Şimdi Ara

Kiracı olarak kaldığım apartmanla ilgili bir sorun yaşıyorum, yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün önce evime internet hattı çektirmek istedim. Elektrikçi geldi, saatlerce uğraştı. 1. ve 3. katta hat buldu ama 2. katta bir türlü hat bulamadı. Bunun üzerine katlar arası kablo çekmesi gerektiğini ve duvarı delip kabloyu oradan geçireceğini bildirdi. Ben de komşuya bir sormam lazım dedim ancak evde yoklardı. Telefonları da yoktu. Onca uğraşın sonunda hazır adam gelmişken hattı çektirmek istedim. Duvarı delip kabloyu bağladık, alçıyla kapanacak kadar bir delik oluştu.

2. katın sahibi adam bu akşam kapıma geldi. Emir verirmiş gibi o kablo çıkacak, bana sordun mu gibilerinden laflar etmeye başladı. Ben de bu sert tepki karşısında aynı sertlikte cevap verdim ve sözlü kavgaya tutuştuk.

Evet, ona sormam lazımdı ancak ulaşamadım. Hata belki bende ama onun üslubu beni öfkelendirdi.

Beni istediği zaman mahkemeye verebileceğini söyledim.

Bir kiracı olarak bu konuda hangi haklara sahibim? Ya da haksız mıyım?

Bilgilendiren arkadaş olursa çok sevinirim.

• aga adam evin tapusunu almışta katın tapusunu almamış heralde yani bir yaptırım olacağını sanmam neticede internet bağlatman lazım o senin hakkın adamın evine zarar vermemişsin.
  • Maalesef adamın evini izinsiz delemezsin hazır adam varken ulaşamayınca deldim diye bir mazeret de olamaz adama ulaşmayı beklemeliydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi arkadaş vardı 10 yıl yedi hayla cikaramadik hapisten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava acsa savunmana gore ogrenciyim ve egitimim icin internet gerekiyor... tarzinda yaklasimda bulunursan hakim seni hakli bulur.Sonucta elinde internet icin fatura ve gerekirse elektrikciden islemler icin belge alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.