Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
6.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pphammer

%11 indirim %11 paraf indirimi var.

Paraf kartım var, nasıl oluyor? Hem %11 indirim hem de Paraf kart indirimi kullanabiliyor muyuz? Kullanılıyorsa nasıl? (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%11 ParafPara kazanacaktır. yanlış yazmışsın
  • haber veren arkadaşa teşekkürler
    05.07.2014 02:20:21 n11.com 269,28 TL 6 Yapı Kredi Worldcard
    269tl'ye geldi, amazonda bile su anda 119 dolar zaten bu ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

%11 ParafPara kazanacaktır. yanlış yazmışsın

haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

haber veren arkadaşa teşekkürler

n11'de world'e kampanya mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

haber veren arkadaşa teşekkürler

n11'de world'e kampanya mı var?

yok hocam ama paraflyı kullanmıstım hakkımı doldurdum yani
    o yüzden worldcard ile aldım
  • Herkese iyi geceler, benim bu kindle lar ile ilgili sorum olacaktı. Şimdi bu kindle ların yaptığı işi biz aynı fiyattaki bir tablette yapamıyor muyuz , böyle bir tablet alsak ( ki bende var ) hem kitabımızı okusak hem başka işlerimizi de yapsak yani. Nedir bu kindle ların özelliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMonger

Herkese iyi geceler, benim bu kindle lar ile ilgili sorum olacaktı. Şimdi bu kindle ların yaptığı işi biz aynı fiyattaki bir tablette yapamıyor muyuz , böyle bir tablet alsak ( ki bende var ) hem kitabımızı okusak hem başka işlerimizi de yapsak yani. Nedir bu kindle ların özelliği

Gözü yormuyor her ışık ortamında rahatça okunabiliyor ve şarjı 1 ay kadar gidiyor :)
    Tablet kitap okurken gözü yorar ve şarjı maximum 2 gün gider :)

• benim de alasım var ama şu paraf kampanyasından da yararlanasım var bişeyler almalıyım ama ne alacağım evde olmayan şey kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Herkese iyi geceler, benim bu kindle lar ile ilgili sorum olacaktı. Şimdi bu kindle ların yaptığı işi biz aynı fiyattaki bir tablette yapamıyor muyuz , böyle bir tablet alsak ( ki bende var ) hem kitabımızı okusak hem başka işlerimizi de yapsak yani. Nedir bu kindle ların özelliği

Gözü yormuyor her ışık ortamında rahatça okunabiliyor ve şarjı 1 ay kadar gidiyor :)

Ben de tableti satıp kindle almayı düşünüyordum hocam ama sadece bunlar ise hiç uğraştığıma değmezmiş gibime geliyor sanki, tabi kullananlara saygımız var o ayrı

• İlanda resimdeki tabloda batarya ömrüne 8 hafta yazıyor istemsizce kıskandım telefonlarda tabletlerde bunu görebilecekmiyiz acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna türkce kitap bulmak sorun olmuyor mu?illa dönüştürmek mi lazım calibre ile?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Ben de tableti satıp kindle almayı düşünüyordum hocam ama sadece bunlar ise hiç uğraştığıma değmezmiş gibime geliyor sanki, tabi kullananlara saygımız var o ayrı

Bu fiyata bencede değmez çok yüksek fiyatı var 100tl olursa alınabilir.

• Aynen hocam ben de öyle düşünüyorum.@turkeytv
  • Kitap okumanın en iyi yolu. ereader aldıktan sonra çok kitap okudum. Ha okumayacak adam ne yaparsa yapsın gene okumaz. Okumaya niyetiniz varsa mutlaka ereader alın. Bende ışıksız kobo var.
  • alın size 2400 kitap
    http://i.imgur.com/gxnJIs4.jpg buradakileri yapın.
    programda DHT etkin mi? Etkin değilse, klasöre sağ tıkla → open folder info → properties → search dht network etkinleştir.
    BRIW6E45F7CBINE5Y2FJM3WJH4PC6HC6M
    https://groups.google.com/forum/#!forum/meritokrasi
    sadece epub var. mobiye calibre programı ile rahatça dönüştürebilirsiniz.

• ben alırsam pdf formatında makaleleri okumak için alacağım ama bazı yerlerde pdf'lerde sıkıntı yararttığını duydum.Doğru mudur ?
  • Bu alet ile netten gazete okumak rahat midir ?

• Sallamatik, %11 ve Yaz Tatili Bavulu derken 250 liraya düştü. Alsam mı acaba ya fena şekilde kararsız kaldım.
  • Arkadaşlar biraz gogıllayın çok zor değil bu alet e-reader. Tablet değil ! O yüzden ne gazete okuyabilirsiniz ne de pdf okuyup üstüne notlar alabilirsiniz

250 ye indirebildiysen kaçırma derim tabi kitap okuyan biriysen üsttekileri de göz önüne alın

@o-raiser
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.