Şimdi Ara

Kindle yazılar dağınık çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir kindle paperwhite 3 aldım. Fakat kitap okurken ekrandaki yazılar sağa yaslanmış durumda yani sayfadaki yazılar dağınık bir vaziyette görünüyor. Yani aynı gerçek kitaplarda ki gibi iki yana yaslanmış ve kitap gibi görünsün istiyorum. (Ekteki resimde olduğu gibi)

Normaldede e kitap okuyucularda hep böyle mi görünür yani normal bir durummu bu? e kitap okuyucuların reklam resimlerinde yazılar aynı kitap gibi görünüyor acaba benmi bir yerde hata yapıyorum.

Not :Calibre programını kullanarak mobi formatına çeviriyorum acaba calibre programının ayarlarından mı bu işlem yapılıyor. Bilgisi olan varmı acaba?

Kindle yazılar dağınık çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx-Man35 -- 7 Eylül 2018; 16:11:55 >

• Facebook kullanıyorsan "Kindle Türkiye" grubuna katılmanı öneriyorum. Bu sorunun cevabını orada "satır sonu" diye aratarak bulabilirsin. Facebook kullanmıyorum, o sebeple cevabı buraya alamayacağım. Ayrıca biraz uzun bir işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Penguen -- 8 Eylül 2018; 17:55:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.