Şimdi Ara

KİMYA ÖZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Mayıs 2021; 1:25:21 >

• Oktay hoca adamdır milleti mağdur etmemeye çalışır para 2. plandadır onun için diğer malum hocalar da örnek alsa keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette ücretli ders satan hocalar arasında en iyisidir net hem ders anlatımı anlamında hem karakter anlamında
  • +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • La ben bedavaya almistim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karakter olarak gördüğüm en iyi hocalardan biri kesinlikle. Anlatımı da baya iyi seviyoruz kendisini shdjfmms

• oktay hocayı çok severim bir yerde kendisinin videolarını yandesk e atan birini görmüştüm direkt linki alıp mail attım adama. normal başka biri olsa yapmazdım bunu. ama oktay hocayı seviyorum. hala maile dönmedi üzülüyorum keşke teliflese videoları. (kendisinin derslerini almadım sadece etiklik saygı ama başka bir hoca olsa umrumda olmazdı mail falan)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİZİM KİMYAMIZ- KİMYA ÖZEL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnstagramdan gelen mesajlara cevap veriyor hocam keşke ordan da yazsaydın

• Bir tek ben mi anlayamıyorum ya. Parasını verdik burdan çalışayım diye başlıyorum derse kimya elbistana geçiyorum sonra. Pdf ler çok iyi ama
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    biraz yavaş konuşuyo ondan olabilir ben 1.5-2 hızda dinliyodum
  • Konuşma hızlandırılarak hallediliyor da bazen şöyle yapabilirsin böyle yapabilirsin derken karışıyor bende.
    yeni aldıysan para iadesi isteyebilirsin
  • Kasımda aldım. Baya ayt si bitmişti de çok unutuyorum kimyayı kaçıncı dönüşüm saymadım
    kimya kolaydır hocam palme konu anlatımına da bakabilirsin kimya özelin yanında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.