Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
6.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fagrelease

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

ramazan bavulu nedir

150 tl uzeri 30 tl indirim sagliyor hocam. Herhangi birsey yapmadan otomatik olarak yansiyor indirim zaten 150 tl uzeri oldugu icin

hocamm bizde olmuyor bir yardım edin :)
  • Paperwhite icin otomatik dusuyord

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana cevap geldi, cuma günü stoklarda olacağını yazmışlar.
  • Artık düşmüyor. Sadece %11 indirimi var...
  • bu cihazlarda amazondan başka hikayemi arkadaşlar her yerde bu cihazı görüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

bu cihazlarda amazondan başka hikayemi arkadaşlar her yerde bu cihazı görüyorum ?

en iyisi mi bilmiyorum ama gerçekten çok iyi cihaz...
  • N11 de kindle 4 199 Tl ye satılıyorhttp://www.n11.com/amazon-kindle-4th-generation-elektronik-kitap-okuyucu-P17028271 ışık ve dokunmatik yok elbette. Sadece kitap okuyacağımız düşünülürse fark vermeye değer mi?
  • Kılıf arayan arkadaşlar ben şu çinli vatandaştan almıştım,

http://www.ebay.com/itm/290983561872

15 günde elime geçti. Fiyatına göre normal kalitesi. Kindle biraz hassas olduğu için kılıfla kullanmanızı tavsiye ederim.
    Türkiye' de benim bulabildiğim kılıflar 60-80 TL arasında satılıyordu. Bilginize.
  • benim aldığım ürünü dün kargoya vermişler
  • Benim aldığım ürün de az önce kargoya verilmiş.

Düzeltme: Kargo mailini yeni aldığım için yeni verildi sandım ancak dün akşam kargoya verilmiş, şu anda teslim aldım ve kullanmaktayım. Ancak içerisinden fatura çıkmadı sadece 4. ay onaylı garanti belgesi çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormuLAkers -- 8 Temmuz 2014; 15:18:26 >
  • Hocam teşekkürler, fiyatı çok uygun hemen bir sipariş geçiyorum
  • Arkadaşlar dün üründe hazırlanış süresi olarak 13 gün yazıyordu. Bugün baktığımda 5 güne düşürmüşler. Ayrıca alan arkadaşlardan anladığım kadarıyla genelde daha erken gönderiyorlar ürünü.
  • Benimki geldi beyler...Kapalı kutuda, arkasında 2 yıl garanti diyor Demir Elektronik diye..Sorunsuz, gıcır

Şu an şarjda görüldüğü üzere

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Temmuz 2014; 16:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Benimki geldi beyler...Kapalı kutuda, arkasında 2 yıl garanti diyor Demir Elektronik diye..Sorunsuz, gıcır

Şu an şarjda görüldüğü üzere

güle güle kullanın

reklam varsa eğer kindle'a yazıp reklamları kaldırabilirsiniz.

öte yandan ben reklamları tercih ediyorum,
    her seferinde farklı sayfalar görünüyor, daha iyi oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pazar günü 19:00 dan önce sipariş verenlerin kargoları yollanmış....gerisi içinde 1 hafta diyor satıcı bilginize...zaten pazar günü hazırlık süreci 1 gün gözüküyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 8 Temmuz 2014; 16:17:20 >
  • Register ettim amazona...Denemelik 3$ lık bir kitabı satın al dedim, onuda satın aldı...Şu an full hali cihazımda duruyor...Adresime US adresi ekleyip onu one click ayarlarında set etmiştim..

Buda kitabın amazon linkinden görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Temmuz 2014; 16:29:35 >

• arkadaslar benim ürün de geldi. ancak ürünün faturası yok. sizinkiler de faturasiz mı geldi?
  • Faturası var, aras kargo poşeti üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Kılıf arayan arkadaşlar ben şu çinli vatandaştan almıştım,

http://www.ebay.com/itm/290983561872

15 günde elime geçti. Fiyatına göre normal kalitesi. Kindle biraz hassas olduğu için kılıfla kullanmanızı tavsiye ederim.
    Türkiye' de benim bulabildiğim kılıflar 60-80 TL arasında satılıyordu. Bilginize.

Kılıf sıkıntı yaratmadan arkaya kıvrılabiliyor mu hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.