Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
6.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnm de fatura yok niye böyle yaptılar anlamadım ya, muhasebeden kontrol edip göndereceğiz diyolar bakalım
  • 7sinde verdim siparişi hala kargo olacak bakalım. Bir an önce gelse de kurcalamaya başlasam. :/

hadin
  • Bende bekliyorum :D

Excim :D
  • Faturam geldi şimdi şöyle yazmışlar:
    Kindle Paperwhite 1 adet 338,89 tl
    n11 indirimi 55,07 tl
    Toplam 283,81 tl

Ürünü 271,36 tlye aldık, bir sorun olmaz herhalde. Faturalarda bir haltlar mı karıştırmaya çalışmışlar acaba, ya da güncelledikleri fiyata göre mi hesaplamışlar bilemedim.
  • Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum memnun musunuz ?
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    Kitap okuyacak iyi bir ebook reader istiyorsanız kesinlikle bu ürün pişman olmazsınız, ipad mini 2 de kitap okurken belli bir süreden sonra gözlerimde sorun hissettiğim için arayışa geçmiştim.
    araştırma sonunda bu ürünü aldım. şu ana kadar 20 civarında kitap bitirdim, göz ile ilgili hiç bir sorun olmuyor. şarjda kullanıma bağlı olarak 1 ay civarında gidiyor. (uçak modu açıkken, wifi açık kalırsa çok çabuk tüketiyor.)

Ürünü bu satıcıdan aldım ancak kılıfı ile beraber 411 e sattığı zaman almıştım; ancak chip para, n11 indirimleri ve avantajix vs. ile 270 civarına gelmişti,

dediğim gibi iyi bir ebook reader arıyorsanız alacağınız ürün bu, ancak bu kampanya uygun değil değil(Kılıfsız fiyatı yüksek geldi bana, 399 a kılıfla beraber satıyor "aynı satıcı")
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdeha

Kitap okuyacak iyi bir ebook reader istiyorsanız kesinlikle bu ürün pişman olmazsınız, ipad mini 2 de kitap okurken belli bir süreden sonra gözlerimde sorun hissettiğim için arayışa geçmiştim.
    araştırma sonunda bu ürünü aldım. şu ana kadar 20 civarında kitap bitirdim, göz ile ilgili hiç bir sorun olmuyor. şarjda kullanıma bağlı olarak 1 ay civarında gidiyor. (uçak modu açıkken, wifi açık kalırsa çok çabuk tüketiyor.)

Ürünü bu satıcıdan aldım ancak kılıfı ile beraber 411 e sattığı zaman almıştım; ancak chip para, n11 indirimleri ve avantajix vs. ile 270 civarına gelmişti,

dediğim gibi iyi bir ebook reader arıyorsanız alacağınız ürün bu, ancak bu kampanya uygun değil değil(Kılıfsız fiyatı yüksek geldi bana, 399 a kılıfla beraber satıyor "aynı satıcı")

Kılıf Ebay'de 6 dolar zaten çok önemli bir şey değil.

• Benim gibi 6 temmuzda alıp da hala kargoya verilmeyen bahtsız arkadaşlar var mı ? 1 iş güne düşürmüşsünüz hazırlık süresini diyorum, size 13 iş günü yazmıştık diyor çattık ya.
  • Selam,

http://www.n11.com/amazon-kindle-paperwhite-2-wi-fi-dahili-isik-2013-kasim-modeli-P13352401

%11 yaz indirimi ve sallamatiklerle 300 tl nin altına iniyor.Güzel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Benim gibi 6 temmuzda alıp da hala kargoya verilmeyen bahtsız arkadaşlar var mı ? 1 iş güne düşürmüşsünüz hazırlık süresini diyorum, size 13 iş günü yazmıştık diyor çattık ya.

Arada oluyor öyle demekki:D Ben aldım ertesi gün geldi valla skıntı yoktu. Satıcı ilgili alakalı, ürün orjinal ve mükemmel, fiyat ise en uygunu. Ben memnun kaldım şahsen..
  • Satıcıya mesaj attım
    Gümrük işlemlerini bugün halletmişler. Benimkini bugün kargoya vereceklerini söyledi
    Darısı başınıza
  • @asafakar hocam ben birkaç saat farkıyla stok dışı kısma düşmüşüm şansımı seveyim. . Ben de mesajlaştım az önce ürünlerin kargoya verildiğini, akşam 7'den sonra sisteme gireceğini yazmış. Haydi bakalım.
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Abi o da senin şansın demekki, neyse kargoya verildiyse sorun yok umarım sen de memnun kalırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

meristokrasi deki kitaplar epub formatında sanırım, bunları toplu halde kindle ın okuyacağı formata çevirmenin yolu var mıdır, yoksa tek tek mi çevriliyor?

calibre programıyla kütüphane oluşturup komple çevirebiliyorsunuz.
  • Selamlar,

http://www.n11.com/amazon-kindle-paperwhite-2-wi-fi-dahili-isik-2013-kasim-modeli-P13352401

Linkteki ürünü satın aldım ve az önce elime ulaştı fakat kutuda paperwhite yazıyor yani "paperwhite 2" yazmıyor.
    Bu normal midir? yoksa farklı bir ürün mü gönderildi?

Şimdiden teşekkürler
  • Benimki de elime geçti arkadaşlar. Haber verene ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ama gelir gelmez hemen bir problem buldum ya da problem olmayabilir belki öyledir. Bu ana ekranda kitapların kendi kapakları yerine aynı template üzerine yazılmış kitap isimleri şeklinde kapaklar çıkıyor. Bu böyle midir, yoksa düzeltmenin yolu var mıdır ?

@hanjin hocam kutuda belirtilmiyor 2 diye. Aletin arkasında amazon yazıyorsa 2. nesildir. Kozmetik olarak anlamanın tek yolu bu.
  • Bir sıkıntı daha çıktı yahu ne bahtsız insanım ben. Browser'dan çok şey beklemiyordum zaten ama bu sorun normal mi çözemedim. Dh'nin mini sürümü sıkıntısız çalışıyor. Ama mesela ekşi sözlüğe giriyorum birkaç entry dolaşınca, "Application error - The selected application could not be started. Please try again." hatasını verip browserdan çıkıyor. Benim için birisi deneyebilir mi bunu ?
  • Bende iki gün önce sipariş verdim elime ulaştı şimdi bu kredi kartı bilgilerini atlıyamıyormuyuz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana fatura uşaşmadı alalı 3 gün oldu sıkıntı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura gelmediğini belirt faturanı yollasınlar ben öyle yaptım yolladılar faturayı. Cihazın başına birşey gelirse garanti için gerekli olabilir ilerde.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.