Şimdi Ara

2140 TL Kingston Fury Renegade 1TB PCIe 4.0 x4 M.2 22x80 NVMe 7300-6000 SSD SFYRS/1000G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güzel indirim kesin benim kart yine taksit yapmıcak delircem

• alihanakman A kullanıcısına yanıt

bu sitenin ve diğer pc sitelerinin en kötü yani kart taksitleri peşin fiyatına taksit yok keş alanlar için mantıklı oluyor

• Birçok kartta sonradan taksitlendirme yapıyor. Burada olur mu, orası ayrı.

• Kc 3000 sorunlu model midir ? ya da Dram mi yok onda da FR da var ?

Fiyat 1900 lira okuma yazma 7000/6000 diyor !
    akakce.com
    Kingston 1 TB KC3000 SKC3000S/1024G M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-1-tb-kc3000-skc3000s-1024g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Kasım 2022; 19:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır ben aldım kullanıyorum hiçbir sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

sanırım fr'de daha fazla keş var onun haricinde herşeyi aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

KC3000 ve Fury renegade aynı donanıma sahip modeller. İkisinde de Phison E18 kontrolcü ve 176 katman Micron bellek var. Fury renegade modelinde fabrika çıkışlı over provisioning miktarı fazla, bu da diskin ömrünü kağıt üstünde artırıyor. Over provisioning de diskin tamamının doldurulması ssdlerde sağlıksız olduğu için bir kısmını tampon olarak kullanıldığını düşünebilirsiniz. Bu nedenle KC3000 512GB kapasiteye ve 400TBW yazma ömrüne sahipken, Fury Renegade 500GB kapasiteye ve 500TBW yazma ömrüne sahip. 400 TBW zaten 512GB kapasitede ciddi bir ömür, doldurana kadar 3 sistem değiştirirsiniz.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/silicon-power-2tbsp-m-2-ssd-us70-m-2-pcle-ssd-sp02kgbp44us7005-pm-HBC00000M1X39

bende bundan almıştım 3600 tbw yazıyordu bunundamı op oranı yüksek yoksa

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

üreticisine göre değişiyor. bu fabrika çıkışı belirlenen değerler, over provisioningi ssd yazılımından artırabilirsiniz ya da disk yönetiminden belli miktarı ayırırsınız o da over provisioning olmus oluyor. Dediğim gibi, SSD'leri ağzına kadar doldurmak sağlıksız olduğu için üreticiler belli bir kısmını biçimlendirilmeyecek şekilde ayarlıyorlar. bu miktarı azaltamazsınız ancak ömrünü artırmak isterseniz artırabilirsiniz. ancak fabrika cıkıs değerleri zaten yeterli kurcalamanıza pek gerek yok özellikle ssdyi doldurma seviyesine gelmiyorsanız.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

eyvallah teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.