Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
6.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wessaur

Arkadaşlar biraz gogıllayın çok zor değil bu alet e-reader. Tablet değil ! O yüzden ne gazete okuyabilirsiniz ne de pdf okuyup üstüne notlar alabilirsiniz

250 ye indirebildiysen kaçırma derim tabi kitap okuyan biriysen üsttekileri de göz önüne alın

@o-raiser

Teşekkür ederim öneriniz için. Kitap okurum ama çok sık değil. Kimi zaman bir kitap alıp bir gecede bitirdiğim olur, kimi zaman haftalara yaydığım olur. Bu meritokrasi ağına girdim gireli bir e-kitap okuyucu edinmeyi kafaya koymuştum. Bu fırsatı da kaçırmayıp alacağım büyük ihtimal.

• bende kindle touch var 4. nesil 260a almıştım
    bunu eğer 300ün altında bulursanız atlayın derim ama uyarıyorum kitap okuma alışkanlıgınız varsa alın yoksa süs diye durur unutup gidersiniz
  • Arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum ama indirim kampanya falan bilgim yok, nasıl daha ucuza alıyoruz var mı yardım edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posit23 -- 6 Temmuz 2014; 2:51:10 >
  • posit23 P kullanıcısına yanıt
    anasayfada değişen panoda 3.sırada %11 indirim kuponu var hesabıma yükle deyin, 30tl de zaten otomatik düşüyor ayrıca

sallamatik kuponunuz da varsa birlikte kullanılabiliyor, yoksa bile 270e fln geliyor sanırım
  • %11, bavul ve bkm kullanınca 260 liraya geliyor. şu her seferinde epubdan mobiye geçme işi olmasa direk alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMonger

Herkese iyi geceler, benim bu kindle lar ile ilgili sorum olacaktı. Şimdi bu kindle ların yaptığı işi biz aynı fiyattaki bir tablette yapamıyor muyuz , böyle bir tablet alsak ( ki bende var ) hem kitabımızı okusak hem başka işlerimizi de yapsak yani. Nedir bu kindle ların özelliği

E ink teknolojili oldukları için gün ışığında mükemmel okunur, hatta ne kadar fazla günışığı varsa okadar mükemmel olur okumak. Enaz bir ay sürer Bataryası, binlerce kitap yukleyebilirsin yavaslamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

quote:

Orijinalden alıntı: DeathMonger

Herkese iyi geceler, benim bu kindle lar ile ilgili sorum olacaktı. Şimdi bu kindle ların yaptığı işi biz aynı fiyattaki bir tablette yapamıyor muyuz , böyle bir tablet alsak ( ki bende var ) hem kitabımızı okusak hem başka işlerimizi de yapsak yani. Nedir bu kindle ların özelliği

E ink teknolojili oldukları için gün ışığında mükemmel okunur, hatta ne kadar fazla günışığı varsa okadar mükemmel olur okumak. Enaz bir ay sürer Bataryası, binlerce kitap yukleyebilirsin yavaslamaz

kindlenin ekranını görmeyen anlayamaz zaten kagıt gözünüzü ne kadar yorursa kindlede okadar yorur şuda var kindlepaperde ışıgın %100 olarak kapatılıyamıyacagını okumuştum bu gözü ne kadar etkiler bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: knightmert

%11, bavul ve bkm kullanınca 260 liraya geliyor. şu her seferinde epubdan mobiye geçme işi olmasa direk alacağım

Bkm ile inmiyor 11 tl ?
    Bavul ve %11 olunca bkm düşmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    ikisi de sepet kuponu
    ya %11 ya da bkm kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stouuiop -- 6 Temmuz 2014; 12:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stouuiop

ikisi de sepet kuponu
    ya %11 ya da bkm kullanılır

O zmn şu 260 a indirenler nasıl indirmiş bir öğrensek :)
    Hem bkm hem %11 kullanmışlarda bende onu anlamadım

• 30 TL bavul indirimi + %11 indirim ile 271 TL civarına ben de aldım. Belki fiyat daha da inebilir ama bu fiyat bile şahane. Babalar gününe özel %11 kampanyasında çok gidip gelmiştim ama üstüne 30 TL indirim daha eklenince dayanamadım.
  • Düşündüm bayağı ve ekstra 30 tl indirimden sonra aldım .... Puanlarımıda kullandıktan sonra bana 242 tl ye geldi bide parafım olsa 10 numara olacakti ama maalesef yok....teşekkürler n11

• %11 + 150/30 (ramazan bavulu) indirimiyle 271 küsür liraya geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fagrelease -- 6 Temmuz 2014; 17:15:32 >
  • ramazan bavulu nedir
  • Arkadaşlar buna pdf falan atıp okuyabiliyor muyuz? Benim elimde belgelerim var iş ile alakalı. Sürekli okumam gerekiyor. Mesela bankacılık kanunu vs.
  • meristokrasi deki kitaplar epub formatında sanırım, bunları toplu halde kindle ın okuyacağı formata çevirmenin yolu var mıdır, yoksa tek tek mi çevriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 6 Temmuz 2014; 18:23:53 >
  • calibre hızlıca ceviriyor. veya mobi paket yazıp google da arayınca 1000 kitaplık arşiv çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

ramazan bavulu nedir

150 tl uzeri 30 tl indirim sagliyor hocam. Herhangi birsey yapmadan otomatik olarak yansiyor indirim zaten 150 tl uzeri oldugu icin

• cevabınız için teşekkürler.
  • 13 iş günü diyor arkadaşlar ürün hazırlık süreci?

aynı fiyatlara daha hızlı alabileceğimiz bir yer yokmu n11 de veya başka bir sitede?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.