Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
31
Favori
105.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OYUN AN İTİBARİ İLE SATIŞA ÇIKTI 90 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yüksek değilmiş Türkçe desteği gelince alırım.
  • Bu oyun kaçmış benden nedense. Ama iyi olmuş çünkü millet bayağı beklemiş ertelene ertelene.

Fiyatı iyi ama sanırım performans problemi varmış? Oynayan arkadaşlardan yorum bekliyorum bu konuda.

• Performansı sıkıntı bu oyunun bariz;

fx 8350
    rx 480 8GB
    8gb ddr3 ram

Mediumda 40 fps highde 35 fps.Berbat optimizesi, hani GPU'ya aşırı güveniyorum bu oyunda o gpu ya yetmicek bir grafik yok.
  • bu optimizasyonlar düzelene kadar çıkar herhalde türkçe yama, öyle alıp oynarız
  • Son Bilgiler Türkçe Yamayla Alakalı

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Şubat 2018; 20:57:21 >

• Oyunu Durmaplay'den alan var mı ? Nasıl işliyor orası, hemen gönderirler mi ?
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    ben ordan almadım ama hemen gönderirler sıkıntı olmaz steam profilini veriyorsun ekleyip hediye olarak atıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

ben ordan almadım ama hemen gönderirler sıkıntı olmaz steam profilini veriyorsun ekleyip hediye olarak atıyorlar

Tamamdır teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Oyunu Durmaplay'den alan var mı ? Nasıl işliyor orası, hemen gönderirler mi ?

hocam oradan oyunu alırsanız sanırım türkiyenin satış rakamlarına işlemiyor.

bu oyunu 89 tl yapmışlar , üzerine bir de türkçe ekleyecek adamlar, 15-20 tl için başka sitelerden almak yerine direk steam'den alsanız daha iyi olur zannımca türkiye satış rakamlarına katkı sağlar en azından

tabi karar yine de sizin.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Oyunu PC içinde aldım grafik farkı vs. varmı merak ettim

• Source kullanıcısına yanıt
  • Optimizasyonda sıkıntılar mevcut.i7 6700k+gtx 1070 ile ara ara 28 fps gördük.Dalgalı bir performansı var.Öte yandan kaplamalar çok geç yüklenmekte.Oyun için yorum yapamayacağım çevirinin eklenmesini bekliyorum.

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

aboo konsolun hali ne öyle ya? Diğer kısımlarda iyi kötü idare ediyor konsol ama şu alttaki yani uzak mesafe görüşlerinde fark çok var

• Bu oyunun daha oynanabilmesi için 1 senesi var,belki daha fazlada olabilir.
  • Daha ilk gün yaması gelicekti.20 küsür gb
  • twitch ten izlediğim kadarı ile oyun çok yavaş ilerliyor. biraz sıkıcı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Daha ilk gün yaması gelicekti.20 küsür gb

23GB'lik güncelleme konsollar için.
  • Source kullanıcısına yanıt
    Pc yede gelicek diye söylenti vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

twitch ten izlediğim kadarı ile oyun çok yavaş ilerliyor. biraz sıkıcı gibi.

Uzun surerse sikinti olmaz veya gelistikten sonra ozgurluk saglarsa.Hem yavas baslayip hem sig bir oyunsa alinmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.