Şimdi Ara

Kingdom Under Fire 2 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün mmorpg araştırırken bu oyuna denk geldim çok harika gözüküyor fakat oyun sadece asya'da çıkmış RUS - EU - US YOK :((

http://www.youtube.com/watch?v=GYdTYnHEfy8

Spotflux'la da olsa ben bu oyunu oynıycam şuan oynayanınız veya oynayacak olan varsa lütfen konuya yazın başlayalım beraberce

• global versiyonuda 5 seneye gelir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

global versiyonuda 5 seneye gelir artık

hahahah zaten oyunun çıkış tarihi 2010'muş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos1

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

global versiyonuda 5 seneye gelir artık

hahahah zaten oyunun çıkış tarihi 2010'muş

ya bu korede çıkan oyunlar genelde öyle oluyor ya hep geç getiriyorlar bize tadını alamıyoruz

• Yakın zamanda gelicek diye biliyorum. Bildiğim kadarıyla Ps4 içinde çıkıcakmış. O arada Eu'yada gelir. 6-12 ay arası bir süreç içerisinde gelir gibi.

Ekleme: Çıkış tarihi 2010 değil. 2011 yılında Asya bölgesinde closed beta testleri başlamıştı open beta ise 22 Mayıs 2014'de yapıldı. Tam sürüme ya bu aylarda girmiştir yada hala open betadadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 7 Ağustos 2014; 19:06:17 >
  • hadi bakalım o zaman, büyük ihtimallede p2p olur değil mi?
  • Sanmıyorum. Ama %100 eminimde diyemem. Küçük bir ihtimal şu yönden gidebilirler : İlk sene P2P olur. 1-1.5 sene sonra F2P döner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Sanmıyorum. Ama %100 eminimde diyemem. Küçük bir ihtimal şu yönden gidebilirler : İlk sene P2P olur. 1-1.5 sene sonra F2P döner.

hadi bakalım f2p olursa oynarız bol bol. ama p2p olsa da dediğin gibi f2p olur sonrasında, sonuçta pek tutmuyor artık p2p olayı..
  • Yine gezerken blade and soul diye bir oyun daha keşfettim pek benzemiyorlar ama bunun RUS olanı var lagsız oynayabilirim en azından heeheheh
  • Yani oyununa göre P2P de çok tutarda KUFI 2 için tutabiliceğini pek sanmıyorum. ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.