da pek bilgi bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezun olduğunuzda kimya mühendisliği ile ilgili alanlarda iş bulmanızı sağlayacak bir networkünüz yoksa geçiş yapmayın. Piyasada ciddi oranda işsiz ya da kendi mesleğini yapmayan kimya mühendisi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt

Hocam şuan her sektör mü bu durumda yoksa kimya özelinde mi sıkıntı var? Aynı konuşmayı makine mühendisi bir arkadaştan da duydum açıkçası gelecek kaygım çok arttı son zamanlarda. Bölümümden de memnun değilim değiştirmek istiyorum ama her alanda işsizlikten bahsediliyor allak bullak oldu kafam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zugzuwang Z kullanıcısına yanıt
    Kimya özelinde yaklaşık 20 yıldır bu sıkıntı var, buna rağmen kontenjanlar düşürülmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya mühendisliği nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    FİZİK MÜH VS KİMYA MÜH
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.