Şimdi Ara

kingston v300 okuma yazma değerlerim normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • crystaldiskmark programı ile okuma hızım 180 yazma hızım ise 85 civarında sata 3 desteği de var anakartımın acaba yanlış sata girişine taktığımdan ötürü olabilir mi bu hız düşüklüğü?

• son 6 aydır insanları uyarıyoruz v300 konusunda...

araştırın bi. sorunlu bi ssd olduğunu göreceksiniz.
  • Değerler normal sorun yok o ssd o kadar...
  • Degerler anormal hocam, o ssd kotu ancak o kadar kotu olmamasi lazim, birseylerde terslik var, oncelikle internetten aldiysaniz ve 14gun olmadiysa iade edin ayni fiyata hi level ultra alin (515 okuma-280mb/sn yazma hizi var) iade hakkiniz yoksa ahci modda oldugundan emin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Degerler anormal hocam, o ssd kotu ancak o kadar kotu olmamasi lazim, birseylerde terslik var, oncelikle internetten aldiysaniz ve 14gun olmadiysa iade edin ayni fiyata hi level ultra alin (515 okuma-280mb/sn yazma hizi var) iade hakkiniz yoksa ahci modda oldugundan emin

şimdi efendim 450 450 okuma yazma olayı yalan mı? bilmediğimden soruyorum maksatları satmak için mi o değerler yazılmış ssdimden açıkcası çok memnunum uzun zamandır sata 2 lettopumda kullanıyordum bugünden itibaren pc topladım ve ssdyi formatladım merak amaçlı bi test yapayım dedim kendi çapımda sonuçlar bu çıktı şimdi anakartım m5a97 le r2.0 modeli asci modunda olup olmadığını nasıl anlayabilirim
  • bboy 2pac B kullanıcısına yanıt
    Degerler yalan degil atto programiyla o hizlari gorebilirsiniz, ahci moduna ise biosdan - advanced -sata mode -->ahci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Degerler yalan degil atto programiyla o hizlari gorebilirsiniz, ahci moduna ise biosdan - advanced -sata mode -->ahci

yapılıkmış buna rağmen diğer sata girişlerini de enabled yaptım sonuç aynı ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.