Şimdi Ara

Kiraladigim evde internet altyapısı yok yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır iş ve askerlik sebebiyle forumda aktif olamıyorum. Yasadigim şehir dışında bir yerde 1 aydır çalışıyorum ve çalıştığım şehirde bir ev kiraladim. 1 aydır oturuyorum. Çalıştığım şirket yazilim ve simülasyon şirketi. İşyerinde işler bitse bile aksam eve geldiğimde mail olarak işlere bakmak zorunda kaliyorum. Bazı işleri bilgisayardan halletmem gerekiyor. Ama evde internet altyapısı olmadığı için ne tt ne Superonline ne de kablonet baglatabiliyorum. Kiraladigim ev için 1 senelik kontrat yaptim. Ev sahibi internetin olmaması benim sorunum değil ben napabilirim diyor. Bende kontratı fesh etmek istiyorum. Evde tuvaletten lağım kokusu geliyor, doğalgaz saati takılı değil doğal gaz actiramadim, kombinin sigortası bile takılı değil. Klozet sifonu bozuk. Bir odada priz bile yok. Ama beni en çok rahatsız eden şey lağım kokusu ve internet altyapısının olmamasi. Bilen arkadaşlar için soruyorum bunlar evi ayıplı yapar mı? Kira sözleşmesini feshedebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ev kiralarken kontrol etmediniz mi ,sormadınız mı bu tür soruları? Nasıl ev kiraladınız anlamadım,yerinize birini bulursanız fesheder muhtemelen de bu evi kim tutar?
  • Ev sıfır bina henüz yeni yapılmış. İlk geldiğimde böyle bir sorun yoktu. Emlakçı evi göstermeden önce havalandırmış olabilir. Klozetin çalışıp çalışmadığını anlamam için su olmasi gerekiyordu. Olmadığı için kontrol edemedim. Doğalgaz kombinin sigortasini kiraladıktan sonra fark ettim. İnternet altyapısının olmayacağı hiç aklıma gelmemişti. Ama borçlar kanununda evin ayıplı olması durumunda sözleşmeyi feshedebilecegim yazıyor. Bunlar geçerli bir sebep mi onları merak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frigus.Sanguinem -- 9 Eylül 2018; 20:55:39 >
  • Altyapı yoksa gelmesi aylar sürer. Biz altı aydır altyapıyı bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum geçmiş olsun. Biliyorum 2 seneyi bulan çalışmalar bile oluyormus. Bana da internet çok acil lazim. Bu kusurlar bina yapılırken Telekom altyapisina basvurulmadigindan kaynaklanıyormus. Telekomun yeni altyapı yapacak yatırım için parasi da olmadığı için port ve altyapı problemleri iyice patlak veriyor. Bende bunun ayıplı bir durum olduğunu belirtip evden çıkmak istiyorum. Acaba bilen birisi var mı diye sormak istedim.

• Sınırsız mobil internet tarifelerini araştırabilirsin
  • Noterden evin eksikliklerini yazıp 15 gün içerisinde düzeltilmemesi halinde evi boşaltacağınızı, ödeme yaptıysanız depoziti ..vb geri almak şartıyla tahliye bildirimi yapın. Sonrasında size dava açsa bile oturmadığınız süre için sizden para alamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni eve taşındığımda yoktu başvurduk hemen.7 ay sonra geldi fakat 2 kat üstümüzdekilerde bizden 2 ay önce başvurmuş.Yani 9 ayda anca bağladılar.Çok uzun sürüyor dostum , 7 ay sıkıntıdan öldüm evde anlıyorum halini.
  • Sokakta telefon hattı yok mu? Binada yoksa bile telefon direğinden doğruca eve hat çekebiliyorlar. Ben köy sayılabilecek bir yerde öyle yaptırdım.
  • Ne yapıyım dedim yolu kazıp fiber çekmemi istermisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.