Şimdi Ara

Kırık Obp ile yeniden hazırlanıcaklar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
10
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstedigim bölümü kazandım fakat tercih hatasından ötürü istemedigim bir okul geldi ( Okan - Psikoloji ) Bende ailemle gorustum yeniden hazırlanabilirsin dediler. Okanında aslında psikoloji eğitimi iyi denmiş ama ücreti cok yüksek hayatta vermek istemiyorum o parayı. velhasıl gelelim konuya kırık obp ile yeniden hazırlanacağım. 10 Ağustosta baslıyacagım calısmalara allah izin verirse. varmı benım gibi bu durumda olan kardeşlerim siz neler yapıcaksınız ? Dershaneye gitmemeyi düşünüyorum.

• Yahu gitmeyeceğin yeri neden yazıyorsun? Tercih hatası diye bir şey mi olur? Ben dahi Elli defa girdim kontrol ettim. Tercihler bitti ondan sonra bile girip hata var mı diye kontrol ettim. Senin yüzünden istediği bölüme yerleşemedi belki de adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yahu gitmeyeceğin yeri neden yazıyorsun? Tercih hatası diye bir şey mi olur? Ben dahi Elli defa girdim kontrol ettim. Tercihler bitti ondan sonra bile girip hata var mı diye kontrol ettim. Senin yüzünden istediği bölüme yerleşemedi belki de adam.

malesef hayatta durumlar degisebiliyor kırık obp bızı ne kadar geriye atar ?
  • quote:

Yahu gitmeyeceğin yeri neden yazıyorsun? Tercih hatası diye bir şey mi olur? Ben dahi Elli defa girdim kontrol ettim. Tercihler bitti ondan sonra bile girip hata var mı diye kontrol ettim. Senin yüzünden istediği bölüme yerleşemedi belki de adam.

Üniversitenin dolandırması diyelim biz o işe. Sitelerinde %50'ye varan burs yazmışlardı ilk 3 tercihe. Bende gelmez diye yazdım sonuç o dostum. Verdikleri burs ise %25 miş.Tamam benımde hatam varda bilip bilmeden hemen atlamayın üstümüze. olan oldu yapıcak bişey yok. Ek tercih denen bısey var kayıt yaptırmayacagım zaten cok isterlerse ek tercihde girerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 30 Temmuz 2014; 12:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

quote:

Üniversitenin dolandırması diyelim biz o işe. Sitelerinde %50'ye varan burs yazmışlardı ilk 3 tercihe. Bende gelmez diye yazdım sonuç o dostum. Verdikleri burs ise %25 miş.Tamam benımde hatam varda bilip bilmeden hemen atlamayın üstümüze. olan oldu yapıcak bişey yok. Ek tercih denen bısey var kayıt yaptırmayacagım zaten cok isterlerse ek tercihde girerler.

1. tercihlerde bi yersi kazananlarda ek tercih yapamıyorda dostum obp bizi kac bin geriye atar

• quote:

Orijinalden alıntı: 1twoo3

quote:

malesef hayatta durumlar degisebiliyor kırık obp bızı ne kadar geriye atar ?

Valla dostum benim Diploma notum çok düşük 15-20 bin kişi geriye attı okul puanım. İstediğim okulu bu yüzden kaçırdım. Kırık okul puanı ile durum ne olur bilmiyorum. Ama su var ki istediğin sıralamayı yapıp okul puanı ile geriye atılmak adama koyuyor.

• Kardeşim kırık obp ile devlette psikoloji kazanmak zor ben ham da 23 bindim 22 obp 41'e attı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırık obp ile tıp kazanmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

Kardeşim kırık obp ile devlette psikoloji kazanmak zor ben ham da 23 bindim 22 obp 41'e attı

Zaten devlet istemiyorum hocam, Özelde okuyacagım ve burssuz olucak ama en azından okandan daha iyi bir üniversite istiyorum. Mesela Işık gibi. zaten istedigim yerde orasıydı bir anlık aptallıkla gittim okanı aldım başa. Yıgınla para gidicek bare hakeden bir okula gitsin diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1twoo3

quote:

quote:

1. tercihlerde bi yersi kazananlarda ek tercih yapamıyorda dostum obp bizi kac bin geriye atar

Valla hocam baya geri atar deniyor ama hiç bilmiyorum tam olarak ne kadar geri atıcagını

• Diploma notun 100 ise Normalde60 gelir.
    ama kırık 30 gelir..

kendi puanına obpnın yarısını ekleyıp sıralamanı hesaplayabılırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

Kardeşim kırık obp ile devlette psikoloji kazanmak zor ben ham da 23 bindim 22 obp 41'e attı

Zaten devlet istemiyorum hocam, Özelde okuyacagım ve burssuz olucak ama en azından okandan daha iyi bir üniversite istiyorum. Mesela Işık gibi. zaten istedigim yerde orasıydı bir anlık aptallıkla gittim okanı aldım başa. Yıgınla para gidicek bare hakeden bir okula gitsin diye düşünüyorum

para var = huzur var

• ben uniye gidicem ama ayni zamanda hazirlanicam zaten unide hazirlik okuyucam cokta zorlanmiycam bakalim umarim yapabilirim..

• Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    ben de geçen yıl yerleşip gitmemiştim ve 2014 sınavlarına kırık obp ile girdim. sanırım ilk 10-15kda en fazla 10k falan geri atıyor gözlemlediğim kadarıyla ama bu sene tmde 70 binden 115 bine düştüm :) bekliyordum tabii ki ama bu kadar da değil :D
  • Geçen sene forumdan bi arkadas kırık obp ile ilk 200 300 e girmişti

• Okul puanınız kaç gelicek peki ? Benımde 1 sene hazırlık var kayıt olup en kötü yenıden hazırlanmayı dusunuyorum

@Duff27

Yalnız baya atmış geri hocam ya :( Demekki daha kotu sıralamalarda 45-50 k geri atar herhalde
  • hocam psikoloji 6 yıl ha. 4 senede birşey olmuyor fef olduğu için
  • melbur44 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Yüksek lisans şart zaten onun farkındayım. Yaşta cok ilerliyecek napıcam bilmiyorum
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    42 gelecek bu yıl 21 geldi. ben dondurup hazırlanmıştım okulla zor olur diye
  • quote:

Aynen hocam. Yüksek lisans şart zaten onun farkındayım. Yaşta cok ilerliyecek napıcam bilmiyorum

hocam psikoloji bölümü yaşı bitirir götürür (önce düşünüyordum tmciyken yani epey araştırmasını yaptım ben psikoloji bölümünün okunacak 1 tane avantjı bile yok ama idealisteniz devam edin yoldan)
  • Duff27 D kullanıcısına yanıt
    Benımde 20 gelicek bu sene bakalım kaç k atıcak geri bekleyip görücem hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.