Şimdi Ara

kiralık arabayla radara girsem, cezayı ben mi ödemiş olurum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabayı aldım sol şeritte 110 120 ilerliyorum,radar gelse,parasını ben mi öderim,yoksa sahibi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriatcıgenc5806 -- 3 Haziran 2018; 17:1:37 >

• Ceza aracın plakasına kesilir. Kiralama şirketi ceza tutarının yazdığı kağıdı torpidonun içine koyar. Araba bu kağıttan ceza miktarını okur, ve çalışma saatleri dışında ek işler yaparak gerekli parayı kazanır. Getirir kiralama şirketine teslim eder. Parayı denkleştiremezse vay haline

Arabayı kiralayan kimse bütün cezaları o öder.
  • Elbette ki sen ödeyeceksin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ödersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plakaya arkadan yazılırsa Araç senin üzerine değil günlük kiralıyorsun ya da daha fazla gün

Ama seni durdurup sana da yzarlarsa mahkeme yoluyla senden alabilirler en son durum nedir bilmiyorum

• Arac kiralamadan önce prövizyon kesiliyor ve sonra iade ediliyor ya, ondan keserler işte. 500tl ise 150tl öderler vs borc ne kadarsa

• Ceza aracın plakasına kesilir. Kiralama şirketi ceza tutarının yazdığı kağıdı torpidonun içine koyar. Araba bu kağıttan ceza miktarını okur, ve çalışma saatleri dışında ek işler yaparak gerekli parayı kazanır. Getirir kiralama şirketine teslim eder. Parayı denkleştiremezse vay haline

Arabayı kiralayan kimse bütün cezaları o öder.

• Yok sen gir radara ben öderim

• Böylede olabiliyormuş :)

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Durdururlarsa zaten kişiye yazılıyor ki mahkeme yoluyla olan kısmı anlayamadım. Konu sahibi icin; plakaya yazılırsa ceza kurumsal firmalarda sözleşme gereği sizden alır ücreti, merdiven altıysa zaten adamlar boş senete imza attırıyor onlar daha fena alırlar yani her şekilde alırlar. Kiralık araçla fazlasıyla dikkat etmek lazım

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Hangi kiralama şirketi almış örnek var mı benim bildiğim çoğu mahkemelik sonuçlanmasını bekliyorlar fazla araştırmadım pek bilgim Yok ama

• Dh adminleri öder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 3 Haziran 2018; 22:25:6 >
  • Sen ödersin kardeşim o tarihte aracın kimde olduğu yazar merdiven altı yerler arar senetten bahseder kurumsal firma kredi kartından çeker zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.