Şimdi Ara

Kırık Obp ile yeniden hazırlanıcaklar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
10
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimjongun

Emin değilim ama seninde 6k-7k arası birşey yapman lazım. Bir de puanza diye bir site varmış ordan bakabilirsin.

İşim zor. 6k 18kya atıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende istediğim üniversite oldu ama bölüm yarım ağızlı istiyorum aslında tek sorun para % 75 burslu kazandım sadece eğitim % 75 olunca insan düşünüyor bölüm de ingilizce zor hazırlık eğitimi var ailem ise 3. seneye kalmama kesinlikle karşı.

Kalsam da korkuyorum bilemiyorum ya OF ! Of !

Para = Huzur diye doğru demiş yukarıda arkadaş.
    y
  • quote:

Orijinalden alıntı: fknklc

quote:

Orijinalden alıntı: kimjongun

Emin değilim ama seninde 6k-7k arası birşey yapman lazım. Bir de puanza diye bir site varmış ordan bakabilirsin.

İşim zor. 6k 18kya atıyor

Artık kaldığımız bölümlerde kendimizi geliştireceğiz. hamda 5k yapmak zor

• 2011 senesinde sınava girdiğimde OBP 48'idi. 2015'te tekrar sınava gireceğim, yine mi 48 olacak arkadaşlar? Bu konuda bilginiz var mı acaba*
  • istanbul anadolu yakasında oturuyorsun sanırım , merhaba ..
    Öncelikli olarak basarılar dilerim bende bu sene tercih yapmadım . Çünkü konustuğum kisiler tercih yapıpda gidersen ve tekrardan sınava girersen suanki puanında sayarsın dediler korktum . zaten 32 gibi bir puan geliyordu . kötü bir lise hayatı yüzünden ve sıralamalarda direkt olarak geri atıyor bende ilk 10 bine girmek istiyorum ve puan kaybına tahammül edemiyceğim için tercih hakkımda bulunmadım .
    Bu arada özeler iyi arastırılmalı senin o şilede olan ışık üniversiteside okandan asağı kalır bir yanı yok . Ücret manasında , öğrenimini bilememde . yinede tavsiyem devlette okumanız , tabii paranız çoksa iyi hazırlanıp özelde tercih edilebilir
  • @Kaya

Valla hocam 2. tercihlerde AÖF Sosyolojiye kayıt olucam olurda okula kayıt yaptırmazsam askerlik sorun olmasın diye Yaş pek sorun degil 30 yaşında adamlar bile okuyor.

@lalelim

Zor bi sene bizi bekliyor hakkımızda hayırlısı dostum

@twilight999

Merhaba,evet hocam anadolu yakasındayım. Hocalarım & konuştugum kişiler herkes sizle aynı şeyi soyluyor. Işıgın okandan pek bi farkı yok boşuna sene kaybetme, Işığın tek iyi yanı ismi diyolar. Okanında Psikoloji eğitimi gayet iyi deniyor ama malum okulun adı cıkmıs bir kere. En kötü 1 sene oku merkezi yatay geçişle geçersin baska okula kırık obp ile hiç ugraşılmaz diyen cok var napsam bilmiyorum kafam cok karısık.

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşirelik kazandım bilim üniversitesinde.Ama FTR de aklım kaldı ve bir bakımada mekatronikte bir yandan üniversite bir yandan sınav kasmayı düşünüyorum bende
  • @erdemtas

Bir yükseköğretim programına yerleşmediysen 48. Yerlestiysen 24.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih yapmadan aradan bir yıl geçerse puanın kırılmaz. Bu sene girip tercih yapmadıysan puanın kırılmaz.
  • Keyfi gireceğim, bakalım

• Mr.Bean34 M kullanıcısına yanıt
    Obp kac gelicek hocam ? Hakkımızda hayırlısı

• Up

• bir up da ben deyeyim niye upluyorsam artık
  • daha adam akıllı oturup çalışamadım beyler e okul açılınca git gel alışma derken ilk haftalar da çalışamayız şimdiden okul başlayana kadar çalışsam iyiydi sizde durumlar nasıl?
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    aynen hocam okul başladı mı onun telaşı...
    şimdiden ne yapsak kâr

• Bir tercih yapıp gitmezsen obp sadece sonraki sene mi düşüyor. Yoksa tüm ömrün boyunca mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben anadolu iç mimarlığa başlıyorum,sayısalcıyım 45k geldi mf4 düşürdüm ygs sıralamamı,anadolu üniversitesi ve eskişehir içime sinmiyor bende bir yandan tm'den hazırlanıcam okul varken ne kadar olursa.25 puan gelmiş olucak bana da 50 geliyor normalde. Hacettepe olabilir gözüyle bakıyorum tm1'den 23k falan gerekiyor artık girebilmem için normalde 38k alıyor ama asıl istediğim bilkent tam burslu o daha yüksek,hadi bakalım.
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Valla bende öyleyim hocam. 150-200 paragraf cozup bırakıyorum her gün. gerisi yok. En kötü kayıt olup dondurup tamamen ygs-lys odaklanıcam yoksa böyle olmaz. İkisi birden yürümesi cok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Valla bende öyleyim hocam. 150-200 paragraf cozup bırakıyorum her gün. gerisi yok. En kötü kayıt olup dondurup tamamen ygs-lys odaklanıcam yoksa böyle olmaz. İkisi birden yürümesi cok zor.

Ben de öyle yapıcam giricem hazırlık atlama sınavını vericem ama dondurmayacam yoksa askerlik sağlık sigortası gibi gereksiz şeylerle uğraşır başın ağrır kaydını dondurma
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.