Bildirim
KIPA'DA TOBLERONE 400GR =5,5TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya bu tobleronun maliyeti iyice düştü galiba, her market satar oldu. Ama tadı öncekillere göre daha kötü -
Yeter artık, bitsin şu toblerone muhabbeti ya, ne çikolataymış arkadaş -
Saldirin huloogg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 tl ye yarım kilo kaşar 5 lira ile birleşince gayet sıcak ! -
arkadaşlar toblerone değil de bugün milka bi çikolata çıkarmış, ondan yedim. milka bobble miydi böyle bişey. zaten gördünüz mü farkedersiniz yein olduğunu. sütlü çikolatalı var, bademli var, beyaz renklisi var. bademli yedim. varyaa on numara çikolata yapmşlar şerefsizim. mutlaka deneyin. o çikolata viskiyle nasıl gider varyaa yılbaşında masamda kesin o çikolatadan olacak. deneyin kesinliklee! -
Malum yılbaşı yaklaşıyor bence gayet sıcak bir fırsat
Bana sorarsanız Nestle Damak çikolata hepsini ezer geçer o ayrı ama TOBLERONE da çok seven var faydalansın istedim -
Tamam. -
2 adet ile sınırlıymış. 20 tane alıp hepsini 2-2-2-2-2-2-2-2-2-2 olarak ödersek ne olacak?
Bu arada bugün yunus markette toblerone bitter gördüm ama 100gr 4.95 idi almadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 17 Aralık 2013; 18:40:11 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X