Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
6.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kindle Paperwhite 2 Wi-Fi için n11'de özel seçim ürünü fiyatı 334,90TL.. Şu an sanırım piyasanın en ucuzu. İncelemenizi tavsiye ederim.

http://www.n11.com/amazon-kindle-paperwhite-2-wi-fi-dahili-isik-2013-kasim-modeli-P13352401

• %11 kod ile 298'e geliyor hatta.
  • Neden ucuzlamaz ki bu kitap okuyucular !
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Neden ucuzlamaz ki bu kitap okuyucular !
    kılıf yok yalnız kılıf olsa çok sıcak fırsattı...aynı mağaza kılıflısını 399 a satıyor maalesef...hızlıal daha uygun gibi indirimlerle...

http://www.n11.com/amazon-kindle-paperwhite-2-ve-kilifi-2013-kasim-modeli-P17086822

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 4 Temmuz 2014; 16:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

kılıf yok yalnız kılıf olsa çok sıcak fırsattı...aynı mağaza kılıflısını 399 a satıyor maalesef...hızlıal daha uygun gibi indirimlerle...

http://www.n11.com/amazon-kindle-paperwhite-2-ve-kilifi-2013-kasim-modeli-P17086822

Alıntıları Göster
    339 a geçen hafta kılıflı sekilde kupon ve indirimle hizlial'dan almıştım ama bitti sanırım o kampanya

• quote:

hocam bence paperwhite için 250 veya 300 lira çok değil sonuçta uzun vadede iyi bir okuyucuysanız parasını her halükarda çıkarıyor.
  • Aldığımdan beri 300 liralık kitap okumuşumdur. Amorti etti kendini =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

hocam bence paperwhite için 250 veya 300 lira çok değil sonuçta uzun vadede iyi bir okuyucuysanız parasını her halükarda çıkarıyor.

memnun musunuz?
  • quote:

quote:

quote:

memnun musunuz?

hemde ne. daha önce kindle 3 ve 4 kullanmış biri olarak çok memnunum beni benden alan karanlıkta verdiği ışık oldu anlayamazsınız....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

memnun musunuz?

hemde ne. daha önce kindle 3 ve 4 kullanmış biri olarak çok memnunum beni benden alan karanlıkta verdiği ışık oldu anlayamazsınız....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 300 lirayı çıkarttım demişsiniz. beleşe mi alıyorsunuz e-kitapları napıyorsunuz. e-kitap fiyatları normal kitaptan pahalı değil mi hala güzel ülkemde

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

%11 kod ile 298'e geliyor hatta.

Forumda bi %11 kod muhabbeti var. Bi bizimki haberimiz yok ne kodu bu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

arkadaşlar 300 lirayı çıkarttım demişsiniz. beleşe mi alıyorsunuz e-kitapları napıyorsunuz. e-kitap fiyatları normal kitaptan pahalı değil mi hala güzel ülkemde

Alıntıları Göster
    ekşi sözlük e-kitap meristokrasi. ordaki klasik ve klasiğe yakın seviyedeki eserleri okusan zaten çıkar parası.
  • Ne zaman 100tlye iner?
  • quote:

Beleşe indiriliyor hocam
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    4-5 yıla muhtemelen
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Kürk Mantolu Madonna, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, İsim Şehir Artist gibi yeni çıkan kitaplar beleşe indiriliyor mu? Yoksa 5000 e-kitap arşivi adında klasikleşmiş kitaplardan oluşmuş harfleri karışık kuruşuk internette dolaşan e-kitaplardan mı bahsediyorsunuz? Yani kardeşim elif şafak'ın kitabı çıksa ben bunu indirebiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stouuiop

4-5 yıla muhtemelen
    Yaz Bavulu indirimi gibi bişey geldi 30 TL sepetten düştü.
    30 TL + %11 indirimi de kullanınca 271,45 e Kindle PW2 almış oldum.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Kürk Mantolu Madonna, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, İsim Şehir Artist gibi yeni çıkan kitaplar beleşe indiriliyor mu? Yoksa 5000 e-kitap arşivi adında klasikleşmiş kitaplardan oluşmuş harfleri karışık kuruşuk internette dolaşan e-kitaplardan mı bahsediyorsunuz? Yani kardeşim elif şafak'ın kitabı çıksa ben bunu indirebiliyor muyum?

Yeni kitapların bazıları bulunabiliyor hocam hatta %50si diyebilirim araştırmanızda fayda var.
  • quote:

quote:

Yeni kitapların bazıları bulunabiliyor hocam hatta %50si diyebilirim araştırmanızda fayda var.

Alıntıları Göster
    111 olayı bittiyse sabah alırım 1 tane daha

Ödenecek
    Tutar
    250,66 TL oluyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    %11 indirim %11 paraf indirimi var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.