Şimdi Ara

Kingston A2000 Kurulum hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- Kingston A2000 model 2 adet aynı model NVMe m.2 SSD İşletim sistemi kurulumu yapıyordum ilk NVMe m.2 SSD Bir problem yaşamadım düzgün bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim. İkinci NVMe m.2 SSD Kurulum yaparken hata ile karşılaşıyorum sorunu çözmeye çalıştım ama nedense çözemedim başka anakartta denedim yine kurulumu yapamadım bir çok yolu denedim olmadı bios filan.. Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
    Görsel olarak yaşadığım sorunları ve hataları aşağıya yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeTurk_ -- 24 Ağustos 2020; 22:42:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ayni iki adet m.2 den birine kurulum yapilabilirken digerine yapilamiyorsa, bu ikinci ssd nin arizali oldugunu gösterebilir. A2000 de buna benzer sorun yasayanlarin yorumlarini okumustum, acikcasi bios kaynakli olabileceginden süpheleniyordum. kimisi rma ya göndermis, kimisi ise farkli bir platformda bicimlendirip kurmus ama sifir ise iade/degisim sanki daha mantikli görünüyor. (ikinci icin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok övülen her konuda tavsiye edilen kingston a2000 övücülerini konuya davet ediyorum.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    A2000 kötü bir model sayilmaz, kendi icinde artilari ve eksileri olan bir model... yeni firmware ile yaklasik %8 allround performans artisini yakaladilar. 1tb liginda 147gb slc cache var, 1gb ddr3 cache ve tlc 96 katmanli bellekler mevcut. Eksileri ise 4 kanalli bir bellek kontrolcüsüne sahip olmasi, termal sensörünün bire bir dogruyu yansitmamasi ama bunlar fiyat bazinda degerlendirilecek olursa kabul edilebilecek seyler. Her ssd modelinde arizali ürün denk gelebilir belkide arizali olmayada bilir, servise gönderilip bakilmasi gerekir. Sizin kingston ile nasil bir tecrübeniz oldu? Ilk firsatta benim de test etmek icin alacagim bir model bu... bir bucuk yildir mx500 kullaniyordum, ondan önce samsung 840, 850 ve ocz arc100 kullandim, suan paralel olarak sandisk plus modeli ve intel 600p m.2 modelide mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attigin windows kurulumu yapma ekraninda sag alt kosede yeni butonu var m2 ssd yi secip ona bas, sonra olustur deyip onayla tamamdir kuruluma baslayabilirsin.ssd ye bolum atayacak.ondan sonra kurulum yapabilirsin hocm.

Kurulumu ssd ye bolum atanmadigi icin yapamiyorsun.yeni disklerin hepsi fabrika cikisi atanmamis gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 25 Ağustos 2020; 9:22:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SSD'ye CHKDSK /F yapıp, sonuçları paylaşırsınız. Hiç kullanmadığınız diskte CRC hatası alıyorsanız arızalı bir ürün de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.