Şimdi Ara

KINGSTON EXTREME 2 120GB SSD DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kingston extreme2 120gb ssd var ilk aldigimda win7 kurulumu yaparken tam kurulum bidip basliyacaginda donmustu
    sonrasinda ssd sifir oldugundan hatayi onda degilde kurdugum windiwsta dir diye dusunereken devam etdim neyse butun kurulumu tarayicilari driverlari kurdum fakat chorome kullanirken ilk acilista degilde yeni sayfalar acitigimda fark donma yapiyor du pc interneti bile kesiyor hic bir sekilde pc kullanilmiyor ama ne garipdirki mause bazen donmuyordu ama hic bir yerede tiklayamiyordum hatayi choromda aradim degistirdim olmadi 3 kere baska Windows bulup denedim artik ssd den supheleniyorum gecenlerde pc kasasini temizledim kablolari tekrar sokup tekrar takdim sirun hala gene ayni devam etmekde sistemi asagiya yaziyorum

Amd fx8350
    gigabyte 990fxa ud3 rev .4.0
    Saphire r9 290 trx o.c 4gb 512bit
    corsair 8gb 1600 tek modul
    cirsair 400r
    evga 750g +85plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 6 Nisan 2015; 10:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakart ayarlarında sata modun ahci olup olmadığını kontrol edin isterseniz bu tarz sorunlar genelde anakarttan kaynaklanıyor çünkü
  • pakan P kullanıcısına yanıt
    Kurulum ahci modda yapildi

• Diskten olduğunu pek sanmıyorum dostum ama yinede nokta vuruşu yapmak istiyorsan laptop felan varsa ssd yi ona tak formatla bi dene bakalım aynı sorun devam edecekmi
    Ssd yi takana kadar sistem hic donmadi aldigim gun ssd ye w7 kurarken acilirken donmus tekrar resetlemek zorunda kalmistim bu ssd yi nasil test edebiliriz

• Şöyle iza edeyim Bazen Karşıma çıkabilen bir sorun gibi geliyor genelde Ramlerle alakalı çıkıyor problem çünkü SSD veri aktarımı çok yüksek olduğu için Ramleri çok yoruyor Çünkü yapılan işlemler önce Ram daha sonra ssd üzerine geçiyor çok teknik ayrıntıya girmiycem ssd ve Ram ilişkisini google yaz detaylı yazıo zaten . Arkadaşımın laptopunda aynı sorun yaşamıştık. Ramleri değiştirdik düzelmişti o yüzden farklı bir kombinasyonda denemen lazım ssd yi anlıyabilmen için..
    Peki niye sadece masa ustunde yapiyor ssd de world of tanks oyunu var bunda hic bir problem yok donma vs ama masa ustundeyken tarayici kullanirken yapiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar o kadar çok göreceli kavramlar içeriyorki bazen çok abzurt şeylerden çıkabiliyor problem o yüzden imkanın yettikçe mantıklı adımlar atarak sonuca gidebilirsin ssd yapı gereği sadece elektrik gücü ile veri transferi sağladığından %1 ihtimalle fiziksel arıza olma ihtimali doğuyor bu sebepten ssd yönelmeden önce diğer parçaları sorgulamak gerekmekte illa ssd diyorsanda başka bir konfigrasyonda denemen lazım.. Başka çaresi yok kardeşim.
  • Anladim pc ssd takmadan once ne donma nede vs yapiyordu ama anlaya madigim tek konu su niye oyunda donmuyorda masa ustunde chorome veya hut baska sey kullanirken donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 7 Nisan 2015; 17:15:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.