Şimdi Ara

Kırık Obp ile yeniden hazırlanıcaklar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
10
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 16.5 gelecek ilk 30k ya girersem kaça geriler? Veya kırık obp ile ilk 30 k ya girebilmem için kaç yapmam lazım?
  • Arkadaşımı tam bilmiyorum yaklaşık 9-10 bin geriye atmıştı
  • İYİ BİR BAŞARI SIRALAMASINDA AZ KÖTÜ BAŞARI SIRALAMASINDA ÇOK ATAR
    puanza.com dan hesapliyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

İYİ BİR BAŞARI SIRALAMASINDA AZ KÖTÜ BAŞARI SIRALAMASINDA ÇOK ATAR
    puanza.com dan hesapliyabilirsin

tamam kardesim cok saolsn bakıyorum hemen
  • tercih sıralama hatası yüzünden benımde bir senemi yedi okan üniversitesi...zorunlu hazırlığı,aşırı pahalılığı ve saçma sapan bi yerde kampüsü gitmemek en büyük sebep bence...52 obp 26ya düştü ve geçen sene aldığım ham puanla aşağı yuukarı aynı puanı aldım lysde obp beni çok geriye attı..Ama yine de gitmemekle iyi yapmışsın,zor bir süreç Allah yardımcın olsun obp açığını sınavla kapatamadım ben çok çalışmalısın
  • Mf 3 14k oldum 24 e atti obp 54 du 27 gldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ayckyc

tercih sıralama hatası yüzünden benımde bir senemi yedi okan üniversitesi...zorunlu hazırlığı,aşırı pahalılığı ve saçma sapan bi yerde kampüsü gitmemek en büyük sebep bence...52 obp 26ya düştü ve geçen sene aldığım ham puanla aşağı yuukarı aynı puanı aldım lysde obp beni çok geriye attı..Ama yine de gitmemekle iyi yapmışsın,zor bir süreç Allah yardımcın olsun obp açığını sınavla kapatamadım ben çok çalışmalısın

Başınıza gelenin aynısı bu sene bana oldu maalesef. Yeri yakın bana ama maalesef ücreti cok fazla okana bu kadar ücret ödenmez kesinlikle. Bu sene ne yaptınız bi yeri kazanabildiniz mi ?

@Meteormta

Merkezi Yatay geçişle başka bir vakıfa geçmeyi düşünüyorum lys puanım ile. ama 1 sene beklemem gerekicekmiş

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

quote:

Orijinalden alıntı: ayckyc

tercih sıralama hatası yüzünden benımde bir senemi yedi okan üniversitesi...zorunlu hazırlığı,aşırı pahalılığı ve saçma sapan bi yerde kampüsü gitmemek en büyük sebep bence...52 obp 26ya düştü ve geçen sene aldığım ham puanla aşağı yuukarı aynı puanı aldım lysde obp beni çok geriye attı..Ama yine de gitmemekle iyi yapmışsın,zor bir süreç Allah yardımcın olsun obp açığını sınavla kapatamadım ben çok çalışmalısın

Başınıza gelenin aynısı bu sene bana oldu maalesef. Yeri yakın bana ama maalesef ücreti cok fazla okana bu kadar ücret ödenmez kesinlikle. Bu sene ne yaptınız bi yeri kazanabildiniz mi ?

@Meteormta

Merkezi Yatay geçişle başka bir vakıfa geçmeyi düşünüyorum lys puanım ile. ama 1 sene beklemem gerekicekmiş

Cok sukur yerlestim baslarda amaan puanin yarisi gitsin iki kat calisirim diyosun ama o olmuyo iste iki sene arasinda puan farki ucurum artmiyo,tercih zamani senden dusuk alip obp ile siralamada fark atanlari gordukce moralin daha da bozuluyor

• quote:

Okul puanınız kaç gelicek peki ? Benımde 1 sene hazırlık var kayıt olup en kötü yenıden hazırlanmayı dusunuyorum

@Duff27

Yalnız baya atmış geri hocam ya :( Demekki daha kotu sıralamalarda 45-50 k geri atar herhalde

47 idi 23 falan gelicek sanirim

• mf3 8k dan 17k ya attı benimde kırıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt66

Geçen sene forumdan bi arkadas kırık obp ile ilk 200 300 e girmişti

hocam öbür konuda da aynı şeyi yazmışsınız sormuştum burda da sorayım o arkadaş tm miydi? nickini ya da ne bileyim netlerini hatırlıyor musunuz?

edit: bu arada ben de okurken hazırlanmayı düşünüyorum bugün yarın başlayacağım çalışmaya. yarım obp ile hazırlanmayı düşünenler siz ne zaman başlıyorsunuz nasıl bir program izleyeceksiniz ve tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flurry. -- 3 Ağustos 2014; 2:44:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yahu gitmeyeceğin yeri neden yazıyorsun? Tercih hatası diye bir şey mi olur? Ben dahi Elli defa girdim kontrol ettim. Tercihler bitti ondan sonra bile girip hata var mı diye kontrol ettim. Senin yüzünden istediği bölüme yerleşemedi belki de adam.

Üniversitenin dolandırması diyelim biz o işe. Sitelerinde %50'ye varan burs yazmışlardı ilk 3 tercihe. Bende gelmez diye yazdım sonuç o dostum. Verdikleri burs ise %25 miş.Tamam benımde hatam varda bilip bilmeden hemen atlamayın üstümüze. olan oldu yapıcak bişey yok. Ek tercih denen bısey var kayıt yaptırmayacagım zaten cok isterlerse ek tercihde girerler.

"gelmez diye" böyle bi dünya yok kardeşim. Eğer istemiyorsan yazmayacaksın ya da yazıyorsan istediğinden emin olacaksın. %75 burslu bil müh yazacaktım geçen sene , iyice araştırdım 7 sene burs kesilmesi vs hiçbir şekilde yokmuş ama yine de rahat edemem diye yazmadım özeli.

yani demem o ki seneye tercihlerini yaparken çok çok iyi araştır. ya da bir bilene danış :)

• Arkadaşlar bana da kırık obp ile 19,5 puan gelecek. 5K ya girsem mf3 ten tıp kazanabilir miyim sizce?
  • Konu up dostlar. Nasıl calısmayı planlıyosunuz calısmalara basladınız mı ?

• Allah hepinizin yardimcisi olsun arkadaşlar kırık obp ile işiniz zor

• elleme yarami

• KAÇ SIRALAMA İSTİYOR ÖZELDE PSİKOLOJİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

elleme yarami

Sendemi bizdensin hocam ?

Herkes işiniz zor diyo fena moralim bozuldu ya 2016damı girsek napsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.