Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
6.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane de ben aldım, tüm indirimlerle 271 TL'ye geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • biz aldığımızda 1 işgünü mü yazıyordu kargo süresi ben mi yanlış hatırlıyorum? bir de fiyat artmış 349 tl olmuş
  • yasinaslan kullanıcısına yanıt
    Fırsatçı satıcılara ayar oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen her hafta bir kitap bitiririm ama böyle elektronik aletten kitap okumak nasıl olur hiçbir fikrim yok aydınlatın biraz arkadaşlar zevk alıyor musunuz gerçek kitap olmadan önemli olan ne okuduğun doğru ama bir de bu tarafından bakmak lazım
  • Ben de aldım galiba perşembe günü ama tedarik 13 gün olmuş.
  • 15 temmuzda tatilde olacağım.. amacım tatilde kullanmaktı öncelikle.. bir kaç günde geleceğini bilsem geçeceğim siparişi ama 13 gün ne abi ya

Elden alabileceğimiz, fiyatı üç aşağı beş yukarı bunun gibi burası gibi hesaplı bir yer yokmu dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umi_TR -- 7 Temmuz 2014; 1:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

15 temmuzda tatilde olacağım.. amacım tatilde kullanmaktı öncelikle.. bir kaç günde geleceğini bilsem geçeceğim siparişi ama 13 gün ne abi ya

Elden alabileceğimiz, fiyatı üç aşağı beş yukarı bunun gibi burası gibi hesaplı bir yer yokmu dostlar?

Sizin için kötü olmuş hocam, sipariş iptal olmazsa benim açımdan sorun yok ağustosa doğru gideceğim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

Hemen hemen her hafta bir kitap bitiririm ama böyle elektronik aletten kitap okumak nasıl olur hiçbir fikrim yok aydınlatın biraz arkadaşlar zevk alıyor musunuz gerçek kitap olmadan önemli olan ne okuduğun doğru ama bir de bu tarafından bakmak lazım

Gerçek kitaptan daha rahat çünkü içine atıyorsun 50 tane, cebine koy götür, tek el oku , ister güneşin altında ister havuz başında :)
    Hafif, ince daha ne olsunki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 7 Temmuz 2014; 1:15:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Valla dediğin doğru da hocam ne biliyim garip geliyor alıştım kağıda sonuçta zevk alamam gibi emin olsam düşünmeden sipariş edicem
  • quote:

Valla dediğin doğru da hocam ne biliyim garip geliyor alıştım kağıda sonuçta zevk alamam gibi emin olsam düşünmeden sipariş edicem

Ekranı birebir kitap sayfası gibidir...Ekran olduğunu anlamıyorsun bile bu e ink lerin

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Zorla para harcatıcaksınız madem öyle bakıyım olmadı sipariş geçerim yarın sağolun bilgilendirme için
  • quote:

Zorla para harcatıcaksınız madem öyle bakıyım olmadı sipariş geçerim yarın sağolun bilgilendirme için

Alınca iyiki almışım diyeceğine eminim...Daha pişman olan görmedim e-reader dan

• fiyatı artmasaymış iyiymiş
  • fatihgh3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dediğiniz gibi 271,36 kuruşa geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

15 temmuzda tatilde olacağım.. amacım tatilde kullanmaktı öncelikle.. bir kaç günde geleceğini bilsem geçeceğim siparişi ama 13 gün ne abi ya

Hocam hizlial'da 345 TL ve aynı gün kargo yazıyor. Yalnız dikkatimi çeken hizlialdaki fiyatlarla n11 deki fiyatlar hemen hemen aynı. Belki de aynı yerden tedarik ediliyor ürünler. Eğer durum boyle ise hizlialda da benzer teslimat süresi olabilir almadan once teyit etmek gerekebilir.

• posit23 P kullanıcısına yanıt
    rica ettim
  • Yuh arkadaş, şu anda %11 indirimiylen 311 liraya geliyor.
  • Ben de aldim n11 den. Daha once kindle 3 vardi.
    Paperwhitetan cok memnunum. Kitap okumayi seven mutlaka almali.

• Ben de kindle 3 var, 3 yıldır neredeyse kullanıyorum, cok memnunum okudugum kitabin haddi hesabı yok
    herkese tavsiye ederim:)
  • 150 TL üzeri 30 TL indirim bitti mi. Dün gece vardı, şimdi bakıyorum yok. %11 + 30 TL indirim ile uygun fiyata geliyordu ürün.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.