Arkadaşlar bende Kingstone 2 Gb Data Traveler 2.0 flash disk var.Xp de sorunsuz çalışıyordu şimdi vista tanımıyor driver cd si istiyor.Kingstone nun sitesinde vista driveri yok.Acaba bu flash diski vistada kullanabilen var mı?
Vista işletim sistemli bilgisayarınızda başak bir belek denediniz mi,çalışıyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Vista işletim sistemli bilgisayarınızda başak bir belek denediniz mi,çalışıyor mu?
Creative Zen micro mp3 çaları denedim çalıştı.bende 2 tane kingstone flash disk var ikiside vistada çalışmıyor.arkadaşlar vistada kingstone flashdisk kullanan yok mu? lütfen yardım edin.yoksa geri Xp ye geçeceğim.
Bende var kingston, sorunsuz çalışıyor vista da, driver falan istemiyor. Çok ilginç, herhangi bir flashdisk i vista nın tanımadığını ilk defa duydum, ya vistada bir sorun var, ya flashdisk bozuk bunun başka bir açıklaması yok. En uyduruk flashdisk i bile tanıyor vista...
quote:
Orjinalden alıntı: Mixenon
Bende var kingston, sorunsuz çalışıyor vista da, driver falan istemiyor. Çok ilginç, herhangi bir flashdisk i vista nın tanımadığını ilk defa duydum, ya vistada bir sorun var, ya flashdisk bozuk bunun başka bir açıklaması yok. En uyduruk flashdisk i bile tanıyor vista...
bende anlamıyorum.başka hiç bir sorun yok şu anda sadece flash disk tanımıyor.artık yapacak başka bir şey kalmadı XP ye dönüyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: bkblt85
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Creative Zen micro mp3 çaları denedim çalıştı.bende 2 tane kingstone flash disk var ikiside vistada çalışmıyor.arkadaşlar vistada kingstone flashdisk kullanan yok mu? lütfen yardım edin.yoksa geri Xp ye geçeceğim.
Kingston belleğinizi başka bir bilgisayarda denediniz mi? Çalışıyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme