Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
14
Favori
9.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henry nasıl eşcinsel oluyor ilk oyunda kadın karakterle romantizm yaşıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de ister misiniz oyun son dakika ertelensin. görün o zaman cümbüşü

• İlk oyundan sonra Daniel Vávra'ya iyi diz çöktürmüşler belli. Kendisine ilk oyunda siyahi karakter neden yok denildiğinde, o zamanlar o bölgelerde siyahi falan yoktu demişti. Şimdi ne hikmetse oyuna siyahi karakter eklemiş. Benim bununla bir problemim yok ama ilk oyunda öyle diyipte daha sonra niye oyuna ekliyorsun, derler adama.

Gelelim biseksüellik meselesine. Normalde takılmazdım oyuna gay ya da biseksüel falan eklenmesine ama Henry oyunda biseksüel olacak en kişiydi. Ulan ilk oyunda gram bir ipucu falan yoktu adamın erkeklerden hoşlanması ile ilgili. Herif, lordların eşleriyle fingirdeşen, papazla hamam kadınlarına grup yapmaya giden biriydi. Resmen zorunlu olarak eklemişler. Zaten sıkıntı da bu olacak. Eminim sevişeceği kişide kankası Hans olur. Aralarında daha önce fark edemedikleri bir aşk ortaya çıkarKingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe 

Bu arada bunlar söylenti. Kanıt göremedim ben ama Vávra'nın konuşmaları doğruluyor gibi söylentileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddler0 -- 20 Ocak 2025; 17:23:54 >

• Vavra bunun bir rpg olduğunu, oyuncu tercih ederse seçimleri ile eşçinsel ilişki ile karşılacağını söylüyor. Yani kimseye dayatma yapılmıyor. Siyahi mevzusunu bilmiyordum ama bence sakıncası yok.

• Oyuna ne eklendiğiyle zerre sorunum yok, umrumda da değil merak ettiğim oyuncu kitlesinin samimiyetinin bir kere daha sınanacak olması. Veilguard'ı tek bir cümleyle tefe koyan kitle bakalım KCD 2'ye ne yapacak?

Gerçi şimdi düşününce Cyberpunk dan daha kötü çıkan Stalker 2'i yere göğe sığdıramamalarından bunlardan bir cacık olamayacağını söyleyebilirim.

• Fiddler0 kullanıcısına yanıt

Söylenti veya değil ama oyunun geçtiği zamanda siyah karakterlerin olması cidden çok zor bir ihtimal. Oyunun tarihini düzgün işlemez veya illa ki eklenecek ise bunu mantık çerçevesi içinde sunmazlarsa vay hallerine diyorum. Assassin's Creed Shadows malum kaç kere ertelendiği ve bu saçma olay yüzünden rezil olduğu bir ortamda kendileri bilir yani.

Ayrıca ana karakterin eşcinsel olması olayına ilk oyun baz alınır ise bunun olması saçma olur ama biz rpg yaptık ayağına eklenir ise sorun değil, o ilişki seçeneği çıktığında yok kalsın der geçersin. Malum BG3 gibi ayı, uzaylı ve her türden varlık ile ilişki yaşatan bir oyun geçti hayatımızdan, bunlar yine bize sunulan bir seçenekti yapıp yapmamak bu oyunda da oynayan kişiye kalacaktır ama bunu direk dayatıp aha Henry eşcinseldi derler ise çok fazla refund ile karşı karşıya kalırlar.

• Henry'nin eşcinsel olması şaka gibi yahu adam tuttuğunu götürüyordu ilk oyunda

• Ana karakterin eşcinsel sahneleri olduğunu kim söyledi ki? Ara sahnelerden bazılarında başka karakterlerin eşcinsel sahneleri olmasın o? Zaten olay da bu sahnelerin geçilememesiymiş var olması değil.

• Sarohan kullanıcısına yanıt

Oyun yönetmeni oyundaki her ara sahnenin geçilebildiğini söylüyor. "There are NO unskippable cutscenes in our games. Anybody who claims otherwise never played them."

• feriox kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum orasını, belki de geçilemiyor diye bahane ettiler.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Ertelenmesi için bi sebep yok zaten development tamamiyle bittiği için tarihi erkene aldılar. Ne diye ertelesinler ki developmentı bitmiş bir oyunu? Bundan sonrası oyuncular oynadıkça bulunan bugları fixlemek, optimize sorunları gibi şeylere odaklanmak.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Fazla ertelediklerine kanaat getirip çıkış tarihini erkene aldı adamlar. Niye ertelensin 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben sadece öylesine farazi konuştum ama oyunların ertelenmesi sadece teknik olarak sorunlara eğilmek ya da geliştirme nedeniyle olmuyor ki. bazen oyunu (kendilerince) en doğru zamanda çıkarmak için de bunu yapabiliyorlar. hele şu son woke söylentileri sonrasında ucundan kıyısından bi erteleme beklemedim değil.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Bence bu oyun için en güzel tarih zaten 4 şubat, 13 şubat'ta Avowed geliyor, 28 şubatta monster hunter wilds. Harika oldu böyle, AC tarihi bu yüzden ileri attı zaten hepsinin arasında sıkışmıştı, bu kadar büyük ip o oyunların arasında cok az ilgi çekerdi o yüzden ileri attılar. Woke söylentileri üzerine erteleme mevzusunu tam anlayamadım hocam açıklar mısın, woke söylentileri yüzünden neden ileri atılıyor ki oyunlar? Neyi değiştiriyor bu woke oyun yine woke çıkıyor Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe  Bu konuda anlayamadığım şeyler var galiba açıklarsanız okurum.

Ya muhtemelen woke sebebiyle oyun protesto edilir satışlar istenen düzeye ulaşamaz çekincesiyle ertelenebilir demiş arkadaş. Ancak ben hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını. İnanilmaz hype yaptığım bir oyun bu. Yıkılırım ertelenirse 😀

• Kingdom Come: Deliverance II Roadmap Trailer

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçeyoutube
    Extend your journey in 15th-century Bohemia with the post launch roadmap for Kingdom Come: Deliverance II. A full year of new content begins this spring, inc...
    https://www.youtube.com/watch?si=lF-rv5HGSlbM_Oej&v=4rFmPwCYfDs&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yaa. Kesinlikle full sürüm alınması şart bir oyun. Dlc ler de müthiş olacak.

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe

• Biraz bakındım da muazzam eleştiri dönüyor oyuna, birinci olay Musa diye bi karakter sanırım siyahi karaktermiş, insanlar bu karakter yerine osmanlı türk'ü karakteri ekleseniz hikayeye 10 kat daha fazla uyum sağlardı demiş, bunu diyen çok fazla insan var. Afrikadan gerçek olup olmadığı belirsiz karakteri niye ekliyorsunuz denilmiş, bu karakter o dönemde yaşayan bir insanın ressamlığına dayanıyor. O dönemler Musa'nın siyahi olduğunu görünce resmini çizmiş, wikide mevcut. Developerlar da bunu cevap olarak atıyor eleştirenlere, tabi insanlar da wiki'de bile kesin olup olmadığı belli değil sadece bazı kaynaklara göre gerçek olduğu söylenmiş diyorlar vs.

İkinci olay da gay mevzusu, Henry 1.oyunda sadece kadınlardan hoşlanan bi karakterdi, şimdi neden erkeklerden hoşlanıyor gibi eleştiriler yazılmış. Spoilera giren birkaç şey daha yazılmış bu konuyla ilgili ama buraya yazmayacağım.

Olaylar baya büyümüş, bu kadar büyüdüyse satışları çok etkileyecektir yapacak bir şey yok tabi artık, bir de en çok bu saate kadar saklamalarına kızmış insanlar. En azından Veilguard'da adamlar açık açık böyle şeylerin olacağını söyledi ona göre satın aldı millet, siz niye saklıyorsunuz sırf satış almak için gibi şeyler deniliyor. Bakalım nasıl sonuçlara varacak bu olay Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe 

• Eastergamers ikinci bölümü kanala yüklemiş bile
    Bu alenen satın alan oyuncuları salak yerine koymaktır başka birşey değil
    Umarım beklediğiniz satış rakamına ulaşamaz tepetaklak olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Yalnız o ikinci oyun değil ilk oyun. Öyle deyince o boş kanala bakayım dedim işin aslı farklı çıktı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.