Şimdi Ara

Kırık kemik iyileşme süresi ? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen hafta halı sahada maç yaparken sağ kolum 2 yerinden kırıldı, alçıya alan doktor 2,5 ay alçıda kalması lazım dedi bana çok fazla geldi bu süre çünkü 8 yıl önce lisede maç yaparken yine kırmıştım aynı kolum 1 ayda kaynamıştı kemik, şimdi yine aklıma takıldı bi araştırdım max. 6 hafta yazıyor her yerde fazla alçıda kalmasıyla kol çürüyebilirmişte varmı bilgisi olan.

Bunlarda Alçıya alındıktan sonraki Röntgen SS'leri.

• kırıgın durumuna gore degisir bu birde bunyen farklıdır 1,5 ayda bisey kalmaz!
  • o nasil mac oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortaokulda benim de 2 yerden kırılmıştı bileğim, 3 hafta alçıda tuttular. alçılı kolun o zamanlardaki karizmasını değil de, arada alçıyla kolun arasına burnumu sokup koklamayı çok severdim. 2-3 gün sonra sana da tavsiye ederim süper kokmaya başlıyor, terlemiş bilekteki saat gibi ama biraz daha ekşi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

ortaokulda benim de 2 yerden kırılmıştı bileğim, 3 hafta alçıda tuttular. alçılı kolun o zamanlardaki karizmasını değil de, arada alçıyla kolun arasına burnumu sokup koklamayı çok severdim. 2-3 gün sonra sana da tavsiye ederim süper kokmaya başlıyor, terlemiş bilekteki saat gibi ama biraz daha ekşi

• Ekşiii çok ekşii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.