Kingston Fury Beast 8GB 3600MHZ 559,00 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güzel fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazonda fiyat düştü
amazon
Kingston FURY Beast 8 GB DDR4 3600 MHz KF436C17BB/8 RAMhttps://www.amazon.com.tr/Kingston-FURY-Beast-DDR4-KF436C17BB/dp/B097K5Q9SG/ref=sr_1_3?keywords=kingston+ddr4+3600&qid=1667416035&qu=eyJxc2MiOiIxLjQ2IiwicXNhIjoiMC4wMCIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sprefix=kingston+3600%2Caps%2C139&sr=8-3
-
Eyv hocam 550 liraya aldım. 2. el bakıyordum 2. el 3200 olanlar bile daha pahalı forumda. Yine sıfır alarak kâr ettim. 2. el sistem kuracağım diye yola çıktım r5 2600 fiyatına r5 5500 aldım, 2. el soğutucu alacaktım Noctua NH-U12S aldım, 2. el ram alacaktım bunu aldım. Hepsi daha ucuza geldi şaka gibi.
Şimdi 2. el b450-550 anakart bakıyorum. Kesin sıfırını daha ucuza bulurum.
-
2 ay önce senin bu yazdıklarını ben toplamışım :D rtx 3060 da var.
-
Kaç Mhz'e oclayabildiniz hocam acaba bu kingston ramleri?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam anakartı da Tomahawk max 2 olarak 2000 liraya aldım. Banka promosyonları, 6 taksit derken sıfırı resmen daha avantajlı oldu. Rami de 2 olsun bir daha bu fiyata bulamam diye bir daha aldım. Elimdeki ssd'leri de elden çıkarayım. 4x250 gb var sata haliyle. bunları elden çıkarım nvme alırım. Tabi o da sıfır olacak sanırım zira 2. el ne baktıysam sıfırından pahalıydı.
Bi ekran kartı kaldı. Elimdeki RX 570. Gerçi yetiyor da öyle fırsat falan bulursam 1660s, 3060 vs ne denk gelirse alırım yoksa rx 570 ile devam ederim.
-
Allah'tan bu ürünleri bizim millet üretmiyor bizim millet üretmiş olsaydı şimdiye 550TL olan 8gb ram 5500TL olurdu 1000TL lik ssd 10binTL 10binlik ekran kartı 100bin olurdu. Ben 1-2 sene kullanılmış ürünün sıfırından pahalıya satılmaya çalışıldığını bir tek bizim ülkede gördüm.
-
Bu RAM üreticileri defalarca kez piyasayı manipüle ettikleri için ceza yedi ABD ve Avrupa Birliği tarafından. Üreticilerde ABD ve Asya menşeili (Micron, kingston vs vs.). Tüm milletlerden iyi insanlar var, kötüler var. Sadece bazılarında kötü çok, iyi az bizim gibi.
Pandemide çok yüksek talep gereği çok üretim yapıldı. Artık talep yok. Üretilen mallar elde kaldı. O sebepten önümüzdeki yıl düşüş bekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 6 Kasım 2022; 11:56:30 > -
hepsiburada bu ramde kampanyayı geç yaptı. başta xpg spectrix d41 almıştım 549 tl den. dağıtıma çıktı bu kingstonu gördüm. nasip değilmiş. alacaklar kaçırmasın üstüne nays yüzde 10 var. ertesi gün iade yapıyorlar. kısacası size 500 liraya gelmiş olacak. bulmuşken 2 tane alın. ikinci eli daha pahalıya geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyada 2. elin sıfırdan pahalı olduğu tek ülke olduğumuz doğrudur.
Hani karaborsa olur, stokta ürün yoktur, sıfırı bulunamaz, ahlaksızca olsa da anlarım. Arzı ben karşılıyorum der pahalı satar. Ama piyasada, gizli saklı değil Amazon, Hepsiburada, N11 gibi yerlerde ürün 1000 lira bizim forumda garantisinin bitmesine 2 ay kalan eski sürüm 1200 lira. Bir şey deyince de atar yapıyorlar.
2. elin manası yok artık. Çok zamandır forumdan bir şey al(a)mıyorum bile. Buradan havale ile aldığım 2. elin sıfırını 6 ay taksitle, 100 tl chip kazanarak sıfır alıyorum.
-
oc yapmıyorum ben hocam gençken yapıyordum ama gereksiz benim kullanımımda ihtiyacım yok yani bu hali ile memnunum.
-
nays yüzde 10 derken? vade farkı olmadığı için amazondan alacaktım ancak 100 lira farka hbden alabilirim ancak dediğinizi anlamadım
-
Nays adlı İşBankasına ait olan uygulamayı telefonunuza indiriyorsunuz.
Bankanızdan nays hesabınıza para atıyorsunuz.
Ödemeyi uygulama içerisindeki sanal kart bilgileri ile yapıyorsunuz.
3 gün içinde HB'den yaptığınız harcamanın %10'u iade ediliyor.
Detaylar için uygulama içindeki Hepsiburada kampanyasını okuyabilirsiniz.
32GB almak isterdim bu ramlerden ama 4x8 yapmaktansa 2x16 yapmayı tercih ediyorum yoksa hepsiburada'dan toplardım...
-
üstteki mesajda detaylı anlatmışlar avantajlı bir uygulama. birde kupon varsa hesabınızda süper olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ramlarin o-c değeri hakkında bilgisi olan var mı? cl16 3800 ya da 4000mhz çalışır mı?
-
hepsiburada indirimi için son 2 saat, 50 lira bankkart lira ile birlikte 500e alabileceğim. 400 450 civarına düşebilecek bi bellek mi acaba yoksa alınır mı?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Dünyada 2. elin sıfırdan pahalı olduğu tek ülke olduğumuz doğrudur. Hani karaborsa olur, stokta ürün yoktur, sıfırı bulunamaz, ahlaksızca olsa da anlarım. Arzı ben karşılıyorum der pahalı satar. Ama piyasada, gizli saklı değil Amazon, Hepsiburada, N11 gibi yerlerde ürün 1000 lira bizim forumda garantisinin bitmesine 2 ay kalan eski sürüm 1200 lira. Bir şey deyince de atar yapıyorlar. 2. elin manası yok artık. Çok zamandır forumdan bir şey al(a)mıyorum bile. Buradan havale ile aldığım 2. elin sıfırını 6 ay taksitle, 100 tl chip kazanarak sıfır alıyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X