Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
31
Favori
105.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faltuner

oyunçeviri CM ile iletişime geçmiyor yerelleştirme ile ilgilenen birimle iletişime geçiyor o yüzden böyle bir karışıklık olmuş olabilir CM de önünde olan bilgiye göre gelmiceğini söylüyor daha çeviri teslim etmemişler o yüzden onların kesin bir şey konuşmaması normal

Hocam ben zaten işin şakasındayım biraz. Dediğiniz çok mantıklı ama. Ben oyun firmalarının nasıl bir çalışma birimlerine sahip olduklarını bilmediğim için. Benim düşüncem ile küçük bir ofis ve herkesin birbirinin yaptığı şeyden haberi var gibi düşünce içerisindeyim.

Öyle yada böyle ben Türkçe gelecek dendiği için satın aldım oyunu. Mutlaka tüm platformlara Türkçe olarak gelecektir.

• Oyunçeviri 25 dakika önce bir mesaj paylaştı Facebook sayfalarından.

''Daha önce Türkçe olarak çıkacağını duyurduğumuz KCD'nin Türkçe dil desteğine oyun çıktıktan birkaç hafta sonra sahip olacağını duyurmaktan gurur duyarız. Gelecek haberler için bizi takip etmeye devam edin. Teşekkürler.''

Herhangi bir aksilik görünmüyor şimdilik anladığım kadarıyla.

Edit:
    www.bolumsonucanavari.com
    Kingdom Come: Deliverance'a Türkçe Dil Seçeneği Oyun Çıktıktan Birkaç Hafta Sonra Eklenecek
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Come_Deliverancea_Turkce_Dil_Secenegi_Oyun_Ciktiktan_Birkac_Hafta_Sonra_Eklenecek-90119.htm

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Şubat 2018; 23:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Oyunçeviri 25 dakika önce bir mesaj paylaştı Facebook sayfalarından.

''Daha önce Türkçe olarak çıkacağını duyurduğumuz KCD'nin Türkçe dil desteğine oyun çıktıktan birkaç hafta sonra sahip olacağını duyurmaktan gurur duyarız. Gelecek haberler için bizi takip etmeye devam edin. Teşekkürler.''

Herhangi bir aksilik görünmüyor şimdilik anladığım kadarıyla.

Edit:https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Come_Deliverancea_Turkce_Dil_Secenegi_Oyun_Ciktiktan_Birkac_Hafta_Sonra_Eklenecek-90119.htm

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

Sevinmiştik be çeviri hazır test yapmamız gerekiyor dediklerinde oyun çıktıktan bir kaç gün sonra Türkçe yama gelir diye düşünmüştük. Sağlık olsun ne yapalım artık.

• eyvah yandık o zaman

eğer oyunçeviri bir kaç hafta dediyse bir kaç aydan evvel gelmez ki şimdi o

tamda türkçe oynamak için heves etmiştim
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Oyun Çeviri ekibi mi asla. Bu adamlar böylesi detaylı bir oyun için resmi olmayan bir Türkçeleştirme projesine hayatta girişmezler. Hele ki oyun daha piyasaya sunulmadan zaten olmaz.

Bu ekip SOM ve ROTTR oyunlarının Türkçeleştirme çalışmasını tamamlayıp yayınlayana kadar bekleyenleri bezdirmiş heveslerini kursağında bırakmış bir ekip kaldı ki bu denli bir oyuna biz oyuncuların keyfi için gayrı resmi bir yama çıkartacaklar olacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 13 Şubat 2018; 0:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer687

Oyun Çeviri ekibi mi asla. Bu adamlar böylesi detaylı bir oyun için resmi olmayan bir Türkçeleştirme projesine hayatta girişmezler. Hele ki oyun daha piyasaya sunulmadan zaten olmaz.

Bu ekip SOM ve ROTTR oyunlarının Türkçeleştirme çalışmasını tamamlayıp yayınlayana kadar bekleyenleri bezdirmiş heveslerini kursağında bırakmış bir ekip kaldı ki bu denli bir oyuna biz oyuncuların keyfi için gayrı resmi bir yama çıkartacaklar olacak iş değil.

İnşallah kardeşim, bekliyoruz bakalım...

• Sağlam Oyun tavsiyee ederim
  • Takip. Türkçe yaması gelince alırım.
  • Türkçe çıksın alırım. Oyun kıtlığında çok iyi gelir.
  • puanların düşük olma sebebi oyunun kötülüğünden ziyade oyunun fazla problemle çıkmasındandır umarım

neyse bir yandan da oyunun bekleneni vermemiş olması beni bir yandan sevindiriyor çünkü ne kadar alanları farklı olsa da oyun çok fazla mount and blade bannerlord ile kıyaslandırılıyordu.İkisinin de yıllardır geliştiriliyor olması,temaları olsun vs. , daha iyi olacak mount and blade bannerlord için , insanlar bu oyunla tatmin olmayacak ve daha çok istekle bannerlordu bekleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

puanların düşük olma sebebi oyunun kötülüğünden ziyade oyunun fazla problemle çıkmasındandır umarım

neyse bir yandan da oyunun bekleneni vermemiş olması beni bir yandan sevindiriyor çünkü ne kadar alanları farklı olsa da oyun çok fazla mount and blade bannerlord ile kıyaslandırılıyordu.İkisinin de yıllardır geliştiriliyor olması,temaları olsun vs. , daha iyi olacak mount and blade bannerlord için , insanlar bu oyunla tatmin olmayacak ve daha çok istekle bannerlordu bekleyecek

Hocam oyun daha yeni çıktı steam üzerindeki 145 inceleme çoğunlukla olumlu gözüküyor. Bence bu şekilde devam edecektir. Lakin M&B Bannerlord ile kıyaslanamaz bir oyun bence yani şu bakımdan söylüyorum temel ve yapı olarak aynı olabilirler fakat M&B çok daha fazla RP öğelerini içeren bir oyun oldu hep.

• İndirin bir Rossetta Stone'u 2 ayda şu oyunları çatır çatır anlaycak ingilizceniz olur.

Oyun çeviri daha 1 tane sorunsuz iş başarabilmiş mi ? Geçiniz efenim...

Bu arada oyunun ilk giriş episodunu, tutamadan kendimi izledim. Tam hayal ettiğim gibi. İntikam, çömezlik, şövalye olmayan giden yol. Oyunun dili de çok iyi dönemi çok güzel yansıtıyor.

Tecavüz, rüşvet, kan gırla Tam o dönemler işte.

Yalnız umarım firma şu Skyrim goy goylarına oyunu kurban ettirmez. Veletler başlamış şimdiden Oblivion Skyrim zart zurt demeye.

Betasını oynamış birisi olarak söyleyeyim alakası dahi yok ! Dövüş sistemi zor kompleks ve alışması zaman istiyor.

Daha çok tarihi dokusu kuvvetli bir şövalye simülatörü olarak düşünebilirsiniz. Bu yapıda başka oyun yok söyleyeyim... Kıymeti bilinmeli.

Son olarak oyun Cryengine gibi sıkıntılı bir motorla inşa edilmiş o yüzden intel hd2000 lerle falan bir zahmet oynayamayacak insanlar. Oyun sağlam sistem istiyor onu da söyleyeyim.

RPG oluşu ve çoluğun çocuğun oyuna bulaşacak olması, Cryengine bu oyuna gelecek saldırıların ana kaynağı olacak. Bir şekilde atlatır ve kitlesini bulursa kesinlikle bu yılın en güzel oyunlarından birisi olacaktır.

• Türkçe yama konsollara gelecek mi şimdi?eğer mod olarak gelirse pcye konsollara geleceğini düşünmüyorum konsolda mod desteklenmiyor dendi oyunun forum sayfasında.
  • 100 lirayı geçen gün çöp etmeseydim almıştım muhtemelen. Neyse bekleriz artık.

• oyunun teknik sıkıntıları var ama onun dışında baya güzel tam aradığım bir oyun o yüzden fps 25 lere bile düştüğü halde dayanıyorum şimdilik umarım ilerde büyük bir savaşta yada büyük şehirlerde 5 fps e düşmez 4 saat oynadım bile iade falan edesim yok
  • Şöyle incelemelere göz attım. Şu ana kadar fikirlerine saygı duyduğum bir Eurogamer inceleme yayınlamış o da İtalyanca sitesi yayınlamış. Ondan az çok anladığım ve topluluğa baktığım kadarıyla oyun iyi bir oyun 60 saat rahat harcanıyormuş fakat bir sürü bug ve performans sorunları varmış. Fakat bir Arkham Knight kadar değil sanırım kimi 1070 ile en düşük ayarlarda oynayamadım derken kimi ben de sorun yok diyor. Ufak bir firma olduğu için bu sorunlar zamanla düzelir diye tahmin ediyorum tabi bir yandan kaç yıldır süren bir proje.

- Dünyası öyle aman aman geniş değilmiş. Şehir ve köyler dışında dünyası boşmuş. Avlanma yeri dışında pek hayvan bile yokmuş.
    - Videolarda gösterildiği gibi her karakter ve texture o derecede kaliteli değilmiş.
    - Dövüş animasyonları sorunluymuş.
    - Neredeyse ilk 6 saat tutorial kısmıymış.
    - Questler genel olarak iyiymiş farklı farklı tamamlama şekilleri varmış.
    - Karakteriniz belli, konusu belliymiş. Öyle özelleştirme yokmuş fakat yeteneklerinize göre oynama şekliniz değişiyormuş.
    - Dövüş sistemi ilk başta garip gelse de alışınca iyiymiş. Ama bir sürü düşmanla dövüştüğünüz zaman sapıtıyormuş.
    - At kontrolü baya kötüymüş.

Tabi oyunu şahsen denemedim, denilenleri ve incelemeleri derledim. Zaten geçtiği döneme özel bir ilgim olmadığı için merakla beklediğim bir oyun değildi. Fakat çıkış fiyatının ülkemize göre ayarlanmasından dolayı ilerde almayı düşünüyorum.

• i5 4590 işlemci . sapphire r9 280 (280x değil) anakart ve 2x4 1600mhz ram ile rahat oynayabilir miyim bu oyunu ? (sistem gereksinimlerine bak diceksiniz ama çoğu oyunu ordan bakarak alıp oynayamıyorum )
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    i52500K sapphire r9280 ve 8 gb ram ile 1080p de medium ayarlarda 40 fps nin altına inmiyor şimdilik. Bu bahsettiğim değerler oyunun başladığı yerde ilerde ne olur bilmiyorum.
  • Oyun Steam'de açıldı mı? Açıldıysa oynayan varmı?
  • Source kullanıcısına yanıt
    Steam da açıldı, ben biraz başlarına baktım ve Türkçe desteği gelene kadar beklemeye karar verdim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.