Şimdi Ara

Kırık obp-hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba diploma puanım 57.ve geçen sene tercih yaptım puanım kırılıcak doğal olarak.bu senede ygs 5 ten 270 puan aldım.sıralamam 500 binlerde.Ciddi ciddi soruyorum.matematik çalışıyorum,edebiyat çalışıyorum.edebiyatım çok iyidir.geçen sene sözelden girdiğimde 300 binden 15 bine çekmiştim.acaba bu sene kaç bine çekebilirim tm3ü? hukuk mümkünatı var mı? tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Edit:Arkadaşlar 50 bursluda okuma ihtimalim var 50 burslu bile zor gibi geliyor napıcam bilmiyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01shamp -- 2 Nisan 2016; 11:35:24 >

• Hocam kusura bakmayın ama kırık obp ile zor 450 binden 50 bine ceken tanıdıklarım var ama 50 edebiyat yapmalısınız 30 üstü mat ve obpniz kırık olduğundan geo coğrafya calısmama şansınız yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum geometrim hiç yok.yani 50 edebiyat 30 üstü matematik coğrafyamda çok iyidir.50 burslu gelir heralde
  • Tercih yaptım demişsiniz. Tercihlerizden tutan oldu mu? Eğer tutan olmadıysa puan kırılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 burslu hukuk en son 55 binle kapamış hamda 25k cekmeniz lazım oda sizi 45+ bişeylere atar %50 hukuk oluru varda 25 k hamda yapacak bılgılere sahıpsenız seneye gırın obp kırılmadan devlette kazanın yani .
  • evet tuttu.maalesef puanım kırılacak
  • Mef, Okan, Kıbrıs Üniversitelerinin yüzde elli hukukları baya düşüktü yanlış hatırlamıyosam 70binlerdeydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.