Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 - 334,90 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
6.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zamandır Kindle arıyordum, ikinci elleri her gün kontrol ediyordum. Cumartesi günü bu fırsatı görünce ben de 30TL yaz indirimi + %11 kuponla 270TL gibi bir fiyata sipariş verdim. Kindle bugün elime ulaştı hemen register ettim, Amazon chat'e bağlanıp reklamları kaldırttım ve içine birkaç kitap atıp denedim, eve gidince okumak için can atıyorum. Ebay'den de kılıf + kalem + ekran koruyucu sipariş ettim bakalım kaç günde gelecek...

O kadar kitap gibi ki anlatamam, komik bir durum oldu onu da bu vasıtayla anlatayım. Kargo geldi, hemen açtım, Kindle'ı poşetten çıkardım, ekran üzerinde bir yazı var, WARNING falan yazıyor, neyse ekranın üzerinde sticker arıyorum o yazıyı söküp atmak için, bir de ne göreyim o zaten ekranın kendi içindeki görüntüymüş, sonradan dank etti.

Fırsatı buradan paylaşan, emeği geçenlere teşekkürler.
  • yasinaslan kullanıcısına yanıt
    Merhaha,
    Acaba siparişi ne zaman vermiştiniz, N11'de kargo durumu görünüyor mu?
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Kıvrılabiliyor.
  • Reklamları ben kaldırmadım. Arkadaşında dediği gibi hep farklı bir görüntü olması güzel oluyor..Amazondan kitap alabilmek ise şahane birşey..İngilizce sorunu olmayanlar için harika..
    X-Ray ve Wikipedia özellikleri çok güzel
    Amazon Cloud uda kullanabiliyorsunuz. 5GB yeriniz var orada..

Kitapları hangi folder altına atıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Temmuz 2014; 21:08:31 >
  • Şuan indirimlerle sadece 300tl oluyor. Satıcı herhangi bir fiyat değişikliği yapmazsa daha ucuza almak mümkün değil galiba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler ürün bugün elime geçti.
    Kılıf, kalem, ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum.
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Bende de fatura yok ne yapmak gerekiyor ???
  • posit23 P kullanıcısına yanıt
    N11 üzerinden satıcıya ulaşabilirsiniz. Daha önceki alışverişimde benzer bir durum oldu, yardımcı oldular.
  • Az önce faturamı kargo ile yolladılar. Hizmetlerinden çok memnun kaldım, düşünen herkese öneririm.

Ebay üyeliğim olmadığı için kılıf alamıyorum ancak kılıf alacak olan varsa fazladan 1 adet siyah kılıf siparişi verirse ücreti karşılığında alabilirim. Hatta toplu olarak bile getirtebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Kılıf arayan arkadaşlar ben şu çinli vatandaştan almıştım,

http://www.ebay.com/itm/290983561872

15 günde elime geçti. Fiyatına göre normal kalitesi. Kindle biraz hassas olduğu için kılıfla kullanmanızı tavsiye ederim.
    Türkiye' de benim bulabildiğim kılıflar 60-80 TL arasında satılıyordu. Bilginize.

Kılıf sıkıntı yaratmadan arkaya kıvrılabiliyor mu hocam ?

Ekran koruyucu ihtiyacınız yoksa aynı kılıf aliexpresste daha uygun, ben 5.5 dolara sipariş ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 9 Temmuz 2014; 13:12:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Reklamları ben kaldırmadım. Arkadaşında dediği gibi hep farklı bir görüntü olması güzel oluyor..Amazondan kitap alabilmek ise şahane birşey..İngilizce sorunu olmayanlar için harika..
    X-Ray ve Wikipedia özellikleri çok güzel
    Amazon Cloud uda kullanabiliyorsunuz. 5GB yeriniz var orada..

Kitapları hangi folder altına atıyoruz ?

Documents

• şuan 345 tl %11 kuponla 307 tl iniyor daha nasıl indirebilirim varmı iyi bildiğiniz kupon birde 1 üründe 1 kupondan fazla kullanılıyormu bilgisi olan ?
  • Kılıf niye alıyorsunuz, okurken rahatsız eder, cebede sığmaz...Ereader da kılıf ters geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Kılıf arayan arkadaşlar ben şu çinli vatandaştan almıştım,

http://www.ebay.com/itm/290983561872

15 günde elime geçti. Fiyatına göre normal kalitesi. Kindle biraz hassas olduğu için kılıfla kullanmanızı tavsiye ederim.
    Türkiye' de benim bulabildiğim kılıflar 60-80 TL arasında satılıyordu. Bilginize.

Kılıf sıkıntı yaratmadan arkaya kıvrılabiliyor mu hocam ?

Ekran koruyucu ihtiyacınız yoksa aynı kılıf aliexpresste daha uygun, ben 5.5 dolara sipariş ettim

Link verebilir misiniz hocam bir de ona bakalım uygunmuş fiyat.

• quote:

Kılıf niye alıyorsunuz, okurken rahatsız eder, cebede sığmaz...Ereader da kılıf ters geliyor bana

Taşıma işini nasıl yapıyorsunuz hocam bende tersim kılıfa ama mecburi işte ?
  • Ben de şu kılıfın siyahını sipariş verdim
    http://www.aliexpress.com/item/Ultra-slim-PU-Leather-Kindle-Paperwhite-Case-pouch-cover-jacket-for-Kindle-Paperwhite-6-inch-Smart/856650061.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posit23 -- 9 Temmuz 2014; 22:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Kılıf niye alıyorsunuz, okurken rahatsız eder, cebede sığmaz...Ereader da kılıf ters geliyor bana

Taşıma işini nasıl yapıyorsunuz hocam bende tersim kılıfa ama mecburi işte ?

Atıyorum cebe taşıyorum, tabii kışın özellikle...Yazın zaten tatile giderken koy çantaya götür..
    Çoğunluk evde duruyor..E-Reader ın doğasına ters kılıf olayı

Tek elle okurken ne olacak, yok yani, istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 9 Temmuz 2014; 22:45:19 >
  • Kılıf benim olmazsa olmazim.manyetik kitap kılıf aldım ben ereadera kapağı kapattığımda otomatik uykuya geciyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura bana da gelmedi, mesaj attım ilgileneceğiz dediler sonra bir şey yazmadılar yollamışlardır belki.
    Link verdiğiniz kılıflar Ebay'de 7 dolara var, ben alırken %10 indirim vardı kılıflarda 6.3 dolara geldi.
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Baktım da fiyatı arttırmış hocam, ben 5.55'e almıştım 6.89 yapmış

Linki vereyim yinede

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping6-inch-New-Ultra-slim-PU-Leather-Kindle-Paperwhite-Case-pouch-cover-jacket-for-Kindle/1899284481.html
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.