Şimdi Ara

Kırık Obp ile yeniden hazırlanıcaklar ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
10
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kayıt dondurma gibi bir imkanım yok benim zaten dondurunca yurttan ayrılmak zorundayız sanırım tam emin değilim. yurtta ve okulda evden daha iyi çalışacağımı düşünüyorum tabi sosyallikle ders dengesini kurarsam. aklımı karıştıran şu bölümüm sosyal hizmet ilk seneki dersler kolay ve fazla ders yok. aynı şekilde ders programı da rahat yani ilk sene ortalamayı yüksek tutmak için çok avantajlı ygs-lys derken ortalamam düşük kalırsa ve sonunda istediğim yeri kazanamazsam diye endişeleniyorum açıkçası :D hedefim 14-15k çünkü :D

bu arada hala çalışmaya başlamadım
  • Sınava sonradan birdaha girince okul puanı eklenmiyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @G. House

Valla hocam ben askerlik ihtimaline karşılık ek tercihlerde AÖF yazıcam,bi sorun olmasın diye. ona güvenerek dondurmayı planlıyorum.

@Wut is Giriş

Yerleşip sonrakı sene girdiysen ekleniyor ama kırık olarak. Mesela 2014'ye yerleştin,2015'te sınava giriceksen 40 okul puanın gelicekse 20 gelicek. Bi yere yerleşmediysen puanın tam olarak gelir.

@flurry.

Valla hocam bende şu aralar öyle cok calısamıyorum eylulde baslıyıcam sıkı bi şekilde. Benimde 1 sene hazırlık var hocam ygs-lys ile bir arada goturebilirsin ama zor olur dedi napsam bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 13 Ağustos 2014; 18:20:26 >
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    kedi ciğerden bahsetmişsin de . okan bana para versin aylık 15 bin 12 ay boyunca 4 yıl. ben yine orayı ölü tercih olarak bile listeme yazmam
  • Hedefin Işık üniversitesi diyorsun ama bana aynı ayardalar gibi geliyor madem parasını da vericeksin git bak ortama sonradan karar ver. 25 puanım düşüyor zaten ancak Işık olur diyorsan hem parana hem stresine değmez gibi
  • Yetişkin insanlarız bu muhabbetlere gerek var mı? Benim babam senin babanı döver !!

bahane94 için diyorum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrıshCream -- 13 Ağustos 2014; 18:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IrıshCream

Hedefin Işık üniversitesi diyorsun ama bana aynı ayardalar gibi geliyor madem parasını da vericeksin git bak ortama sonradan karar ver. 25 puanım düşüyor zaten ancak Işık olur diyorsan hem parana hem stresine değmez gibi

Hocam kıme sorsam sizle aynı cevabı veriyor, Işık ile Okan aynı seviyede okullar boşuna strese girme 1 sene okanda oku bitir veya yatay geçiş ile geçersin cok istiyorsan diyolar. Açıkcası banada aynı kulvarda okullar gibi geliyor. Ama Işığın bi adı var sonucta o çok aklımı çelmiyor değil.

Yukarıdakı arkadaşı ben allaha havale ettim, yorumunuz için cok teşekkür ediyorum.
    hocam okanın hazırlığı fazla zor değilmiş sanırım bence ikisini bir arada yürütürsün de okandan ışık'a geçmek pek akıl karı değil gibime geliyor. senin bir okul için kıstasların ne mesela? mezun olunca devlet mi özel mi düşünüyorsun? erasmus imkanlarını mı gözetiyorsun bence bunların hepsini düşün öyle karar ver ışık üniversitesini hedefleyerek çalışma bence yeditepe bilgi gibi okullar için kas ki o kadar çalıştığına deysin.

bu arada ben de eylülde yeni okul yeni arkadaşlar yurt hengamesini atlatınca sıkı tempoda çalışmaya başlayacağım
  • 32 puan nedir ya. Gercekci dusun ilk 10 bine girmen imkansiz.20k + belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde kırılcak Şubat ayında okulu bıraktım hiç çalışmadım Açıköğretim geldi bu sene hedef RTV hemen hemen bitti konular.
  • 2016da gircem sınava
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

hocam okanın hazırlığı fazla zor değilmiş sanırım bence ikisini bir arada yürütürsün de okandan ışık'a geçmek pek akıl karı değil gibime geliyor. senin bir okul için kıstasların ne mesela? mezun olunca devlet mi özel mi düşünüyorsun? erasmus imkanlarını mı gözetiyorsun bence bunların hepsini düşün öyle karar ver ışık üniversitesini hedefleyerek çalışma bence yeditepe bilgi gibi okullar için kas ki o kadar çalıştığına deysin.

bu arada ben de eylülde yeni okul yeni arkadaşlar yurt hengamesini atlatınca sıkı tempoda çalışmaya başlayacağım

@flurry.

Sayfalarda falanda okanın hazırlıgı ıcın kolay demişler hocam. Şu son zamanlarda bende sizin gibi düşündüm Okandan Işıga geçmek pekde akıl karı degil gibi cidden,ama üst mesajlardada yazmıştım Işıgın bi adı var gibi belirli bi ismi var o yüzden oraya geçmek istiyodum. Mezun olunca özel sektörü düşünüyorum. Bilgi Yeditepe için kasıcam bu sene tavsiyenize uyarak :) ama Lys puanım ile yatay geçiş hakkımda varmış napsam bilemiyorum kafam cok karıstı.

@chairlift

Başta bende sizin gibi düşündüm,2016 da girerim dedim ama Ygs-Lys'nin 2016 da kaldırılma ihtimalini duyunca vazgeçtim acıkcası. Yaştan sorun yoksa askerlık zora sokacaktı birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 14 Ağustos 2014; 23:09:39 >

valla hocam iyi düşünüp tartın mesela özelde kendi yerini mi açmak istiyorsun yoksa farklı yerlerde mi çalışmak istiyorsun? kendi yerini açmak için yüksek lisans şart galiba o okanda da olabilir bence ya da farklı okula geçiş yaparsın ancak daha farklı işlere imza atmak istiyorsan özel de olsa diğer iki okulun ismi var yeditepe psikolojide çok iyi sanırım e bilgi çoğu bölümde süper. tamamen kendi görüşüme dayanarak söylüyorum yeditepe ya da bilgiyi iyi ortalamayla bitiren birine daha fazla imkan tanırdım. ha şöyle adam okanı çok iyi ortalamayla bitirmiş bir başkası yeditepeden zar zor mezun olmuştur o zaman okandan mezun olanı tercih ederdim. tabi ben sadece okula bakmazdım konuşma iletişim her yönden değerlendirir hatta ortalama bile gözetmezdim ama malesef günümüzde okul adı kişiden daha önce geliyor.
  • Üniversite 3.sınıftan bırakınca obp kırılır mı ? 2011' de yerleşmiştim.
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi yerimi açmak istiyorum,ama şöyle bişey okulda kalma gibi bi imkanımda var özelde olursa yani akademisyen olma planımda olabilir. Evet YL şart,onu baska bir okuldada yapabilirim ama şuanlık karar veremedim. Bu sene okula gideceğim, ygs-lys'ye falanda giricem bu sene Yeditepe Bilgi için şansımı denemeyi düşünüyorum. Olmazsa Okandan devam edip ortalama ile baska bir okula geçebilirim sizce bu daha mantıklı degil mi ?. Sanırım Özelden Başka bir özele geçmek daha kolaymış ? Eğer buda olmazsa son çarem Merkezi Yatay geçiş ile puanımın tuttugu okandan başka bi okula geçicem. ( Puanımın tam olarak yettigi yerlerde ; Üsküdar,Arel,Halic,Fatih,Aydın,İstanbul Ticaret,Işık,Maltepe falan var. bunların hepside aynı seviye okuldur Okan ile degil mi ? Yani geçiş yapmaya değmiyecek okullar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 18 Ağustos 2014; 23:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

Üniversite 3.sınıftan bırakınca obp kırılır mı ? 2011' de yerleşmiştim.

Kırılmaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Hocam kendi yerimi açmak istiyorum,ama şöyle bişey okulda kalma gibi bi imkanımda var özelde olursa yani akademisyen olma planımda olabilir. Evet YL şart,onu baska bir okuldada yapabilirim ama şuanlık karar veremedim. Bu sene okula gideceğim, ygs-lys'ye falanda giricem bu sene Yeditepe Bilgi için şansımı denemeyi düşünüyorum. Olmazsa Okandan devam edip ortalama ile baska bir okula geçebilirim sizce bu daha mantıklı degil mi ?. Sanırım Özelden Başka bir özele geçmek daha kolaymış ? Eğer buda olmazsa son çarem Merkezi Yatay geçiş ile puanımın tuttugu okandan başka bi okula geçicem. ( Puanımın tam olarak yettigi yerlerde ; Üsküdar,Arel,Halic,Fatih,Aydın,İstanbul Ticaret,Işık,Maltepe falan var. bunların hepside aynı seviye okuldur Okan ile degil mi ? Yani geçiş yapmaya değmiyecek okullar ?

hocam kendi yerini açmayı düşünüyorsan kesinlikle sınava tekrar girmene gerek yok bence devlette psikoloji için. yüksek lisansını okan dışında farklı okullarda devam ettirebilirsin. bence şimdilik devam et olmadı memnun kalmadın okuldan puanının yettiği bir yere geç 1 sene daha vakit kaybetmek BANA GÖRE saçma. çünkü kendi yerini açman için okul fark etmez sonuçta. tabi bunlar benim fikrim. sana tavsiyem kendi kliniği olan birkaç psikologla görüş ve kararını ona göre ver. sonuçta işin içinde olan insanlar tavsiye vereceklerdir muhtemelen. çünkü okanı 3.80 ortalamayla bitirince başka okullara yl için kabul edilir misin bilemeyeceğim. çünkü hangi okul kaç kontenjan açıyor her sene, kendi öğrencilerini mi alıyor yoksa dışardan da alır mı devlette ve özelde bu durum nedir pek bilmiyorum. ama dediğim gibi klinik açmış psikologlarla görüş bence.

mesela devlette bildiğim odtü var endüstri psikolojisi yüksek lisansını araştırırken programa seçilenlere baktım isimden bulduklarımın hepsi odtü psikoloji mezunuydu. 7 kişi varsa 4'üne ulaştım ostü mezunuydu kalanlara da ulaşamamıştım sen düşün. bildiğim kadarıyla hacettepe de aynı şekilde kendi öğrencilerine tolerans gösteriyor ama hacettepeden tam emin değilim araştırmadım.

• Konu up benim gibi olan baska arkadaşlar var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Konu up benim gibi olan baska arkadaşlar var mı ?

Hocam 96'lı mısınız 95'li misiniz? Askerlik sorun olmasın demişsinde ?
  • Neden Bilgi Psikolojiyi dusunmuyorsun? 226binden aliyor ve En iyi psikoloji bolumlerinin basinda geliyor. Madem para verceksin en iyisi e ver bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.