Şimdi Ara

Kiptaş Masko evleri Metronet Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 ,5 senedir metronet kullanmaktayım. Sitede ki çoğu kullanıcı gibi bende (doğal olarak :)) internet hızımda dalgalanmalar yaşıyorum. Son olarak bugün 5mbps olan hızımın 10mpbs'a yükseltilmesi için müşteri hizmetlerine bilgi verdim. Bu hız yükseltimi de işe yaramaz ise ne yazık ki TTNET'e geçiş yapıcam

Benim gibi masko evlerinde benzer durumda olan kişiler ile bir araya gelebilirsek belki baskılarımız ile bu durumu tersine çevirebiliriz ya da superonline'a baskı yapı alt yapımızı değiştirebiliriz ne dersiniz?

Not: gün içerisinde TTNET ofis'ine gibip Fibernet'e geçmek istediğimi belirttim ama ttnet'in fiber altyapısının sitemizde bulunmadığını öğrendim. Daha sonra metronet'i arayıp fiber altyapıyı nasıl sağladıklarını sordum TTNET üzerinden altıklarını belirttiler.
    En kötü ihtimal superonline ile görüşüp onlaradn bilgi almak istedim ama 400 daire bulunan bir siteye bile site sakinlerinin istekleri ile fiber döşeyemeyeceklerini belirttiler. superonline altyapısı için kendi mühendislerinin karar verdiği noktalar kullanılıyormuş, müşteri istekleri ile fiber döşeme gibi bir durum bulunmuyormuş :(

• Metronet ttnet alt yapısını kullanıyor doğrudur ama ttnetin alt yapısını sitenin elektrik hattı üzerinden veriyor dalgalanmalar kopmalar tamamen elektrik yüzünden ve metronetin dandikliği yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşimn ilginç yanı TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda siteniz de fiber altyapı bulunmamaktadır diyor ama metronet müşteri hizmetleri ise fiber altyapı kullanıyorsunuz diyorlar. Ortada çözemediğim bir durum var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuammer

İşimn ilginç yanı TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda siteniz de fiber altyapı bulunmamaktadır diyor ama metronet müşteri hizmetleri ise fiber altyapı kullanıyorsunuz diyorlar. Ortada çözemediğim bir durum var :)

ikisi farkli seyler. Metronet ttnetten belli bir bant genisligi kiralayip kendi sistemini sitelere kuruyor. Bu ttnetin sizin binanizda fiber baglantisi oldugu anlamina gelmiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler, ttnet altyapısını kullanıyor olmasıdan ben yanlış birşey anlamışım bu durumda :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYDUNET TOKİ KONUTLARINDA VARMI ?
    10 yıl önce açıldı
    Prefabrik Ev kullanan var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.