Şimdi Ara

King sim problem - no sim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.1.2 4,6 iphone yi gerekli islemleri yaptıktan sonra kingsim ile beraber 1 haftadır gayet güsel kullanıyodum....

bu hafta ara ara turkcell sinayllerinde zayıflama basladı ve saat başı no sim demeye başladı...... restart yaptıktan sonra simi görüyo fakat belli bi süreden sonra küt diye no sim yazısı çıkıyo...

bugün ki restart edişimden sonra komple no sim diyor..... iworld ü kaç kere kurdum ama işe yaramadı... avea hattımı da taktım.. sonuç aynı....

başına gelen varmı?

• Turkcell'e cihazın IMEI kaydını yaptırdın mı pasaportla?
  • imeiden olabilir bide bu tür kartlarda ısınma problemi varmıs ömürleri pek fazla değil galiba...
  • imei kaydı 10 gun evvel yaptırdım------ onayını da aldım

ısınma yapabiliyor... içinde yapıskan incelmişti..... yaani sıcaktan sıvı gibiydi...
  • Arkadasım bendede aynı sorun var.Ama king simi ilk taktıgım gunden berı.sebeke kendi kendine gidip gelir sureklı.5-6 sanıye sebeke bulamıyor sonra tekrar sebekeye donuyor,bende bulamadım bır turlu sebebını
  • eyvah eyvah tehlike çanları..
  • korkutmayın yawwwww.........
  • valla ben su ana kadar 6 ayri makinaya kingsim taktim
    hicbirinde en ufak bir problem cikmadi, ses kalitesinden cekis gucune kadar mükemmel !
    ucunu cok hassas kesmek ve cok iyi zimparalamak gerekiyor.
    bundan dolayi olabilir mi acaba?
  • bende kingsim kullanıyorum ama hiç bu sorunları yaşamadım , buarada ben kingsimi simkartıma yapıştırmadım yani yapşkan tabakasını çıkarmadan sime tutturdum
  • gelde bu sözlerden sora kingsim al
    konyalıturbosim 1 kingsim 0 :D
  • oh be düzeldi:))

turkcelden simcardımı değiştirdim

yenitip kart geldi. benimki eski idi.. altındaki çip bilefarklıydı....

kingsim eski sime doğru oturmuyodu.....şimdiki yenisi cukk diye birevit oturdu

sabahtan beri teklemdi.....

deneye deneye öğrenecez:)))
  • Ben dede iki adet telefonda kingsim var, su ana kadar problem cikarmadi.
  • İyi ya sevindim bende kingsim kullanıcısıyım bi an korktum benimde başıma gelirmi diye= Gerçi ben daha sıkışıp kırılır diye sim i bile çıkaramıyorum..Aslında çıkarmam gerekiyo hemde baya inceltmiştim ama:S
  • En iyisi bagli olunan opertaordan gidip es-kart almak. Ben oyle yaptim. Birini iphone'a yapistirdim, oburunu de baska telefonlarda kullaniyorum. (Tabiki ikisi ayni anda calismaz)
  • merhaba benim iphone telefonumda turkcelli çekmiyor servis yok yazıyor ne yapmalıyım başka oparatörü çekiyor lütfen derdime bir çare
  • versiyon 1.1.2 ise installera gir iworld ü yükle ordan Türkiye'yi seç. seçtikten sonra iworldü silebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.